שאלות על נגן

flitzer

New member
שאלות על נגן

אהלן אני מחפש נגן עד 8 GB, תומך תיקיות,וזיכרון פלאש. לא אכפת לי מסרטים ותמונות זה לא יזיק אבל גם לא יועיל כל כך. חשבתי על הI7 אבל המסך מגע נראה לי כמו משהו לא כל כך נוח... אני צריך את הנגן לקראת נסיעה לחו"ל(מרכז אמריקה),מה אני עושה עם הטעינה של הסוללה בחו"ל ? תודה

or121210

New member
זה לא מסך מגע

זה מקשי מגע. שינה את דעתך? COWON הם היחידים שתומכים בתיקיות, ולכן אני חושב שה-I7 הכי מתאים (ד"א, אפשר להשיג אותו ממש בזול בבאג בדיוטיפרי) בקשר לטעינה, אתה יכול לקנות מתאם ב-40-50 ש"ח בחנויות חשמל, או להטעין דרך המחשב (בכל-מקרה, ל-I7 יש זמן סוללה של עד 60 שעות!)

flitzer

New member
זה לא שינה את דעתי,

אבל אם אין ברירה אקנה אותו. אם אני שם את הנגן בכיס והוא לא על HOLD זה אומר שיהיה שם שמייח
. קיים נרתיק לנגן ? בקשר למתאים ,אני חפשתי בכמה חנויות את המתאם הזה בשביל משהו אחר (מטען לסוללות),ולא מצאתי. ACE הום סנטר טמבוריות למיניהן,ואין. חן חן.

יאיר B

New member
טמבוריות לא מחזיקות דברים כאלה.

הן מחזיקות סט מתאים לרשת (אבל זה משהו אחר). הינה מה שיש בבאג למשל: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4607&perur=2&t=12&c=327 אני לא בטוח שזה מתאים גם למטען סוללות (מצד אחד הוא מתחבר לרשת החשמל ומצד שני יש כניסת כבל USB). אם אתה הולך למדינה אחרת, סביר להניח שתצטרך מתאם לשקע באותה מדינה (ואת זה יש דווקא בהום-סנטר). אם אתה שם בכיס - שים את הנגן ב-HOLD. אפשר לקבוע שלחצני הווליום יתפקדו גם כשהוא על HOLD 0בהגדרות הנגן). נרתיק: לא ראיתי יעודי בארץ, אבל אפשר לקנות אחד פשוט לנגני מדבקה ובגלל שהוא בגודל דומה, הוא יכנס. העלות היא כ-20 ש"ח.

flitzer

New member
תודה,

אם אני קונה את החלק הזה ,ומחבר אליו את המתאם לשקע, יכול לקרות משהו לנגן ?(חוץ מזה שהוא יטען
) בהום סנטר יש רק ההפך,ממכשיר מחו"ל לארץ.(לפחות בסניף בבת ים) תודה.

למעלה