שאלות על פרק 9

שאלות על פרק 9

הטיטניק טבעה, אז מאיפה התמונה של דני שעופר הביא מהאינטרנט? ואיך המזוודה עדיין קיימת ?

עניין התמונה אן תמוה

היות שדני לא היה נוסע רשום ואם טבע איש לא יכול היה לדעת שהיה שם. לגבי המזוודה זו לא בעיה כי יש הרבה מזוודות לא רק אחת

לפורום קוראים "דני הוליווד"

אז אפשר לדון בכל מה שקשור לסדרה "דני הוליווד", לטוב ולרע. תשובות לתהיות יש לך?

MrHyde1

New member
זו הבעיה

נוצר מצב שכמעט ולא מדברים כאן על העיקר בסדרה, אלא רק על התפל. רוב הדיונים מתעסקים בדברים לא הגיוניים ובפאשלות של ההפקה. לפחות אפשר לתת במה לשני הצדדים...

צודק

אני השקעתי בשירשור ניתוח על מושיקו שזה הדמות הכי עמוקה עם הליהוק הכי טוב וכימעט אף אחד לא הגיב .מילא לחפש את הדברים הרעים בסידרה אבל לא להיסתכל על הכוס המילאה ,מושיקו זו הדמות הכי עמוקה שריאתי היי פעם בטלנובלה השקיעו בה כול כך הרבה בישביל מה? בישביל שבסוף יגידו "יש פאק פה ופאק שם וזה מיותר וזה צפוי ובלה ובלה .."

l Danielle l

New member
אממ

תשמעי מצטערת עם לא הגבתי לך הגיוני שפספסתי כי לרוב אני אוהבת את הדעות שלך ואת מה שאת כותבת, אבל אני לא מסכימה לגביי מושיקו, אולי את אוהבת את הדמות וחושבת שהיא הכי טובה, אבל כל אחת ודעתו ואני חושבת שאוסי הכי טובה והיא הכי מצחיקה אז למה לא מדברים עליה בעצם? בקיצור לא צריך לדבר דווקא על מושיקו אלה על כולם... ולסיכום אין לי מושג מה כתבתי ומה הייתה הפואנטה ובשביל מה זה היה..סתם רציתי להגיד לך

למעלה