שאלות על הבוקר...

שאלות על הבוקר...

בוקר טוב לכולם וכמה שאלות... יש לי טקטיקה קבועה שאיתה אני משחק כמעט תמיד רק במקרים מיוחדים אני משנה אותה, הבעייה שלי היא שלקראת אמצע העונה יש נפילה, אני סופג המון ומבקיע מעט כאילו הקבוצות האחרות כבר מכירות את הטקטיקה שלי ונערכות לקראתה, יכול להיות דבר כזה? או שסתם נדמה לי? ועוד שאלה פתאום באמצע החיים, חמישה שחקני הרכב שלי מודיעים שבם מקווים שאחד מהמחליפים הבכירים ילמד מהטעויות שלו (הוא לא עשה כלום) ואחרי כמה ימים גם ההנהלה מודיעה לי שלדעתם אין לו מקום בקבוצה, ואז בשביל שכולם יהיו מרוצים החלטתי להפטר ממנו. אבל למה מה הוא עשה? הכל התחיל אחרי שקיבלתי הצעה לקנות אותו וסירבתי לה, בנתונים שלו כתוב שהוא שמח להשאר בקבוצה...

JRM

New member
תשובות של אחרי הצהריים

האינטלגנציה המלאכותית (AI) של המשחק לומדת טקטיקה. כמו בחיים האמיתיים, לכל טקטיקה (כמעט...) יש נקודות תורפה. המגן הימני רחוק מדי כשהיריב תוקף מהר, החלוץ המרכזי לא עושה הרבה תנועה וקל לשמור עליו וכו´ אז כן, המשחק "מפצח" את הטקטיקה שלך לאט ובטוח. תשתדל מדי פעם קצת לשנות אותה, למשל בעם/בלי כדור לתת לשחקן עמדה טיפה יותר התקפית או הגנתית או לשנות בהוראות האישיות כששחקנים אחרים מקווים ששחקן מהקבוצה "ילמד מהטעויות שלו" זה בד"כ אחרי שהוא התבטא שהוא רוצה לעבור לקבוצה אחרת או שהסוכן שלו הצהיר שהוא עומד לעבור... כמובן ששחקנים אחרים בקבוצה לא רואים דבר כזה בעין יפה כי זה פוגע גם בהם ששחקן שלא נותן 105% ישחק, וכמובן שההנהלה שונאת את זה

עדו מסד

New member
בד"כ לוקח למחשב

כמה שנים עד שהוא לומד את הטקטיקה שלך (ועד אז יש לי כבר קבוצה כ"כ תותחית שזה לא משנה). מה שקרה לך זה פשוט נפילה זמנית בכושר, דבר זה קורה לפחות פעם בעונה והכי טוב פשוט להמשיך לשחק עד שאתה מתחיל לנצח מחדש. שיטה די טובה לצאת מזה היא לשחק עם שחקנים שנמצאים בכושר טוב, אפילו אם הם מחליפים.

raz amir 29

New member
JRM צודק....

הבעיה היא שהמשחק קורא את הטקטיקה במיוחד בקבוצות צמרת... ובעצם הקבוצה היריבה מתקוננת אליך בצורה יותר טובה והם עולים על כל נקודת חולשה שיש לך בהרכב...אני פותר את זה עם שינוי הרכב או החלפי תפקידים במגרש... עם אתה רואה שהבעיה נמשכת הרבה זמן גם אחרי שעשתי את שהינוים תשים לב שתמיד שחקן אחד יהיה נקודת התורפה שלך ואז פשוט תזרוק אותו לרסרבס שילמד שמקומו בהרכב לא בטוח ותן לו קנס של שבוע על יכולת גרוע זה נותן לו מוטיבציה להשתפר וגם לשא השחקנים כי הם מבינים שמצבם בקבוצה לא בטוח והם נילחמים

למעלה