שאלות על בנגקוק

benda2109

New member
שאלות על בנגקוק

1. לאן כדאי לצאת בערב לרקוד? 2. איפה אפשר למצוא באינטרנט מפת של האוטובוסים? 3. יש מפה של הmbk באינטרנט?

benda2109

New member
ועוד משהו

איפה זה השוק הצף? שוק הפרחים? שוק הלילה? זה מחולק לכמה מקומות? (זה הפטפונג?)

Benkok

New member
תנסח מחדש את השאלות שלך

אם אפשר...בבקשה...מישהו יכול לעזור לי...תודה מראש... מפה של האוטובוסים, מפה של הMBK, לאף אחד אין אותם בשלף...כולנו נלך לחפש את זה בגוגל אז למה שלא תעשה את זה לבד??? זה בדיוק ההבדל בין לקבל תשובה לבין לקבל תגובה נזעמת... אם נראה לך שמישהו יענה לך על רשימת הדרישות החצופה הזאת - אתה טועה!

benda2109

New member
כמה דברים אני לא מצליח להבין

1. יש אנשים שכבר מצאו ואולי יכולים לשתף (אני לדוגמא סרקתי כמה פעמים מפות של שוק הסופ"ש, של אחת המות של בנגקוק ופשות העלתי לפורום) 2. לגביי מקומות שווים לצאת בבנגקוק- אף גוגל לא יגיד לי מה כדאי ולא כדאי, אלא רק נסיון של אנשים שיצאו. 3. דבר נוסף- אם אתה לא מעוניין לעזור (וזאת זכותך המלאה) אז למה אתה בכלל טורח להגיב??? יש לך עודף זמן? נהנה שקוראים את השם שלך בפורום?? אם אתה מחפש תשומי- יש דרכים אחרות להשיג.

Benkok

New member
ברור שאתה לא מבין...

אם היית מבין, אז היית מנסח את השאלות שלך בצורה של בקשה, ולא בצורה של רשימת מטלות לצוות שנשאר שבת... תתפלא, אבל אף אחד כאן לא חייב לך שום דבר...הפורום הזה נועד לאנשים שחיים באסיה, לא למטיילים. תאמין לי שתשומת לב זה הדבר האחרון שחסר לי... באמת שאין לי בעיה לעזור לך או לאלף כמוך (ואם היית קורא קצת בפורומים אז היית רואה את זה לבד), אבל כשאני רואה הודעה כזאת בלי מינימליות של נימוס בסיסי - זה מוציא את כל החשק לעזור.

benda2109

New member
אבל משאיר את כל החשק

להשאיר הודעות חסרות תוכן ממשי. שוב אני אומר- אם לא רצית לעזור, אף אחד לא הכריח אותך. אבל אל תגיב סתם רק בשביל להגיד מילה.

קרלטון

New member
ולמה שלא יגיב?

להעיר למגיבים חוצפנים זאת ממש מצווה, יש לזה חשיבות עליונה! תאר לך שכל אחד היה תוקע פה את רשימת הדרישות שלו בצורה כזאת, איזה מין פורום עלוב היה לנו?

benda2109

New member
זה מצווה?

אבל לרשום מילה שתים של עזרה- זה איסור? אני חייב להבין- אם אני אנסח ככה את הבקשה שלי- זה יעזור לאגו שלכם ותעזרו לי? אני מוכן לנסות...

benda2109

New member
אנשים יקרים וטובי לב, עזרה בבקשה

משתמשים נכבדים בפורום יקר זה, אנא מכם, אני צריך עזרה. אשמח לחסדיכם הנשגבים ולתשובות לכמה שאלות קטנות. 1. לאן כדאי לצאת בערב לרקוד? (מנסיונכם האישי, ולא מחיפוש בגוגל) 2. איפה אפשר למצוא באינטרנט מפת של האוטובוסים? חפשתי בגוגל ובאתרים שונים ומצאתי רק בסינית. 3. מישהו מכיר אם יש מפה של הmbk באינטרנט? 4. מישהו מכיר היכן נמצאים- השוק הצף, שוק הפרחים ושוק הלילה (האם זה הפטפונג או שמדובר בשוק אחר?) אלפי תודות מראש, אין דרך בה אוכל לגמול לכם רק על קריאת הודעה זו אלעד

קרלטון

New member
נו, אתה רואה איזו התקדמות?

ועוד טיפ קטן - הודעות הקשורות לטיולים עדיף שתשאל בפורום המזרח הרחוק, יש שם הרבה כאלה שהיו באיזור ורק מתים להראות לכולם שהם יודעים משהו. אתה בטח מבין שמי שגר בבנגקוק לא ממש נזקק למפה של MBK וכנראה לא למפת אוטובסים - נסעתי רק פעמים ספורות באוטובוס בבנגקוק בשנים האחרונות - בדרך כלל מוניות, סקייטריין, תחתית וסירות מדי פעם.

Benkok

New member
תשובות...

1. אין יותר מידי "דיסקוטקים" בבנגקוק. מה שאתה מכיר כדיסקוטק כמעט לא קיים כאן. במקום זה יש המון מועדונים שמקבילים ל"דאנס-בר" ממוצע בתל אביב. מספר מועדונים ששווה לציין- - LAVA - נמצא באמצע רחוב קאוסן. - Q-BAR - רח' סוקומוויט סוי 11. - CM2 - מרתף מלון נובוטל בסיאם סקוור. כמו כן, יש כמה איזורים עיקריים ששם מרוכזים רוב המועדונים - - RCA - מתחם בילוי שנמצא בין רח' פצ'בורי לרח' ראמה 9. - Early Rachada-pisek - איזור סוי 4 של רח' ראצ'אדה-פיסק. - Ekkamai - Suk Soi 63 - כאן תמצא רמה קצת יותר גבוהה של מועדונים, בעיקר מקומיים. 2. כאן אני באמת לא יכול לעזור. אין לי שמץ של מושג. 3. חלק מהקסם של הMBK זה להיכנס מדלת אחת ולא לדעת מאיפה יוצאים. אין שם מפה, אבל הסבר מפורט אתה יכול למצוא כאן - http://www.mbk-center.co.th 4. השוק הצף - דאמנון סאדואק נמצא באיזור קאנצ'אנאבורי (יחסית...). בדרך כלל משלבים אותו עם נסיעה לקאנצ'אנאבורי העיר או למפלי הארוואן. שוק הפרחים נמצא במזרח בנגקוק, באיזור העיר העתיקה. לגבי שוק הלילה - ישנם 2 שווקים עיקררים שנקראים "שוק הלילה" בפי התיירים הישראלים. הראשון הוא הפטפונג, שהוא שוק קטן ומגעיל. השני הוא הsuan lum night bazar שנמצא מול פארק לומפיני. זה שוק גדול וחביב שעובד מ5-6 בערב ועד מעט אחר חצות. בהחלט מומלץ. יש שם גם מס' מסעדות נחמדות ואיזור ענק של אוכל ושתיה עם הופעות חיות (כיסוי לשירים תאילנדים וזרים) אלעד יקירי...הכל עניין של גישה בחיים. אני יודע שבתור ישראלי התרגלת קודם לנבוח ואז לבכות שאין שירות. תנסה להיכנס לחנות עם חיוך ותראה איך השירות משתפר פלא פלאים...

לגבי ה-MBK זה קרה לי כמה פעמים

זה פשוט משגע אותי המקום הענק הזה והכי מצחיק שהייתי אם מקומית והיא אפילו לא הצליחה לצאת לאן שהיינו צריכים לצאת

cprog

New member
תשובות חלקיות.

1. לא יודע, אבל בכל מקום שמסתובבים בו תיירים יהיו גם בחורות שיגידו לך wellcome! בסוקומוויט-ננה-פלזה יש הרבה פאבים. גם בקוואסן יש דיסקוטקים, אבל אני לא מכיר אןתם כדי להמליץ. 2. אם אתה לא חייב את המפה לפני הגעתך לבנגקוק, תוכל להשיג מפה בכל seven-eleven, family-mart שייקרא בדרכך. 3. לגבי ה MBK. זה בסה"כ קניון, אלא אם כן פיסיפסתי משהו ויש מקום כזה שהוא לא החנות-הגדולה? את מיקום ה MBK תוכל לאתר בכל מפה.

benda2109

New member
תודה על התשובות

(אם כבר מנומס- אז עד הסוף) מוכרים מפות אוטובסים בseven ekeven ?

למעלה