אנסה לעזור...
היי אלמוג, וולקאם טו דה פורום.
1. זה אפשרי לגמור ממציצה? אם לא גומרים ממציצה זה תקין?
כמו כל דבר שגורם לגירוי מיני, גם ממציצה אפשר ורצוי לגמור, אבל זה בעיקר תלוי בסיטואציה ובפרטנר וכמה רחוק אתם מוכנים ללכת אחד לקראת השני. אין פה חוקים של מה אפשר ומה לא אפשר. אצל כל אחד זה עובד מעט שונה, ולא תוכל לדעת מה הכי מתאים לך עד שלא תנסה או תתנסה. יש כאלה שאוהבים לגמור ממציצה, יש כאלה שמעדיפים לגמור בצורה אחרת. בין כך או בין כך - זה הכל תקין והכל בסדר.
2. מה האורך הממוצע של זין בגילאי 16-20?
בעיקרון, איבר המין הזכרי מגיע לגודלו הסופי בערך בתחילת גיל ההתבגרות, והממוצע העולמי עומד על בערך 12.5 ס"מ בעת זקפה מלאה. ככה שלא יעבדו עלי כל אלה שמתפארים בזין של 21-22 ס"מ. הם משקרים ב-99% מהמקרים.
3. האם פטיש לרגליים זה דבר נפוץ בקהילה?
אין לי מושג. אני אישית הכרתי מעטים מאוד שהיה להם פטיש לכפות רגליים, אז אני מניח שזה פטיש שנפוץ בקהילה באותה מידה שהוא נפוץ גם אצל סטרייטים. כלומר - לא מאוד נפוץ.
4. כמה זמן לוקח לגמור מזיון והאם גמירה מזיון מרגישה אחרת מגמירה מאוננות???
אין מישהו שעומד עם סטופר ומודד כמה זמן לוקח לבן אדם לגמור. זה אנדיבידואלי לחלוטין - תלוי בסיטואציה, בגיל, בפרטנר, במצב הרוח, במשיכה וכו'. לפעמים גומרים מהר, לפעמים כיף למשוך את הגירוי ולפעמים גם לא גומרים. מה שכן, צריך לזכור שסקס הוא לא אוננות. בסקס מעורב עוד בן אדם (ולפעמים יותר) ובסקס מעולה מעורבים גם רגשות של ממש. ההדדיות, האינטימיות והקרבה בינך לבין הפרטנר הוא מה שמה שהופך סקס סתמי לסקס טוב. גמירה מאוננות היא פורקן מכני לחלוטין (שלפעמים קיים גם בסקס).
תודה מראש וסליחה אם הגעלתי מישהו.