שאלות קטנות

zahyy

New member
שאלות קטנות ../images/Emo41.gif

יש לי מספר שאלות: 1) שמעתי שבקרוב יצא חוק שאומר שתאוריה תיעשה אך ורק ע"י בתי ספר מוסמכים ולא לבד וזה כרוך בסיבוכים כסף וטרחה מישהו יודע מה הוא התאריך הקבוע אם נקבע? 2)האם האתר driver2be הוא מעודכן מה אתם יודעים עליו אין לי בעיה של למידה גם בספר הרגיל אבל לדעתי זה יותר מהנה ומובן 3)שמעתי שבמבחן תאוריה הבוחן מבקש ממך לבחור אחד מ2 מבחנים כאשר הם הפוכים ואני צריך לבחור ,האם זה נכון?

מימוזה21

New member
תשובות קטנות

1.הבקרוב הזה הוא מתישהוא ב2007 או 2008 2.האתר עצמו הוא מעולה!צריך קצת להשקיע 80 שקל אבל בעיקרון הוא ממש טוב.יש בו סמולציות ובכל נושא יש אחרי זה מבחן. ואז שעושים את כל הנושאים אז יש איזה 5 מבחנים. ממולצץ. למרות שיש כאלו שימליצו לך על "למד" שעולה רק 5 שקלים. 3.ממש לא!זה שטות!מה זה משחק ניהיה תאוריה?מי שאמר לך את זה אתה צריך לסקול אותו באבנים.

zahyy

New member
חחחח תודה את צודקת אני הולך לסקול

אותה באבנים מחר תראי את התמונה שלי בעיתון חחח אז יופי יש לי זמן עד 2007

SHACOH

New member
בקשר לשאלה שלישית

כשאני עשיתי תיאוריה, הבוחן הביא לי את הטופס ולא בחרתי איזה טופס לעשות. גם אמרו לי שמתי שהבוחן מוציא את המבחן יש גם דף תשובות- אני לא יודע כמה זה נכון, אני לא שמתי לב לזה.

מימוזה21

New member
זה נכון.יש דף תשובות.

הרי שלפני שמביאים לך את הטוס אז הבוחן הרי תולש מהצד. אז בעיקרון זה התשובות. לפני שהוא תולש להסתכל בזריזות על התשובות אבל כמובן לזכור באיזה צד זה היה.

SHACOH

New member
אם את צודקת

ויש דף תשובות- אז למה כשאת מחזירה את הטופס הוא לא מכניס אותו לאותו מקום, אלא שם אותו בערימה של טפסים פטורים? הרי , לפי מה שהבנתי, יש 6 נוסחים בערך. ולא צריך דף תשובות לכל טופס מספיק שלבודק יהיו את כל דפי התשובות של כל הנוסחים.

למעלה