שאלות על מין...

almog1620

New member
שאלות על מין...

היי. אני הומו צעיר לא כל כך מנוסה. רציתי לשאול כמה שאלות כי אני באמת לא יודע את התשובות:
1. זה אפשרי לגמור ממציצה? אם לא גומרים ממציצה זה תקין?
2. מה האורך הממוצע של זין בגילאי 16-20?
3. האם פטיש לרגליים זה דבר נפוץ בקהילה?
4. כמה זמן לוקח לגמור מזיון והאם גמירה מזיון מרגישה אחרת מגמירה מאוננות???
תודה מראש וסליחה אם הגעלתי מישהו.

aשרון

New member
חברים, בבקשה לענות לבחור בצורה מכובדת!

Uri04

New member
אנסה לעזור...

היי אלמוג, וולקאם טו דה פורום.

כמו כל דבר שגורם לגירוי מיני, גם ממציצה אפשר ורצוי לגמור, אבל זה בעיקר תלוי בסיטואציה ובפרטנר וכמה רחוק אתם מוכנים ללכת אחד לקראת השני. אין פה חוקים של מה אפשר ומה לא אפשר. אצל כל אחד זה עובד מעט שונה, ולא תוכל לדעת מה הכי מתאים לך עד שלא תנסה או תתנסה. יש כאלה שאוהבים לגמור ממציצה, יש כאלה שמעדיפים לגמור בצורה אחרת. בין כך או בין כך - זה הכל תקין והכל בסדר.

בעיקרון, איבר המין הזכרי מגיע לגודלו הסופי בערך בתחילת גיל ההתבגרות, והממוצע העולמי עומד על בערך 12.5 ס"מ בעת זקפה מלאה. ככה שלא יעבדו עלי כל אלה שמתפארים בזין של 21-22 ס"מ. הם משקרים ב-99% מהמקרים.

אין לי מושג. אני אישית הכרתי מעטים מאוד שהיה להם פטיש לכפות רגליים, אז אני מניח שזה פטיש שנפוץ בקהילה באותה מידה שהוא נפוץ גם אצל סטרייטים. כלומר - לא מאוד נפוץ.

אין מישהו שעומד עם סטופר ומודד כמה זמן לוקח לבן אדם לגמור. זה אנדיבידואלי לחלוטין - תלוי בסיטואציה, בגיל, בפרטנר, במצב הרוח, במשיכה וכו'. לפעמים גומרים מהר, לפעמים כיף למשוך את הגירוי ולפעמים גם לא גומרים. מה שכן, צריך לזכור שסקס הוא לא אוננות. בסקס מעורב עוד בן אדם (ולפעמים יותר) ובסקס מעולה מעורבים גם רגשות של ממש. ההדדיות, האינטימיות והקרבה בינך לבין הפרטנר הוא מה שמה שהופך סקס סתמי לסקס טוב. גמירה מאוננות היא פורקן מכני לחלוטין (שלפעמים קיים גם בסקס).

תודה מראש וסליחה אם הגעלתי מישהו.

מומלץ שתדבר עם בני גילך בקבוצות תמיכה שונות.

רוב התקציב של הקהילה הולך על ענינים של בני גילך בלבד...אז לפחות תנצל את זה.

כל מה שרצית לדעת על מין ולא העזת לשאול

היי. אני הומו צעיר לא כל כך מנוסה. רציתי לשאול כמה שאלות כי אני באמת לא יודע את התשובות:
בוודאי שאפשר לגמור ממציצה, הכי כיף זה לגמור בפה של מי שמוצץ לך, אבל כיום זה יקרה ברוב הפעמים כשאתה לבוש קונדום, אז לא ממש אותה חוויה.
לא יודע זו האמת.
לא יודע, אבל היה לי בן זוג שאהב ללקק כפות רגלים, אצבעות ועוד כמה דברים הוא אהב לעשות אתן.
תלוי ברמת ההתרגשות ובשליטה של האדם. *כאן כתבתי משהו, אבל לאחר שעלה כאן בפורום שישנו משתתף שאוגר מידע ואח"כ משפריץ אותו כאמירת נגד לעגנית, וויתרתי.
תודה מראש וסליחה אם הגעלתי מישהו

ItsikH

Member
תשובות [אני חושד שמגוון התשובות יהיה כמספר העונים]
  1. ממה גומרים גם די אינדיבידואלי וגם תלוי גיל, אני זוכר את עצמי שיכולתי לגמור רק ממחשבה וריכוז [היו זמנים]. ספציפית מציצה - מקובל שהיא מגרה למדי ורבים יכולים לגמור ממנה, אם קשה לך, אני מזדהה לחלוטין - עבורי זהו אקט מאוד אינטימי ולא עם כל אחד אגמור כך - אבל זו רק דוגמא אחת לסיבה למה לא לגמור מאקט מסוים. בקיצור - זה לא חריג כלל, שאקט מסוים לא יביא אותך בקלות לגמירה, ויכולות להיות סיבות רבות, אין בזה שום יוצא דופן.
  2. האורך לרוב נקבע כבר בשלב די מוקדם גיל ההתבגרות, בניגוד לגובה שמשתנה מאוד - כלומר מהשאתה רואה בגיל הזה סביר שילווה אותך בהמשך. טווח סביר ונורמלי הוא למיטב זכרוני 12-18ס"מ, וגם חריגה סבירה מזה לא נחשבת חריג קיצוני.
  3. יש כל מיני פטישים, איש איש והעדפותיו, שמעתי לא פעם על פטיש לרגליים.
  4. אין סטנדרט זמנים כלל, לטעמי - אם הוא טוב אז כמה שיותר, ואם לא - אז שייגמר כבר... גמירה היא גמירה, מה שמרגיש אחרת הוא מה שלפניה ואחריה. יתכן שסקס יביא אותך לגמירה חזקה או מהנה יותר מאוננות, אבל הגמירה היא עדיין אותה גמירה.

גם אני הומו צעיר

אני לפכמים גומר ממציצה ולפעמים לא מצליח לגמור.
האורך שלי הוא 14 סמ' נראה לי גדול ליד אחרים וקטן ליד אחרים
לגבי פטיש של רגליים ראיתי הרבה תמונות באתרי גייזים
לי לוקח קצת זמן עם השותף לסקס מחרמן או או עושה קולות של גומר והולך, יש גם מניאקים כאלה.

למעלה