שאלות על ניו ג´פאן.

  • פותח הנושא dbzb
  • פורסם בתאריך

dbzb

New member
שאלות על ניו ג´פאן. ../images/Emo55.gif

1) באיזה ערוץ שידרו את זה? 2) מאיזה תקופה זה היה? אני זוכר שנאש הופיע שם בתור אוז והפסיד, ומצד שני שון וולטמן הופיע שם בתור "הלייטנינג קיד" אם אני לא טועה והפרשן קרא לו מדי פעם בטעות 123KID . שתי הדמויות כמובן מתקופות שונות. 3) הפרשן היה בובי הינאן??? 4) איך קראו ליפני השמן שניצח את נאש? 5) מי היה המתאבק שעשה את BUTT-BUTT ? 6) למה קייג´י מוטו טרח להופיע מחוץ לדמות של הgreat Muta ? 7) יחסית לארגון יפני היתה לו אוריינטציה מאד מקסיקנית, לא?
 

dbzb

New member
גם תשובות חלקיות ../images/Emo55.gif

יתקבלו בברכה...
 

אילן די

New member
מהמעט שאני זוכר

שודר ביורוספורט באמצע שנות ה-90. בובי דה בריין הינן לא פירשן שם. האלוף הקבוע שלהם היה ג´ושין לייגר. בעצם אולי אני מדבר על אול ג´פאן ואולי זה אותו דבר... בכל מקרה זה מה שאני יודע.
 

pegasus kid

New member
שלום

1. יורוספורט 2. עד שנת 2000 אם אני זוכר נכון 3. בובי הינאן לא היה הפרשן שם הוא היה בWCW באותו זמן 4. אני חושב שזה POWER 5. לא יודע אבל את אותו התרגיל עשה גם אייס מן קינג פרסומס מWCCW בזמנו 6. מוטו הופיע בתור מוטה במסגרת גימיק שהוא טען שהוא ומוטה הם שני אנשים שונים 7. הסגנון המקסיקני והיפני דומה מאוד כי שניהם מתאפיינים בסגנון הלוצ´יה ליברה - דהיינו התעופה האווירית
 

dbzb

New member
נדרשת פה הרחבה ../images/Emo55.gif

2) מה עד שנת 2000? שידרו את זה? ביורוספורט? אני לא זוכר ששידרו את זה יותר משנה. בכל מקרה התכוונתי לתקופה שהם הציגו. זה לא היה מקביל לשנת השידור כי כשהראו את ההפסד של נאש זה היה בזמן שהוא היה אלוף הWWF 4) לא, POWER היה השותף של HAWK בHELLRAISERS . אני מתכוון ליפני שמן (מזכיר את נקאנו מהבושידו בסגנון הגוף) שהיה לו לפעמים סרט על הראש. 7) אני מסכים שהסגנון המקסיקני מאד אוירי אבל נראה לי שהסגנון היפני מתאפיין ביותר ריאליזם מבחינת ביצוע מהלכי היאבקות ומהלכי כניעה. אמרתי את זה פשוט בגלל שהיו שם הרבה מקסיקנים וגם בנואה (מן הסתם אתה יודע את זה על פי הכינוי שלך) הופיע שם עם מסיכה ועם סגנון קצת יותר אוירי.
 
למעלה