שאלות קטנות ונצל"שים

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifברגע זה הספר עולה 200 ש"ח

ונראה לי שאפשר כבר לקנות בכל החנויות אלא אם נגמר כבר המלאי או משהו...

j crew

New member
היום ב8 בבוקר קיבלתי אותו והרגע סיימתי

קיבלתי מאמאזון היום בבוקר (אני גר בלונדון) ומאז לא עשיתי כלום רק לקרוא פשוט ספר מעולה עונה על כל הציפיות איזה כיף לכם שנשאר לכם לקרוא

wine forever

New member
=]

איזה כיף שישי ביקורת טובה על הספר =] הרבה אמרו שהוא גרוע ומאכזב, זה קצת הוציא לי חשק לקרוא... אני אישית אוהבת את הסוף... כי לא רציתי שמשהו רע יקרא... ויש אנשים שרצו שהסוף יהיה קודר ופתוח, ככה לא מסיימים ספר !!! P= בכל מקרא, אני שמחה לשמוע ביקורת טובה של מי שקרא את הספר =]

Word Up

New member
שאלה ../images/Emo13.gif

יש מצב שלכבוד הספר השביעי תפתחו פה איזה שרשור עם כל המושגים של הארי פוטר איך שהם מתורגמים לעברית,ואת המילים באנגלית ?
פשוט אני מתכוון לקרוא את הספר באנגלית[פעם ראשונה],אז אני מניח שיש דברים שאני לא אמצא במילון[הילאי לדוגמא]. תודה מראש

gdisrael

New member
בשביל זה .. יש את בבילון, ובבילון יש

בס"ד מילון-הארי-פוטר, בו אני משתמש, והוא משמש אותי בצורה טובה (ואגב, מה שלא מוצא המילון הזה, מוצא המילון של ויקיפדיה חחח).

gdisrael

New member
תיכנסי לאתר של בבילון (או תכנסי מבבילון

בס"ד למילונים שלי ומשם להוספת מילונים (מזיכרון)) ותעשיתי חיפוש ל"הארי פוטר" באנגלית, ושם יופיע לך מילון העזר הזה. אם תרצי אני יכול לשלוח לך גם, בכל אופן.

gdisrael

New member
אין לי בעיה

בס"ד אבל את מודעת לכך שאת צריכה את הבבילון הרגיל, זה לא מילון-עצמאי ?

gdisrael

New member
www.babylon.com

בס"ד בכל מקרה, כפי שאמרתי, את צריכה את תוכנת הבבילון, זה לא מילון-עצמאי, אם יש לך אותו אז שלחי לי מסר-פרטי.

Word Up

New member
אופס,ביטול ../images/Emo122.gif

כרגע ראיתי שיש שרשור כזה,סליחה

טלוש318

New member
הרסו לי את הספררררררררררררררררררררר

חבר שלי אמר לי אם הארי חי או מת בטעותת ואחר כך הוא אמר שכל התיאוריות שלי נכונות לגבי מוות של אחרים אוףףףףףףף נהרס לא בא לי יותר לקרוא אותו

למעלה