hollypop girl
New member
שאלות על אנשי זאב
1. מה ההבדל בין אדם-זאב לזאב-אדם? אני זוכרת שהרמיוני הסבירה את זה, אבל לא לגמרי הבנתי... 2.אני לא בטוחה אבל אם אני זוכרת נכון, בקרב על הווגוורטס תואר איך פנריר גרייבק קופץ על לבנדר בצורתו הזאבית ואז טרלוני\הרמיוני מעיפות אותו משם. אם זה נכון, וזה לא סתם הזיכרון שלי שמטעה אותו
אז גם לופין היה אמור להיות זאב באותו הלילה, אבל הוא לא היה-הרי הוא נלחם באיזה אוכל מוות ונהרג. 3.איך בדיוק רמוס ריגל אחרי אנשי הזאב של גרייבק בשישי? הרי כולם יודעים שהוא חבר במסדר או לפחות שהוא לימד בהוגוורטס\מקורב לדמבלדורים (כי הוא נלחם במשרד הקסמים לדוגמא או כי הוא ליווה את הארי לתחנת קינגס קרוס) זה לא קצת חשוד? במיוחד כשדמבלדור מזמן אותו לשמור על בית הספר כשהוא עוזב אותו אך חושש כיא וכלי המוות עלולים לנצל את ההזמנות? כלומר, זה היה שווה לאבד אותו בתור מגרל כדי שהוא יוכל לשמור ללילה אחד על בית הספר? תודה
1. מה ההבדל בין אדם-זאב לזאב-אדם? אני זוכרת שהרמיוני הסבירה את זה, אבל לא לגמרי הבנתי... 2.אני לא בטוחה אבל אם אני זוכרת נכון, בקרב על הווגוורטס תואר איך פנריר גרייבק קופץ על לבנדר בצורתו הזאבית ואז טרלוני\הרמיוני מעיפות אותו משם. אם זה נכון, וזה לא סתם הזיכרון שלי שמטעה אותו