שאלות על שירים
היי כולם יש לי די הרבה שאלות (מצטער על זה
) שנצברו עם השנים בקשר למשמעות שמאחורי חלק מהשירים או תהיות למיניהן. אולי לחלק מהאנשים פה השאלות ייראו שטותיות אבל אני אשמח מאוד לתשובות 1) על מה מבוסס השיר חברון? 2) אני יודע שקלנדיה נקרא כך על שם מחנה הפליטים קלנדיה, וזאב אף הודה בראיון שזה שיר פוליטי, אבל מבחינת המילים זה נשמע כמו שיר שהוא שר לבחורה.. מה מסתתר מאחורי השיר? 3) האם גם עד מתי הוא שיר פוליטי? בהתחלה הוא נשמע לי כשיר על מישהו שמדוכא על ידי מישהי, אבל אחרי שחשבתי קצת על המילים הגעתי למסקנה שיש מצב גדול שזה פוליטי.. השאלה היא מי מייצג את מי (מי מדכא את מי) 4) האם בשיר ג'סיקה ג'סיקה בעצם מתה או שהיא פשוט חזרה לארצה? (אחרי ההתנדבות) 5) ב"כלב לא נותן ברירה" מהי הכוונה ב"שבעה מקלעים, שבעה הרוגי מלכות"? 6) קדילק ג'ו נכתב על יוסי שריד, האם זהו שיר גנאי עליו? 7) ממה שהבנתי גם יללת תן נכתב כשיר פוליטי בעקבות הצעת חוק של חבר כנסת כלשהו.. אם אפשר יותר רקע על הנושא בבקשה 8) כמה מ"הביאורים לשירי אתניקס" הוסברו ע"י הלהקה או אושרו על ידה? 9) על מה מבוסס השיר כתם הפרי? 10) האם זה רק אני שחושב ככה או שהשיר "נוגע בך" הוא בעצם שיר אהבה של זאב לגיטרה שלו? (ולכן זה לא סתם מלווה בנגינת פסנתר דווקא) 11) איזה עוד שירים של אתניקס נחשבים כשירים פוליטיים? שוב מצטער על העומס, אבל תודה מראש לעונים 
היי כולם יש לי די הרבה שאלות (מצטער על זה