שאלות קטנות ונצל"שים

shirarai

New member
באיזה משפט מתחיל הפרק הראשון בספר??

הורדתי את הספר דרך האינטרנט ואני לא רוצה להתחיל סתם לקרוא אם זה לא זה.. מישהו יכול לכתוב לי איך זה מתחיל??.. תודה!

אנה92

New member
../images/Emo58.gif פרק 2

טוב אממ לפי מה שהבנתי ריטה כתבה מלא שקרים על דמבלדור ומפרסמת את הספר שלה אבל תוכלו להסביר לי בקצרה על הילדות של דמבלדור, זה היה אח שלו שנתן ראיון בכתבה הראשונה שהארי קרא? אז אם מישהו יכול לתת לי קיצור של הפרק אשמח מאוד..

אנה92

New member
../images/Emo58.gif ועוד משו..

בסוף הפרק הארי חשב שהוא דימיין את העיניים של מדמבלדור? לא הבנתי בדיוק מה קרה..

Mellow29

New member
../images/Emo58.gif

לא סגור אם הבנתי נכון, אבל נראה לי שהארי פשוט הצטער שהוא לא יראה יותר את המבט כחול-העיינים הזה של דמבי. '-'

שאלמור

New member
../images/Emo28.gif|ספויילר|

הוא ראה לשנייה משהו תכלת משתקף במראה והוא חשב שאלה העיניים של דמבלדור והוא גם הסתכל על הקיר שמאחוריו ואומרים שלא היה שום דבר בצבע תכלת שיכל להשתקף במראה

TakeaBreak

New member
../images/Emo58.gif

כשהוא הסתכל בשברירי המראה שהוא מצא בתיק הוא ראה נצנוץ כחול וחיפש בחדר משהו כחול שיכול היה לגרום לזה אבל כל החדר היה צבוע בצבע "אפרסק חולני". בכולופן הוא הסיק שהוא דמיין את נצנוץ עיניו של דמבלדור...

Danielovich

New member
בתקציר חיו של דמבלדור

מסופר שבסיום הבית ספר, הוא תיכנן לסוע עם החבר שלו(זה שכתב את הכתבה שפורסמה) לטיול מסביב לעולם. אבל אימו של דמבלדור נפטרה(אביו הוכנס לכלא עקב התעללויות במוגלגים). אז דמבלדור נאלץ להישאר בבית ולתמוך שאחיו הבועל עזים ובאחותו הקטנה. אחרי כמה זמן מסתבר שאחותו מתה. בראיון עם ריטה סקיטר, היא מספרת שחיו הצעירים של דמבלדור היו שחורים משחור, ויש לה מקור מאוד אמין שמסר לה את המידע שבעזרתו היא כתבה תוך חודש את הביוגרפיה של דמבלדור.

לגבי הקטע עם שבר המראה, ../images/Emo58.gif../images/Emo133.gif

מה שקרה שם היה שהארי היה בטוח שהוא ראה לשבריר שנייה את השתקפות פניו של דמבלדור מאחוריו, אך עד מהרה התבדה. אם תשאלו אותי, ללא ספק יש משמעות לקוריוז הקצר הזה (ועליי לציין שכרגע הגעתי רק עד לפרק השביעי) - אסור לשכוח ששבר המראה הזה הוא חלקה של מראת ההתקשרות שהארי קיבל מסיריוס. דמבילאמת!!!!!!111111111

Vanderulu

New member
אנשים שאלה ממש משמ חשובה בנוגע להיום!!

באיזה שעה נפתחות החנויות הקניונים?!

Vanderulu

New member
אני מתכוון לקניונים לא ברשימה של החנויות

שנפתחות מוקדם בקניונים רגילים

trigotrigo

New member
בקניונים אחרים זה פשוט לפי שעות הפתיחה..

רוב החנויות נפתחות כחצי שעה לאחר צאת שבת, אני מניח שלפי זה..

למעלה