שאלות על PHP

galtom1

New member
שאלות על PHP

שלום כולם, אני מתלבטת אם ללמוד PHP. אני מאד קלולס בנושא ואשמח לקבל תשובות.
אציין שאני תומכת מחשבים קרוב ל6 שנים- הלפ דסק- ציוד קצה, תחנות משתמש.

1. מהו אופי העבודה של מתכנת PHP? האם הלימוד הוא רב-גווני? כלומר שניתן לגלוש ממנו למקומות לא שבלוניים?
2. מהו שכר מתכנת PHP מתחיל? האם יש ביקוש לתפקיד זה בשוק העבודה היום?
3. האם זה מסוג המקצועות שמקבלים אדם לעבודה רק עם ניסיון?
4. כמה זמן בדר"כ מסלולי לימודים של PHP? האם יש מכללות מומלצות?
5. מהו בערך שכר לימוד PHP?
6. האם כדאי או ניתן ללמוד את זה בחו"ל דרך איזושהי מסגרת מהארץ?

תודה על כל מענה ותגובה

TotalCommnader

New member
בכל עבודה מקבלים חסרי נסיון. אחרת תוך כמה עשו

רים כולם היו בפנסיה ולא היו עובדים... בגדול בתחום צומח כמו הWEB כמות המצטרפים החדשים חסרי הנסיון לעולם *גדולה* מכמות הפורשים. מה שכן כדאי להכין תיק עבודות - אתרים שתבני למען מטרות ועמותות שאת מאמינה בהן

4-6. מומלץ ללמוד לבד. לעולם לא תלמדי את כל התחום כי הוא ענק ולכן נדרשת יכולת לימוד עצמית ויכולת חיפוש ברשת. התחום כל הזמן מתחדש ולכן שוב נדרשת יכולת לימוד עצמית ויכולת חיפוש ברשת.

3. עניתי
2. יש ביקוש. גוגל לשכר.
1. בגדול כן אבל זה תלוי מקום עבודה

N i X

New member
אהלן, השנקל שלי

1. לא הבנתי את השאלה =) למפתח ווב יש יכולת להתפתח להרבה מאוד כיוונים וטכנולוגיות, PHP היא רק אחת מהן ולא כדאי להתקבע רק עלייה.
2. לפי דיאלוג (חברת השמה): 8-15 אלף, http://www.dialog.co.il/tavlaot.asp
3. אפשר למצוא עבודה גם ללא נסיון, כמו בכל התחום, אבל זה לא פשוט.

4,5,6
לא כדאי ללמוד PHP. כדאי ללמוד לתכנת וPHP, לדעתי, היא לא בהכרח השפה להתחיל איתה את לימודי התכנות.
רוצה להיות מפתח? לך ללמוד מדעי המחשב \ הנדסת תוכנה. 3 שנים, 10אלף לשנה.

אם אתה יודע לתכנת, אתה לא צריך שום קורס בשביל ללמוד PHP, האתר של PHP מעולה, דפדף שם ותתחיל לכתוב קוד, משהו בשבילך או הצתרף לפרוייקט קוד פתוח, יש מליונים כאלה.

garfiled22

New member
דעתי

1. הכי רב-גוני שיש, PHP זה רק ההתחלה לעולם הכי מתקדם ומשתנה שקיים שתחום הטכנולוגיות (לדעתי)! (ראי הערה למטה)
2. מישהו עם ראש טוב יכול בקלות להתחיל עם 10-11 ואחרי שנתיים שלוש ל - 23, בלי בעיה!
3. כולם רוצים עם נסיון אבל אין אנשים!! פשוט אין!! אצלנו בחברה כבר הבאתי 2 בלי נסיון ובכלל שיש להם ראש טוב, אחרי חצי שנה בערך הם כבר יישרו קו ברוב הנושאים המרכזיים ב - PHP והיום הם לא נופלים מהרבה מתכנתים שאני מכיר.

חשוב להבין, במקביל לתחומים אחרים כמו JAVA, דוט נט וכד', מתכנת PHP טוב יודע לא רק PHP, הוא בעיקר מבין מה זה ווב, מה זה קליינט סרבר וובי, הוא יודע ברמה כזו או אחרת JAVASCRIPT , HTML ו - CSS, הוא יודע לינוקס ועוד כל מיני דברים מעניינים.
זה תחום שחייבים להשאר בו מעודכנים כל הזמן אבל זה שווה כל רגע, מי שאוהב טכנולוגיות לא יפסיק להתענג לרגע!

למעלה