שאלות עם תמונות

Lanni

New member
שאלות עם תמונות

לגבי מחשב לנובו שאלה ראשונה (בלי תמונה) - אפשר להגדיר תצוגה גרפית לעוצמת השמע (שנקבעת ע"י המקשים במקדלת)? שאלה שניה (עדיין בלי תמונה
) - ניתן לבטל את ה"ביפ" שהמחשב עושה בכל חיבור/ניתוק לחשמל?

nadav2605

New member
הכפתור הזה מפעיל/מכבה את אנטנת ה-WIFI

על מנת שכשאתה לא רוצה תקשורת חיצונית, תהיה בטוח שלא תהיה כזאת.

Lanni

New member
שאלה רביעית ואחרונה

מה עושים המקשים הבאים (בשילוב FN)? F2 F3 F5 F7 (צפיה במסך המחובר למחשב, לא?) F8 F9 ThinkVantage

kobi 23

New member
תשובה לשאלה 2

תלחץ פעמיים על סימן הסוללה הגדול בTASK BAR. תעבור לסימניה האמצעית ,ושם אתה תראה אפשרות beep when power state...שם תבטל אותה

kobi 23

New member
תשובה לשאלה 4

סתם בשביל לדעת , למה אתה לא מנסה בעצמך ?! F2-נעילת המחשב F3-אפשרויות של ניהול הסוללה. F4-העברה למצב STANDBY. F5-אפשרויות הוויפי/בלוטוס F7-אפשרויות התצוגה/מסך חיצוני F8-אפשרויות הטראקפוינט טאצפאד. F9-אפשרויות הEASY EJECT ,מיועד להוצאת הכונן אופטי

Lanni

New member
מנסה, אבל כלום לא קורה ../images/Emo6.gif אז שאדע מה אני

מפסיד

Lanni

New member
אני מבין שאתה זה המומחה לרעיונות לא ישימים

אין לי את המדריך הנ"ל (ונכון, אפשר לפשפש באתר של IBM ולמצוא אותו ומתוכו לדוג את התשובה - אבל יותר נוח ומהיר לשאול פה ולקבל תשובות מאנשים מתורבתים שרוצים לעזור, כמו קובי, רועי ונדב)

ypm

New member
ככה זה ב IBM אפילו באינטרנט צועקים עליך חחח

טוב נו אני לא נטרלי

ypm

New member
סתם סתם, הגזמתי, ואי אפשר למחוק = דבילי

תרגום ל-מה ש-מר XP התכוון לומר RTFM - Read The Fucking Manual (ש"ע) בקשה זועמת ממשתמש באינטרנט לא לשלוח דואר או מאמרים עם שאלות מטופשות לפני שקרא את המדריך הבסיסי באותו התחום { התרגום באדיבות "בבילון"
}

Lanni

New member
אני יודע מה זה RTFM, וכמו שכבר ציינתי

"ונכון, אפשר לפשפש באתר של IBM ולמצוא אותו ומתוכו לדוג את התשובה - אבל יותר נוח ומהיר לשאול פה ולקבל תשובות מאנשים מתורבתים שרוצים לעזור, כמו קובי, רועי ונדב"

bar666xp

New member
א. למה אין? הוא אמור להיות על הדיסק {אלה אם?}

ב. לא צריך לפשפש הרבה... ניכנסים לאתר לנובו תמיכה ושות בהתאם לדגם שלך ויש לך את המדריך.... אגב על הדרך גם מורידים במקרה שלך את החסר כדי שהלחצנים יתפקדו
מה שאני מבין זה שאתה פשוט עצלן והאמת שהרבה אחרים היו מקבלים בתגובה בין היתר קישור ישיר בהודעה הזו לכל מה שחסר להם.... במקרה שלך תגש לבד לאתר לנובו תרשום את התג של המחשב שלך ובעזרת השם שתקבל את הדרייברים ושות שלא למערכת הפעלה שאתה עובד איתה.

Lanni

New member
בר, לפני שתחליט מי העצלן (אתה?) שמעדיף לחרטט

את הדרייברים הורדתי עוד קודם - אבל אין תאימות למערכת ההפעלה (החלפתי למשהו שאני אוהב) הלינק, למקרה שתהית, לדגם הספציפי הזה הוא (היישר מהפייבוריטס שלי): http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/product.do?template=/product.do?template=%2Fproductpage%2Flandingpages%2FproductPageLandingPage.vm&sitestyle=lenovo&brandind=10&familyind=290543&machineind=296905&modelind=355651&partnumberind=0&subcategoryind=0&doctypeind=100&doccategoryind=0&operatingsystemind=49979&validate=true יש לי הרבה דיסקים של "זבל" נלווה למחשב - אבל לא דיסק של דרייברים/מערכת הפעלה אם התכוונת לדיסק הקשיח - אז החלפתי במחשב דיסק, כלומר לא רלוונטי (וכן, במקרה הזה אני בהחלט מתעצל להחליף לדיסק המקורי והקטן) מה שאני מבין זה שאתה פשוט מתנשא והאמת שהרבה אחרים היו אומרים לך GFY, אבל אני אחסוף מעצמי להתנהג כמוך. שבוע טוב

bar666xp

New member
בוא אני יגיד לך כמה את העצלן!

לא ציינת החלפת HDD לא ציינת החלפת מערכת הפעלה... ועדיין לא חשבת שאם הייתה טורח לציין באיזו מערכת הפעלה מדובר אולי היה סיכוי ביכלל לתת לך תשובה רצינית. לדוגמה אם מראש הייתה מציין עברתי ללינוקס ואני מחפס פתרונות למקשי הFN ושות כבר היו כאן לפחות 3 לינקים לפורומים המתמחים בתחום לינוקס על מחשבי IBM/LENOVO. בכל מקרה איך אמרת אני מתנשא ואני WHATEVER בקיצור HAVEFUN.

kobi 23

New member
למה אתם נגררים להעלבות אישיות

זה סה"כ פורום , חבל על העצבים

למעלה