שאלות על הנגן iriver

שאלות על הנגן iriver

קניתי לפני כמה ימים את הנגן i river ויש לי כמה שאלות.. *האם יצא בקרוב סקין צבעוני? כי אמרו לי שיש רק שקוף ולאייפוד אני ראיתי כבר בהרבה צבעים. *אם אפשר להעביר שירים מהמחשב לנגן כמו דיסקוקי כזה ע"י גרירה פשוטה, מה יש את הדיסק עם התוכנה של השירים שמצורפת? מה עושים איתה? זה בינתיים.. תודה לעונים! :]

weird dust

New member
זה ה-H10?

אם הוא נקנה בארץ, כן ניתן להעביר כמו דיסק און קי. סקינים? בעתיד אני מנייח שיצא, כרגע לא ידוע לי. לסקינים של אי פוד נקרא ISKIN

התשובה הייתה לweird dust ורציתי

iskin כמו של האייפוד, מסיליקון, רק לiriver יהיה כזה? אני לא רוצה מעטפת אחרת כמו הדוגמא שצירפת

weird dust

New member
כי אז זה מסודר טוב יותר

התוכנה מסדרת בפשטות יותר וטוב יותר כמו באי פוד (זה הרעיון המקורי לדעתי, להיות כמו אי פוד). בכל מקרה ככה או ככה זה פשוט צורת סידור, אז זה מה שמעדיפים. כל אחד יכול לבחור וזה נחמד לדעתי. ואי סקין עוד לא ראיתי לH10 קייסים כן, יש הרבה. מה רע בסקין החינמי?

בעע בקשר לגרסאות..

תראה זה לא משנה אם בארץ ארהב או אפריקה(אם כי אני בספק אם יש שם..) גם בארץ יכולים למכור גרסאות אמריקאיות ולהפך ולגבי האייסקינ תבדוק בבאג למרות שאני לא בטוח אם יש..

weird dust

New member
ניתן למכור אבל לרוב לא

ובדקתי באתר הרשמי של אי סקין, אני מאמין שהם מעודכנים. למרות שקיימים 1001 זיופים או חיקויים.

למעלה