שאלות על פורנו

almog1620

New member
שאלות על פורנו

היי. כמו כמעט כל אחד מאיתנו, אני צופה בפורנו מדי פעם. אני צופה בדרך כלל בפורנו קל, כמעט אף פעם אני לא צופה בחדירה אנאלית.

יש לי כמה שאלות:
1.הזין הענק שתמיד רואים בפורנו הוא בעצם זין רגיל שעבר הגדלה בעריכת וידאו או שזה באמת זין של 20 ס"מ?
2.איך מתקבל הפורנו הישראלי ההומואי בעולם?... אוהבים אותו? הוא מוכר?

שאלה שקשורה לכם: יצא לכם פעם לצאת לדייט או למצוא סטוץ שאתם מכירים את הפרטנר מסרט פורנו ישראלי??? אמרתם לו שראיתם אותו בסרט? דיברתם על זה במשך זמן מה? זה הרס לכם את המתח המיני כי אתם מכירים את הגוף שלו ואולי גם יודעים שהזין שלו גדול משלכם??????

שאלות מוזרות, אני יודע, אבל הן מעניינות אותי. אשמח לקבל תשובות.
וכמובן שיהיה לכם שקט ביטחוני נטול קסאמים ועתיר באהבה

ItsikH

Member
נראה שבוחרים אותם לפי הגודל, בכל מקרה זה לא 20ס"מ לרוב [ויש על זה בדיחה שובניסטית של תלמידי מדעי ההתנהגות]. טעמי האישי שפורנו תעשייתי כל כך מזויף שלרוב איני מוצא בו ענין, מי שרק למד קצת על תעשיית הקולנוע ומבין במה כרוכה ההפקה לא יתלהב כלל, אפילו אם הם חתיכי על, בידיעה שהם מצולמים כמה ימים על הסצינה שבה הם כאילו גומרים פעמיים-שלוש, והביצועים שלהם הם תוצאה של טייקים רבים והרבה מאוד אפקטים שאנחנו בכלל לא רואים. הרבה יותר יפה בעיני, והרבה יותר פופולארי לדעתי היום, הם אתרי שיתוף של צילומים פרטיים אקסהיביציוניסטיים, שלא פעם גם מרוויחים מזה ויפה להם מאוד על כך [מצידי שיהיו פחות חתיכים, וחלקם חתיכים ביותר].

איך הפורנו הישראלי מתקבל בעולם קצת קשה להעריך, עד כמה ששמתי לב הוא לא ממש פורח כאן ממילא, אבל השחקנים הישראלים, לפחות לפי השמועה, מבוקשים.

ItsikH

Member
ובענין מפגש אפשרי עם כזה כוכב פורנו הרתיעה שלי מעיסוק בפורנו מקצועי הרבה יותר גדולה מאשר מעיסוק בזנות - כמובן חלילה לא זנות מצוקה, אבל בסקס בתשלום יכול העוסק בכך לבחור עם מי ואיך וגם להנות, סקס בהפקת פורנו הוא מכני לחלוטין, אני לא רוצה מכונת סקס כזו לאינטימיות, וזה הרבה יותר מרתיע אותי מהשאלה "כמה הוא מצויד".

ועל זה אני יכול להוסיף כמה אני שמח שבנעוריי פורנו לא היה כלל אופציה, בטח לא פורנו הומואי, כך שלא היתה לי שום בעיה לאהוב את החבר מהתיכון שהיה מושלם למעט הענין הפעוט
הזה...

almog1620

New member
תודה על התשובות

אני לומד במגמת קולנוע ויצא לי לצלם סרט של רבע שעה בשלושה ימי צילומים. מקרים כמו זה מסבירים למה השחקנים שם גומרים שתיים שלוש פעמים. עוד שאלה: לכל סרט צריך צלם, עורך ולפעמים גם תאורן. הבמאי שמפיק את הסרט צריך את הצוות הזה, אז איך הוא משיג אנשים שאמורים לצלם פורנו??? זה ברור שרוב הצלמים בשוק שיציעו להם לצלם סרט כזה יגיבו בשלילה...

ItsikH

Member
אחד האקסים שלי היה קולנוען חובב ביותר יש לציין, אבל ככה זה כשאתה מקושר ובעל אמצעים [וזה לא אני אם יש ספק], אפשר לבחור תחביבים יקרים. אפילו עזרתי לו בהפקת סרט אחד, אמנם לא פורנו אבל בהחלט סוג של ארוטי.

להפקה מקצועית של סרט צריך צוות שלם - גם אנשי מקצוע וגם כח עזר, מדובר בתעשיה ממש. אני מציע לך לחפש, לדעתי יש ברשת מידע על אחורי הקלעים של הסרטים האלו, זה ממש מוציא כל שריד של חשק וקסם - זכור לי במעומעם שראיתי כמה וכמה צילומים של סטים כאלו בזמן הצילום, סביב השחקנים יש צוות שלם, חלקם מתרוצצים אבל חלקם סתם יושבים להם משועממים למראה. בחלק מהתמונות ראיתי גם נשים, שלא נדע

לא נראה לי שיש בעיה מיוחדת להשיג אנשי צוות, לכל היותר צריך לפתות אותם עם מעט יותר כסף, הרי שמם ממילא לא ייקשר להפקה כזו אלא אם יבקשו ממש [סביר שלא, אבל גם לא בטוח]. להערכתי, מכל המשתתפים בהפקה, השחקנים הם בתחתית סולם השכר ביחס לאנשי המקצוע, הם העלות העיקרית של כח האדם בהפקה.

ItsikH

Member
ולא שאלת על הבדיחה השובניסטית
במדעי ההתנהגות רווחת ההערכה - כנראה מבוססת, אבל איני יודע - שלנשים *בממוצע* יש תפיסה מרחבית נחותה מלגברים, ושמעתי אפילו [מבעל סמכות בתחום] טענה שנבדק ונמצא שבזמן הריון אפילו גרועה עוד יותר.

אז יש גם "הסבר", כי כל החיים גברים מלמדים אותן ש"זה עשרים סנטימטר".

למעלה