שאלות על ריצוף

שאלות על ריצוף

התחלנו להסתובב לראות ריצוף השבוע ובאמת ראינו דברים נחמדים אצל גליל ברמת ישי וקראתי והחכמתי מהמידע הרב בפורום אבל קראתי פה שעל אריח בהיר או כהה מאוד, יראו כל לכלוך ושכדי שלא יראו כדאי לבחור אריח שיש בו כמה גוונים הבעייה היא שקשה לי בעין חובבנית לדעת (יותר נכון לנחש) האם מה שאני רואה באולם התצוגה הוא כהה מידי או בהיר מידי, ואיך יראה כשיהיה על שטח גדול האם זה שהאריח לא בעל צבע אחיד *לגמרי* זה מספיק או שצריך משהו כמו טראצו? אגב קראתי פה שטראצו מוכתם בקלות- אבל אנחנו גרים בדירה שכורה עם מרצפות ישנות והן לא מוכתמות (ותאמינו לי שבעלי הבית לא השקיעו פה שקל בתחזוקה) ?? ובכלל מה מומלץ למראה כפרי, ים תיכוני ולא עמוס? אשמח לכל עזרה.. תודה

אין כל בעיה עם טרצו

הכל תלוי מהיכן את רוכשת את החומר , יצרן מכובד מוכר את החומר יחד עם הוראות התקנה מסודרות כולל הוראה למלט טרי , וכמבון נותן הוראות אחזקה פשוטות שעליהם יש צורך להקפיד ולא יותר מזה . רוצה יצרן - המומחה בע"מ .פני לדן ארד.

אני מתה על טראצו../images/Emo99.gif

בעיני הכי בית שיש... (כמובן שתלוי איזה ואיזה גוון) ואם את מחפשת כפרי-ימתיכוני, אז באמת שאין מושלם מזה ויחד עם שילוב של אריחים מעוטרים של "המומחה" זה פשוט חלום. בעיני...

../images/Emo13.gif

שלא תחשבי לרגע שלא מעריכים מאוד (!!!) את הרמת הכפפה הזו. בעיקר כי הנחנו שיש לך עוד חיים חוץ מהפורום הזה...

../images/Emo9.gif סליחה על הבורות

מי או מה זה ה"מומחה" ?? אני גם אוהבת נראה אם אצליח למכור את הרעיון לחצי השני
ומבקשת שוב פלייייייייייייייייייייייייייייייז טיפים לבחירת אריחים פעם רציתי לצבוע קיר- בחרתי בגוון המתאים וניגשתי לעבודה בשמחה ו.... פתאום הגוון המושלם על הניר יצא כהה נורא על הקיר את הפיתרון לזה כבר למדתי מניסיון אבל בטח יש פטנטים לבחירה נכונה (לא מבחינת טעם אישי אלא איך לבחור ככה שהתוצאה הסופית אכן תצא כמו שרוצים) כלכך הרבה בעלי ניסיון יש פה- מישהו בטח יודע ואולי זאת נשמעת שאלה קטנה ולא חשובה מול שאלות גורליות על סוג הבית וכאלו- אבל בכל זאת מקפיצה

לדעתי זה שהאריח לא אחיד זה מספיק

יש אריחים עם מראה כפרי שיש בהם כמה גוונים, יש אריחים עם מראה דמוי שיש, יש אריחים עם מראה דמוי אבן - על כל האריחים האלה את פחות רואה ליכלוך מאשר על אריחים חלקים לגמרי בלי שום טקסטורה.

למעלה