שאלות קטנות

גל1234

New member
שאלות קטנות

היי לכם מקווה שזוכרים אותי מישהוא ובמקרה שלו אני גל בן 16 (עוד חודש) מבאר שבע יש לי כמה שאלות קטנות על העדפות הם יראו לכם מטומטמים אבל אני צריך את זה אז מי שיכול לא להתחכם ולהנות זה יהיה מעולה סרט - סוף עצוב או שמח פה יהיה טוב אם יהיה נימוק במבה - שוש פרפר אוסם מילקי - מה קודם קצפת או שוקלד קרמבו - מה קודם שוקלד או ביסקויט למי שיש להוסיף דברים מטומטים וקטנים כאלה מוזמן להוסיך בכיף התשובות שלי אגב סרט - סוף עצוב לא אני לא אדם דיכאוני אבל לא אוהב את הסרטים סטייל גימס בונד שעד השניה האחרונה העולם הולך לההירס ופתאום יש פתרון פשוט שמציל את כולם אוהב סרט סטייל ארמגדון הצילו תעולם אבל מישהוא שילם בחיים שלו לא הכל טוב ויפה סטייל פרל הרבור גוש הקריב תחיים שלו בשביל להציל את בן אפלק לא אוהב סרט בו האהבה גוברת על כל המכשולים כי זה פשוט לא נכון אוהב תסרטים המהממים לבבות שבורים ו A WALK RO REMEMBER זה סיפורי אהבה אבל לא כמו כל הסיפורים זה נגמר באושר ועושר פה המחלה מנצחת ומראה שלא תמיד האהבה מנצחת הכל בקשר למילקי - לערבב במבה - פרפר קרמבו - שוקלד

I Love Paige

New member
שלי.. :) דווקא נחמד

סרט- תלוי איזה סרט, כמו שאמרת- סרטים סטייל ג'יימס בונד צריכים להגמר בסוף עצוב. שהעולם קורס, למשל. אבל סרטים קלילים כאלו- סוף שמח ומצחיק. אבל בעיקרון-סוף עצוב. מילקי- אוכלים קצת מהקפצת ואז מערבבים...
במבה-פרפר, פרפר ועוד פעם: פרפר! קרמבו- ברור שמתחילים מהשוקודולד! את הטוב שומרים לסוף...

../images/Emo121.gif

סרט- אני מעדיפה סוף שהוא לא: "הוא הגיבור של הסרט, אז כמובן שמשהו/מישהו יבוא להציל אותו, ואז הוא יזכה באהובת ליבו והם יחיו באושר ואושר באחוזה מול הים עם כלב בחצר, וגדר לבנה". זה אל סוג הסופים האהובים עליי במיוחד... למרות שככה זה ברוב הסרטים שבקולנוע. אני מעדיפה סוף מפתיע, שהוא לא סוף טוב. יאך אני אסביר את זה... כלומר, אני לא רוצה סוף שהילדה האומללה חולת הסרטן שכל חייה מתדרדרים מתה מוות טראגי בסוף הסרט. אני לא עד כדיי כך דכאונית... אבל, הייתי רוצה סוף שאני לא בדיוק מצפה לו! בערך... במבה- פרפר, מאוד טעים! במבה אוסם זאת במבה קשה מידי... ושוש? פשוט... נוו.. בעע כזה... אבל אתם יודעים מהן הבמבות הכי טובות בעולם? אלו שאף אחד לא שמע עליהן! כמו... "פה גדול" שזאת הבמבה הכי טובה בעולם!! ועוד כמה.. מילקי- קודם ני מחסלת את הקצפת ואז את השוקולד.. הקצפת פי אלף. לערבב אותם זה סתם ביזבוז של קצפת טעימה! קרבמבו- אני אוכלת את המעטפת, מרוקנת את הקצפת שבפנים, ובסוף אוכלת את החלק הכי טעים בקרמבו: הביסקוויט... יאמי...

King Of Kromags

New member
../images/Emo103.gif

סרטים - תלוי. אם זה בסגנון ג'וזי & ד'ה פוסיקאטס, אז שמח כזה. אם זה סרט סטייל "נפלאות התבונה" וכאלךה, אז סוף עצוב. סוף מציאותי כזה. מילקי - קודם חלק מהקצפת, אז את השוקולד איפה שרואים את הסימנים של הקופסה (מין קווים מאונכים כל השוקולד) ואז את שאר הקצפת והשוקולד. במבה וקרמבו - הממממממממ, לא.

Prue 4 u

New member
בלע../images/Emo78.gif

אה, כן כן, חזרתי אל הפיצונת שלי!
טוב.. סרט: אמ... אני בדר"כ מעדיפה סוף שמח.. כי אני אישית מאוד נקשרת לסרטים שאני רואה... חיחי... או סוף לא ברור (ושיש סרט המשך!)! במבה: אוסםםםםםםםםםם שולטטטטטטטטטטט מילקי: אני תמיד מערבבת קודם את הקצפת והשוקולד.. ואז שמה את הפיצפוצים!
יאמי...
קרמבו: הביסקוויט בסוף..

גל1234

New member
בקשר למה שפייפר אמרה

אם התכוונת ב"כלומר, אני לא רוצה סוף שהילדה האומללה חולת הסרטן שכל חייה מתדרדרים מתה מוות טראגי בסוף הסרט" שאני דכאוני אז לא גם אני לא אוהב סוף כזה אבל כמה שזה ישמע מוזר סוף בסגנון לבבות שבורים (אל תדאגו אני בטוח שאני היחיד שראיתי) או סיפור אהבה בלתי נשכח (איכס השם בעברית הורס) נראה לי הסוף הכי רומנטי ומתאים לסרטים מהסוג הזה יענו שני הגיבורים מאוהבים עד השמים אבל אם היו שמים פתאום תרופת פלא זה סתם היה קיטשי והורס הכל כאילו כל הסרט הגיבור גוסס אז אם פתאום הוא ינצל לדעתי האישית זה פשוט יהפוך לסתם סרטי קיטשי מפגר ורזזזזזז אמרתי לך כבר מיליון פעמים אני פשוט מת על הטעם שלך איך ילד בכיתה ז יש לו טעם כזה מעולה.. אני מדבר על סרטים על מוזיקה על כל דבר

Kryptonite

New member
שיהיה.../images/Emo168.gif

סוף של סרט - זה נורא תלוי. אם זה סרט כמו "לא רק בלונדינית" ברור שאצפה לאיזה סוף קיטשי וכיפי שיעשה לי את היום כי זה הסיגנון של הסרט. זה ברור לנו מהתחלה ש(שכחתי את השם שלה) לא תדרס בסוף ותמות. או לא תסיים את הארוורד. אין לי כוח לפרט על האפשרות השניה, אבל הבנתם את העיקרון
במבה - פרפר! מילקי - לערבב, ורק לערבב. ואם יש את הפצפוצי שוקולד למעלה (מילקי טופ) זה מעולה. קרמבו - הביסקוויט, במיוחד שיש בו שאריות של קצפת ושאריות של שכבת השוקולד והוא קצת לח. יאמ יאמ יאמ יאמ. ו"A walk to remember" זה לא עם מנדי מור?

I Love Paige

New member
../images/Emo99.gifריס ווית'רספון!../images/Emo99.gif*סוגד*

עפתי לראות ליגלי בלונד 2... ^^

I Love Paige

New member
סרט מושלםםםםםםםםםםם....!!!!!

חסר להם אם לא יוצא 3...!!!! למרות שהסוף של זה היה די סופי....
אבל... לוידע.... הסוף השאיר את הכל פתוח. כאילו עוד יש סיכוי... לומשנה, קיצר- הסרט מושלם. לא יכול לחכות לדיוידי ריפ-האס וי סי די באיכות בלעכס... ולמה אנשים לא ערים?!

למעלה