שאלות על רולר...

• פותח הנושא Scept
  • פורסם בתאריך

Scept

New member
שאלות על רולר...

שלום, אני משחק הוקי רולר כבר שנתיים, מחליק כמו גדול, אבל החלטתי לבדוק אפשרות של החלפת רולר(הנוכחי שלי- ללא מותג, עלה 400 שקל, אבק 7, כאבי רגליים לאחר אימון ממושך). הבעיה העיקרית היא כסף... רולר הוקי נורמלי מתחיל בסביבות ה1500 שקלים, ואני חשבתי יותר לכיון ה1000-... כדאי לי להישאר עם רולר כושר רגיל, או שהמחיר שווה את זה? שאלה 2- מישהו אמר לי שעדיטף לי כבר אבק 5 על 7, כי 7 יותר שביר או משהו כזה. הוא יודע על מה הוא מדבר? שאלה 3- איפה אני יכול ללמוד לעשות פאוור סלייד נורמלי? יש עצירה שלא שוחקת את הגלגלים? כי מתחיל להימאס לי להחליף גלגלים פעם בחודשיים- וזה אם אני דואג להחליף מיקומים והכל... בתודה מראש, אייל.

Scept

New member
תודה, אבל

ספורטק קצת רחוק לי (שחצי שעה נסיעה, ואין רישיון...) מכיר איזה אתר נחמד או משהו? תודה בכל מקרה, אייל.

jonish

New member
../images/Emo40.gif ../images/Emo160.gif

רולר הוקי עולה בסביבות ה-1200 ל-1400 תלוי כמה אתה באמת משחק הוקי ואם אתה עושה עוד שימושים ברולר חוץ מהוקי , אם לא אז רולר הוקי יתן לך את הפיתרון אם כן אז תשאר עם רולר פיטניס רגיל רק קח בחשבון שרוב רולרי הפיטנס כיום לא ממש מתאימים להוקי כיוון שהם נעל רכה וזה לא מומלץ להוקי לגבי המיסבים כן אבק 7 יחסית יותר עדין מהאבק 5 להוקי אתה לא ממש צריך יותר מ-5 ... לגבי הפאוורסלייד אז יש כל מני דרכים להסביר הכי טוב זה לבקש ממישהו שיסביר לך... לגבי הגלגלים , אין הרבה מה לעשות.. שנוסעים הרבה הגלגלים נשחקים
יש רק ללמוד לעשות את העצירות בשתי הרגלים ואז השחיקה מתחלקת באופן שווה יותר מקווה שעזרתי במשהו..

תוספת קטנה

רולרס שלא נועדו להוקי עשויים להשבר מהמאמץ של המשחק (מנסיון לא מוצלח שלי). מספר האבק מתיחס למידת הדיוק של המיסב. אם אתה לא מגיע למהירויות תלת ספרתיות, אז מספרים גבוהים הם בהחלט בזבוז כסף.

Scept

New member
תודה-

אני משתמש ברולר נטו להוקי- לפעמים אולי גם לנסיעה אל מגרש ההוקי. הרולר שלי שבור קצת מאחורה, אבל זה לא מפריע מאוד. מה שיותר מפריע זה שהגלגלים נקרעים אחרי חודשיים בסיליקון, ושלוש-ארבע בגלגלי הוקי. (ניסיתי גם ללכת לסקייטפארק עם פיטנס...בכולם זה גורם לגלגלים להשתחרר בצורה מטורפת או ששלי סתם דפוקים? ואיזה עצירות יש בשתי רגליים? אגב- אני מניח שאני אאלץ להישאר עם הרולר שלי בינתיים, כי עשיתי חושבים והגעתי למסקנה שכל מה שמעל לשקל תשעים מחוץ לתחום בשבילי- וגם את זה הוצאתי על גלידה. בתודה, אייל.

למעלה