שאלות על אנשי זאב

hollypop girl

New member
שאלות על אנשי זאב

1. מה ההבדל בין אדם-זאב לזאב-אדם? אני זוכרת שהרמיוני הסבירה את זה, אבל לא לגמרי הבנתי... 2.אני לא בטוחה אבל אם אני זוכרת נכון, בקרב על הווגוורטס תואר איך פנריר גרייבק קופץ על לבנדר בצורתו הזאבית ואז טרלוני\הרמיוני מעיפות אותו משם. אם זה נכון, וזה לא סתם הזיכרון שלי שמטעה אותו
אז גם לופין היה אמור להיות זאב באותו הלילה, אבל הוא לא היה-הרי הוא נלחם באיזה אוכל מוות ונהרג. 3.איך בדיוק רמוס ריגל אחרי אנשי הזאב של גרייבק בשישי? הרי כולם יודעים שהוא חבר במסדר או לפחות שהוא לימד בהוגוורטס\מקורב לדמבלדורים (כי הוא נלחם במשרד הקסמים לדוגמא או כי הוא ליווה את הארי לתחנת קינגס קרוס) זה לא קצת חשוד? במיוחד כשדמבלדור מזמן אותו לשמור על בית הספר כשהוא עוזב אותו אך חושש כיא וכלי המוות עלולים לנצל את ההזמנות? כלומר, זה היה שווה לאבד אותו בתור מגרל כדי שהוא יוכל לשמור ללילה אחד על בית הספר? תודה

Miss Lavet

New member
עונה

1. אני לא זוכרת מה זה מה... אז מצטערת. ההבדל בין אדם זאב זה שהוא לא הופך לזאב מרצונו, הוא ננשך (כמו רמוס למשל) ובליל ירח מלא הופך לזאב. וזאב אדם זה אנימגוס שהופך לזאב. 2. אני לא כל כך זוכרת... אם זה באמת קרה או לא (אז אני סומכת עלייך)... התירוץ היחידי שעולה לי לראש (והכי גרוע) שהוא גם אנימגוס... 3. רמוס אמר את זה באד הספרים שקהילת אנשי הזאב היא קהילה מאוד מבודדת אז כנראה הם לא בקיעים במה שמתרחש סביבם. ומתי דמבי מבקש מרמוס לשמור על הוגוורטס?

timetraveler900

New member
הרמיוני הסבירה על ההבדל בין איש זאב לאנימגוס

1. איש זאב (כמו לופין) הוא אדם שבליל ירח מלא לובש את צורתו של זאב בין אם הוא רוצה ובין אם הוא לא. הוא לא מבדיל בין חבר לאויב... אנימגוס הוא אדם שהופך לחיה מרצונו החופשי מתי שהוא רוצה והוא עדיין נשאר עם המחשבות הצלולות שלו כאדם. 2. גרייבק כבר נהיה סוג של מפלצת שגם אם זה לא ירח מלא אז הוא היה נראה חייתי ומפלצתי... לא בהכרח היה ירח מלא. 3. לופין לא חייב להכריז על עצמו כרמוס לופין - כשהוא זאב ובקרבתם, אני לא חושבת שהם מזהים אותו כל כך...

2 ו-3

2. ליל הקרב לצערנו לא היה ליל ירח מלא, פנריר גרייבק לא היה בצורתו הזאבית כשתקף את לבנדר, הוא תוקף ונושך גם בצורתו האנושית כפי שעשה לביל בקרב בספר השישי. כך שאם לבנדר יצאה בחיים (לא סביר) אז היא לא תזדאב אלא רק תפתח תאבון לבשר כמו ביל. 3. רמוס אמר שאין כמעט קשר בין להקות אנשי הזאב לעולם הקוסמים לכן לא סביר שזיהו אותו שם, בנוסף הוא שמר על דממת אלחוט כשהיה שם לכן הוא לא כתב להארי (הוא אומר את זה בחג מולד) וכך לא התגלה. דמבלדור קרא לו לשמור על ביה"ס אחרי שכבר חזר ממשימת הריגול - בסוף אותה שנה. בנוסף המסדר אמור להיות ארגון סודי כך שזה שהארי יודע שרמוס חבר מסדר לא אומר כלום לגבי השאר וחוץ מזה גם סנייפ מורה בהוגוורטס ולופין לימד רק שנה אחת, שנתיים לפני שוולדי חזר כך שסביר שלא זוכרים את זה.

רק על דבר אחד אני לא מסכימה

המשפט הזה: "ולופין לימד רק שנה אחת, שנתיים לפני שוולדי חזר כך שסביר שלא זוכרים את זה." יש ציטוטים שאומרים שהתלמידים עדיין זוכרים אותו בספר הרביעי ואני מעריכה שהם דווקא כן זוכרים אותו עדיין גם בשישי הוא מורה די בלתי נשכח אחרי הכל

hollypop girl

New member
תודה. אבל אני חושבת שבקהילה יחסית

קטנה כמו זאת של הקוסמים יכירו אישיות כמו לופין. קודם כל אדם זאב-ועוד אחד שמנסה לחיות כמו אדם רגיל. מורה בהוגוורטס-והזכירו את זה כמה פעמים בעיתון. היה במשרד הקסמים בספר החמישי-ואנחנו יודעים שלפחות השמות של צ"ד הוזכרו בנביא.

HassiD

New member
בקהילת הקוסמים כן

אבל אם היו מנדים אותך מקהילת הקוסמים כל שלא אכפת לך מה קורה שם (תחשבי שהייתי שחקנית נבחרת והעיפו אותך), אז את לא מתעניינת מה קורה שם, את פותחת לך קהילה משלך (של אנשי זאב במקרה שלנו) וחיה בנפרד. למה שתקבלי עיתונים לשם? אין רכילות וכלום... זה כמו שקרה לי פעם שנכנסתי לרנואר והמוכר הציע לי ג'ינס, ואמר לי "זה הסילבר החדש שכולם מדברים עליו". אז אמרתי לו שאני לא יודע מי זה כולם, אולי אצלו בחנות, או ברשת כולם מדברים עלו, אבל באוניברסיטה - אף אחד לא אמר עליו שום דבר.... כשבן אדם נמצא בסביבה שמרכלים בה על משהו, הוא בטוח שכולםיודעים על זה הכל, וזה לא נכון. אני די בטוח שבברזיל אף אחד כמעט לא יודע על "הדרת הנשים" שעלתה עכשיו לכותרות אצלנו.... ויותר מזה, אני אפילו בטוח שאם קצב, שהיה נשיא המדינה, יברח עכשיו לאיזה מדינה בחו"ל, בחצי מהמקומות לא יזהו אותו...

hollypop girl

New member
אתה צודק, פשוט תמיד כשחשבתי על אנשי

זאב מנודים דמיינתי אותם יושבים באיזה בר מסריח בכפר נידח ומתכננים תוכניות זדוניות לנשוך ילדי קוסמים (בר זה מקום שאפשר לשמוע בו שמועות ורכילות
) מה גם שלופין אמר שהם פורצים לביתי קוסמים\מוגלגים כדי להשיג מזון\לנשוך אנשים בפקודת וולדמורט אז הם אמורים להיות מודעים למה שקורה עם הקוסמים האלה\מה המצב כרגע במשרד הקסמים (בשביל לתכנן תוכניות או משהו...)

למעלה