שאלות על Forced Bi...

69LifeSigns

New member
שאלות על Forced Bi...

מישהו/י ניסה/ניסתה?
הייתי מעוניין לשמוע על חוויות מהצד המשתתף ומהצד הצופה...

tinky2

New member
מה זה

&nbsp
Forced bi?

A לוןA

New member
גבר שאישה מאלצת אותו לשכב עם גבר אחר

כביכול, מאלצת אותו להיות בי-סקסואל.

DOMINUS1

New member
וזה לא הדום המסוכן...?

למרות הכוונה הטובה שהייתה לך, לטעמי גרמת נזק. הכשרת כל משוגע/ת שלא מופיעים ברשימה ויש ניחוח של פטרונות.
מציע בחום שלא לקטלג, תן לאנשים להחליט לבד, לסמוך על עצמם וסמוך אתה עליהם. לכל היותר ייעץ לפונה אליך. אתה לא יכול להחיל על אחרים את ערכיך.

A לוןA

New member
אין שום בעיה

אם יש לך מה להוסיף- השרשור פתוח בפניך. אדרבה.
&nbsp
בקשר לניחוח של פטרונות- אולי, לא יודע. אני לא מריח את זה. אני כותב כמו שהייתי כותב לנשלט/ת חדש/ה שהיה בא לבקש ממני עצה איך לסנן אנשים עם פוטנציאל מסוכנות.
&nbsp
להגיד "תן לאנשים להחליט לבד" זה להגיד- יש הרבה מאוד שנפגעו, במקום לחלוק את הידע שנצבר ואולי למזער נקים לבאים בתור- תן להם להצטלק בעצמם.ובכל מקרה כתבתי בסיום- לשמור על ראש חד ופתוח ולהמשיך לחקור ולשאול.

Tranquility40

New member
השאלה היא כמה אמתי הוא האילוץ

אם האילוץ אכן יפגע בבן הזוג, גם זה לדעתי נופל בתחום הדום המסוכן.
אבל לומר שאין לפסול אדם שבעליל פוגע באחר על סמך הטענה "תן להם לסמוך על עצמם" אינה קשורה לערך זה או אחר.
זה כמו שתאמר שלמדינה אין זכות לקבוע רמזורים בצמתים מסוכנים.

tinky2

New member
לא מסכימה עם ההשוואה

&nbsp
יש חוק ויש שיקול דעת
ואנשים נכווים בחייהם
ואת האמת אני מאמינה שמי שלא נכווה לא לומד
אי אפשר לעבור חיים שלמים בפרנויות
צריך לפעמים להעז. לקחת סיכון.
כי אם אף אחת מאיתנו לא הייתה לוקחת סיכון לא היינו כאן
היינו נשארות בפנטזיה
ואני נכנסתי בקפיצה למים. בלי קריאה מקדימה
אז אפשר להזהיר אבל בסופו של דבר כל אחד עושה מה שטוב לו ומה שמרגיש לו
צריך לתת קרדיט לאנשים להחליט ולבחור האם הם מעוניינים לקרוא אזהרות או לא
&nbsp

Tranquility40

New member
השאלה אם נכווים או נשרפים

אין ספק שחלק מעניין הלימוד זה להכווה מפעם לפעם, אבל יש דברים שממש לא כדאי ללמוד על בשרך, לדוגמה HIV או Hepatitis C

tinky2

New member
ברור ! אני איתך בנושא הזה

&nbsp
וכמה מזהירים על זה? בכל הזדמנות !
וכמה אנשים לא מקשיבים לאזהרות האלה? מלא !
מה שמופעל כאן זה שיקול דעת נטו. לא חוק.
שיקול דעת לקוי אבל עדיין שיקול דעת.

Sharoman

New member
שמעתי פעם משפט יפה ששואל

כמה זמן השתנת על מכסה האסלה עד שאמא שלך אמרה לך להרים אותו קודם?
לא ניתן לצפות לשיקול דעת אמיתי במקרה שבהם חסר מידע חיוני בכדי לאפשר אותו.
חוקי מנע קיימים בגלל טעויות שנעשו בעברם של אלו שחוקקו אותם או היו קרובים מספיק בשביל לחוקק אותם.
יחד עם זאת, לדעתי, אם מדובר באדם שמוכן לקבל על עצמו את ההשלכות של הטעיות שהוא עושה, אז שירגיש בנח להתעלם מכל חוק או הזהרה.

A לוןA

New member
הבעיה כאן מתחילה לעיתים במקום אחר

כשמגיע מישהו חדש, כשמה שהוא יודע על בדסמ מגיע בעיקר מהמדיה, והוא מכיר מילים כמו ציות, השפלה, שירות, כאב. ומגיע שולט מסוכן בפוטנציה שטוען שמילת ביטחון מורידה מאיכות השליטה, נשלט "אמיתי" לא שואל שאלות את השולט שלו ובוטח בו לחלוטין לא משנה מה, לנשלט "טוב" אין גבולות, והשולט יחליט על הגבולות עבורו וכו' וכו'.
זה לא שאין לנשלט מידע- אלא שמזינים אותו בכוונה במידע אחר, ובעל פוטנציאל מסוכנות.
חשוב שמי שנכנס לכזה מקום ידע על כך שהוא נכנס למקום עם פוטנציאל מסוכן ושיש אפשרות נוספת לבדסמ.
&nbsp

69LifeSigns

New member
נראה שהדיון תפס קצת חיים משלו, והלך לטייל למחוזות אחרים

חשוב לי לציין, שאין פה כוונה של אונס או למשהו שהוא בכפייה אמיתית ובניגוד לרצונו של הנשלט, כי ברור שלמערכת יחסים שכזו קיימת הדדיות, הבנה, ובאופן שהוא מאוד מובהק כבוד הדדי והבנה שכל אחד הוא בן אדם, עם רצונות וגבולות.

A לוןA

New member
הדיון שהתפתח

הוא בעקבות הפוסט שפתחתי- "הדום המסוכן- קוים לדמותו"
ברור שאם למשל לשכב עם גברים הוא קו אדום אצל הנשלט, הרי שכל סצינת הforced-bi לא יכולה להתקיים.
זה בדיוק אותו דבר עם כל סשן "כפיה" אחר- אסיר-סוהר, daddy-girl, מורה תלמיד, פנטזיות אונס וכיוב. משחק של הנשלט ש"אינו רוצה" והשולט ש"מכריח" אותו לכך.

Sharoman

New member
נכון שהמדיה מוציאה סקס בצורה מאוד חיובית

ומראה לנו את הקלות והמהירות שבה אנשים שוכבים זה עם זו (או כל שילוב אחר) למרות הכרות קצרה למדי, ואם בכלל.
ומצד שני, אמצעי מניעה, בדיקה שגרתית למחלות מין מדבקות, הייגנה בסיסית (או טיפה יותר מורכבת במקרים של אנאלי וכדו'), זיעה או כל סוג של הפרשות, משחק מקדים וכל דבר מלבד מעט עירום וכמה שניות בודדות של שיא כלל לא מוצגות.
ולכן אנחנו רואים המוני בני נוער בני טיפשעשרה מקיימים יחסים לא מספיק מוגנים וללא שום הבנה של איך סקס עובד או רצוי שיעבוד.
אבל BDSM עדיין נתפס כמשהוא חריג, יוצא דופן ולרוב מוזר ומשונה.
ובעקבות מוסכמות שכאלה אנשים עדיין מחפשים את ה"אמת" על BDSM באתרים ופורומים בהם כותבים חברי הקהילה שיכולים לענות על שאלות ולספק מספיק מידע רלוונטי.

למעלה