שאלות על החזרות

שאלות על החזרות

לאחר שלוש שנים ללא טיפולים, החודש יחזירו לי קפואים. שתי שאלות למנוסות: 1. האם עברתן בדיקות בירור נוספות כמו צילום רחם, ביופסיה וכו´? 2. בהנחה שאני מבייצת והכל בסדר אצלי, האם זה הגיוני שלא אקבל טיפול הורמונלי עד להחזרה? תודה מראש מאי

ברוכה החוזרת!

שלום שלום! 1. כשאני חזרתי לטיפולים זה היה לפרוטוקול מלא של IVF (לא היו לי מוקפאים) התבקשתי לעשות בדיקת דם אחת ומשטח פאפ מצוואר הרחם. 2. פעמיים מאז יצא לי לעשות החזרת מוקפאים על מחזור טבעי. רק עקבו אחרי הביוץ שלי ויומיים אחר כך החזירו את המוקפאים. זה תהליך שניתן לעשות, באמת, רק אצל מי שיש ביוץ סדיר. בהצלחה!

מיליקי

New member
מאי - כמה תשובות../images/Emo39.gif

קודם כל תבררי עם היחידה בה את מטופלת. יש מקומות בהם אחרי הפסקה של שנה צריך לחזור על בדיקות דם (כולל איידס), פאפ, ויתכן שעוד. כדאי לברר כדי שלא תפספסי את החודש. ולגבי ההחזרה, אם הביוץ תקין והרירית תקינה, הרבה רופאים נוטים היום להחזיר מוקפאים במחזור טבעי. אז שיהיה בהצלחה רבה עם הסנפרוסטים, ושלאור יהיה בקרוב מאד אח או אחות! מילי

מיכל ק-ש

New member
מאי

לגבי שאלתך השניה: אם את מבייצת ויש לך רירית תקינה, אין שום מניעה להחזיר לך מוקפאים ללא טיפול הורמונלי. לי החזירו פעמיים מוקפאים. בשתי הפעמים זה נעשה על בסיס המחזור הטבעי וללא הורמונים. לאחר ההחזרה קיבלתי אוטרוגסטן לתמיכה. בהצלחה.

למעלה