שאלות על פדיוס

מצב
הנושא נעול.
שאלות על פדיוס

שאלות על פדיוס
ערב טוב, אנו בחרנו מסלול פדיוס , בארץ מבצעים החזרה כעבור 72 שעות , האם בפדיוס מחזירים עוברים כעבור 72 שעות? מה קורה אם שואבים את התורמת ביום חמישי הרי ביום ראשון הם לא עובדים? מתי אמורים להזריק גסטון ומה עושים במקרים בהם נשארים שם ליומיים נוספים? יש תורנים בפדיוס שיכולים להזריק לי גסטון גם ביום ראשון? המון תודה

שלום שקדיה!

שאלות על פדיוס
ערב טוב, אנו בחרנו מסלול פדיוס , בארץ מבצעים החזרה כעבור 72 שעות , האם בפדיוס מחזירים עוברים כעבור 72 שעות? מה קורה אם שואבים את התורמת ביום חמישי הרי ביום ראשון הם לא עובדים? מתי אמורים להזריק גסטון ומה עושים במקרים בהם נשארים שם ליומיים נוספים? יש תורנים בפדיוס שיכולים להזריק לי גסטון גם ביום ראשון? המון תודה
שלום שקדיה!
אני לא ממש זוכרת את כל הפרטים (תוצאה של הריון ולידה?
), ובטח יותר מאוחר בערב יגיעו הבנות שיותר מעודכנות ויענו לך. בינתיים אנסה לענות. הייתי שם לפני שנתיים בערך. מהרגע ששאבו את התורמת התחלתי לקבל זריקות גסטון שבעלי הזריק לי. אבל אם אני זוכרת נכון, אמרו פעם בפורום הזה שהעובדים שם (מהרנגיס המקסימה או אשתו של הרופא) יכולים להזריק גסטון. יש גם המון שרשורים פה של טיפים שקשורים להזרקת גסטון (סוגי מחטים, סוגי מזרקים, וכו') אם לא תמצאי את השרשור אנסה לעזור. בהצלחה!

ayoosh

New member
קודם כל ../images/Emo50.gif

שאלות על פדיוס
קודם כל

בפדיוס גם מחזירים לרוב אחרי 72 שעות. הם אכן לא עובדים ביום ראשון, ובהתאם "מסדרים" את השאיבה (אל תשכחי שבמסלולים אחרים מתאמים קבוצת תורמות ליום אחד). לגבי הגסטון- אנחנו הזרקנו לבד, אבל אני יודעת על כאלה שהגיעו למכון להזרקות. לא יודעת איך זה עובד בשבת- אבל כנראה שיש פתרון (מה עוד שמהרנגיס באה "לבדוק איך הילדים מתפתחים" גם ביום ראשון לדעתי...)

מצב
הנושא נעול.
למעלה