שאלות על RIVOTRIL

uv111

New member
שאלות על RIVOTRIL

הי בננו בן השלוש, לאחר התקף גראנד-מאל מקבל כשבועיים דפלפט סירופ. למרות התרופה עדיין יש לו התקפי התנתקות רבים במשך היום. בעקבות כך הוחלט להוסיף בהדרגה כמה טיפות RIVOTRIL ביום. מישהו מכיר או מקבל את התרופה? מה ידוע לכם על התרופה, תופעות הלוואי אצל ילדים, ובמה היא מטפלת?

מירוש 11

New member
לגבי הניתוקים

איזה סוג של ניתוקים זה בהייה בתקרה במצב הכרה כי לבתי יש בהיות בתקה של שבריר שנייה לעיתים ורציתי לדעת אם זה גם נחשב לניתוק כי העלו לה את המינון של התרופה מקבלת טימוניל 300 פעמיים ביום וקראתי שבהייה זה לא ניתוק אם הילד מגיב למגע אבל לא מגיב לקריאת שמו

uv111

New member
ניתוקים-הרבה סוגים

לדעתי יש הרבה מאוד סוגים של ניתוקים. רק לבו שלנו יש כמה סוגים, אז אני לא ממש יכול לעזור לך.

ריבוטריל תשובה

הבת שלי מקבלת לסירוגין ריבוטריל כבר כמעט 5 שנים, זו התרופה היחידה שעזרה לה לפרכוסים, בהתחלה לניתוקים אח"כ להתקפים. הבעיה בריבוטריל שברגע שהגוף מסתגל אליה היא כבר לא יעילה, זה יכול לקחת זמן, זו הסיבה שאנחנו משתמשים בה מס' שנים כי כל פעם מעיין התרגלה ריכים להפסיק ואז החזרנו מחדש כל פעם שהתרופות האחרות לא עזרו. תופעת לוואי שלה שהיא גורמת לריור ולהורדת הטונוס שבמקרים מסויימים זה טוב. בהצלחה

uv111

New member
שאלה על שינוי בהתנהגות

הבן שלנו מאז שהוא מקבל את הריבוטריל ( כמה ימים) מתנהג בצורה בלתי נסבלת. ההתנהגות שלו נהיתה קיצונית, לפני קבלת התרופה הוא היה היפראקטיבי, עם קשיים בקשב ובריכוז. עכשיו זה ניהיה קיצוני לחלוטין. האם גם אצלכם היה שינוי כלשהוא בהתנהגות של הילדה? ( קראתי במספר מקומות שהריבוטריל יכולה לגרום אצל ילדים להיפראקטיביות וכ"ו)

ריבוטריל שינוי בהתנהגות

אצלנו הריבוטריל הרגיע את הילדה פלאים, זה מוריד את הטונוס אז היא נעשתה רגועה יותר, כאשר גמלנו אותה היא היתה עצבנית נורא ומאוד לא רגועה

יש כאן קישור שאולי יעזור

קלונקס=ריבוטריל, בכל מקרה אם הילד מגיב באופן אותו אתם מתארים לתרופה היא מן הסתם כנראה לא מתאימה לו, אולי המינון לא נכון ויש מקום לגשת אל הרופא שנתן את התרופה לשם התיעצות ובהקדם.

גם הבן שלי הגיב לא טוב

לריבוטריל ולכן הפסקנו אותו. לכל תרופה יש תופעות לוואי צריך להיות עירניים ולעדכן ישר את הרופא כדי להחליף תרופה.

למעלה