שאלות קונקרטיות...

Corpus Magnus

New member
שאלות קונקרטיות...

קוראים לי רועי, אני חייל משוחרר טרי בן 21, בעל נתונים גבוהים, והאמת היא שאין לי מושג מה אני רוצה מעצמי בתחום האקדמאי. אני יודע שברגע שאשקיע את עצמי בתחום האקדמי, אני רוצה להגיע לרמה הגבוהה ביותר, קרי, דוקטורט, זאת, באופן משולב עם קריירה. לפני הכל אקדים ואומר שאני רואה את עצמי בתחום היזמות, אני מאמין ביכולת שלי להרים עסק בתחום הטכנולוגי - ביולוגי, או בתחום הרפואי. הפחד הכי גדול שלי הוא להיות "ממוצע", כל החיים שלי גידלו אותי בסביבה ממוצעת, ותמיד שאפתי להגיע רחוק יותר מקודמיי כאן, אני רוצה לעשות הרבה מאד כסף, להרוויח מקום בשכבה הסוציואקונומית של המאיון העליון. אני מאמין שזאת משימה בעלת קושי מטאורי, אבל אפשרית בהחלט, נוכח העובדה ששלושה מכל ארבעה מליונרים בארץ בנה את עצמו במו ידיו. אין לי שום בעיה להקריב, ללמוד, להשקיע, להגר וכו' מכל רובד בחיי האישיים ע"מ להשיג את המטרה הזו. המסלול הנוכחי שאני מסמן לעצמי הוא תואר M.D ברפואה, ולאחר מכן תואר eM.B.A במנהל עסקים, או לחילופין תואר B.Sc בהנדסה ביו - רפואית, ולאחר מכן תואר eM.B.A במנהל עסקים. 1. האם החשיבה הזו נכונה ? 2. האם יש חשיבות לסדר הכרונולוגי בו נלמדים תוארים טכנים ותארים אדמינסטרטיביים ? 3. לאילו כלים אקדמיים אני זקוק ע"מ לפתח כושר יזמות והכרה טובה יותר של שוק ההון הישראלי והעולמי ? משפטים ? כלכלה ? חשבונאות ? תודה מראש, רועי

סדר.

אם אתה אומר שאתה רוצה ללמוד תוך כדי פיתוח קרירה אכן יש חשיבות לסדר כי במה שתתחיל גם תעבוד לפחות בשלב ראשון. לכן הסדר חשוב. לגבי יזמות: ישנם התמחויות בתואר שני במינהל עסקים בתחום היזמות ושוק ההון. תתחיל מהתחלה ותמשיך עם ראש פתוח... בהצלחה.

למעלה