שאלות קטנות

עזרה- בתיקפה בנמל ת"א עם אינטרנט

שלוש בנות ושלושה מחשבים מחפשים ביתקפה בנמל ת"א שיש לו אינטרנט אלחוטי, ויותר חשוב- חיבורים לחשמל. בעבר ישבנו בקום איל פו אבל השירות מגעיל ויש רק שטקר אחד. למישהו יש רעיונות ?

מה זה קונפי?

כמישהי שקוראת באובססיביות תפריטים בשעות הפנאי (ואז אוכלת רוקט ומדמיינת שזה אנטריקוט - אלה אותן אותיות בכל מקרה), אני שוברת את הראש זה זמן רב על שאלה אחת - מה זה קונפי? הנחתי שזה סוג של מרקחת, אבל באמת שאין לי מושג. כמו כן, אם אתם כבר מסבירים לי, אשמח אם מישהו יסביר לי כיצד להגות את זה, כדי שלא אצא אהבלה מול מלצרים. מלאן תודה ויום מהמם.

Orbi

New member
שאלה כללית...

מה נחשב כיום לאתר המוביל בנושא מסעדות וביקורות מסעדות בארץ? אני מכיר rest, 2eat, ROL, למישהו יש מושג מי נחשב מוביל, עם מאגר נתונים ולקוחות יותר גדול?

פ ו ל ק ע

New member
נדמה לי שכל אזור הנמל הוא הוט-ספוט

יש מפה ב-YNET, עם מיפוי הנקודות החמות בארץ (בערוץ המחשבים).

mars4

New member
השאלה , לאן אתה רוצה שיובילו אותך

ממה שאני שמעתי המומחים האמיתיים כותבים בפורום ב.מ. בתפוז. לגבי האתרים שציינת , אני הייתי משתמש בהם כמנוע חיפוש בלבד ולצורך עיון בתפריט. כל השאר לא אמיתי שם וממוסחר.

Orbi

New member
ולצורך חיפוש ועיון בתפריט?

איזה אתר נחשב למוביל מבחינת כמות נכנסים/הכי מפורסם/הכי מקיף? תודה מראש

ננה f

New member
נו פולקע קצרי לי את ההליכים- קישור?

פליייייייייייז ותודה.

meravbr

New member
3 קישורים

כאן ממש, ואכן כל הנמל אמור להיות מקושר. דווקא היום בקום איל פו השירות היה ללא דופי, אולי עניין של מזל, ואולי אין להם אינטרס שישבו שם 3 סטודנטיות וילמדו (כמו שיושבים בארקפה, אני למשל...)

לא שאלה...

MSN העלו היום ערוץ אוכל חדש ומשופרלא רע בכלל לדעתי (אני מקווה שמותר לאראות פה משהו מאתר מתחרה)

Forum User

New member
יש סניף דנדש של מקס ברנר

מדווחת מיכל פלטי ב"גלריה" של "הארץ" ארוחות בוקר מושחתות ומשובחות, וגם השאר שווה.
לגבי בעיית השטקר הבודד, חשבתן אולי להביא אתכן... מפצל?

למעלה