שאלות על אירלנד

תרמילאית באירלנד?

אז ככה... את ההודעה הזו פרסמתי במקור בפורום ישראלים באירופה, ובעצתו (הנדיבה) של מנהל הפורום (הזה) אני מעבירה אותה גם לפה. אני רוצה לנסוע בקרוב, כמה שיותר בקרוב, לאירלנד - לא לגור, אבל לטייל חודשיים-שלושה. השאלה שלי היא - יהיה לי מה לעשות שם כל כך הרבה זמן? ובהתחשב בעובדה שהתקציב שלי מוגבל, יש איזשהי אפשרות להתנדב, ´להיתקע´ באיזשהו מקום? ואם לא להתנדב, אז איפה כדאי להישאר? חשבתי על wwoofing, אבל לא הצלחתי למצא באתר שלהם מידע רלוונטי לאיזור. וגם לוקח המון זמן להירשם. ולצערי (הרב!) אין לי שום דרכון זר או אופציה לקומבינה שכזו. טוב, יצא לי קצת מבולבל. אבל אני מאד, מאד אודה למי שיעזור לי!

השרשור שלי על התנדבות באירלנד

כבר עבר לתחתית הדף השני, אז הנה האימייל של ג'ון שדובר בו שם - [email protected] ויש לו מעין חווה או משהו כזה שאפשר להתנדב בה; בינתיים אני מחכה לעוד פרטים.

syair

New member
ובכן

אני שמח שהגעת לפורום הטוב ביותר
מעיון בספר הלונלי פלנט, שאני לא מבין עדיין למה לא התפטרתי ממנו עדיין מצאתי עוד מקום להתנדב חוץ מה-wwoofing. זה במקום שנקרה Fanore במחוז Clare. הם רושמים על התנדבות באיזושהי שמורת טבע תמורת מגורים ומזון. יש פה את מס´ הטלפון שהוא 065-7076105 (המס´ באירלנד) ואי מייל [email protected] ותדברי עם ג´ון. אני זוכר שגם בסקוטלנד שהייתי בשמורת ציפורים בשם Hande ניתן היה להתנדב שם. בקיצור אם את מגיעה לשמורות טבע פשוט לא להתבייש ולשאול. יכול להיות שבחלק מהאכסניות ניתן לקבל אוכל ולינה תמורת עבודה במקום, מכיוון שאין לך את הדרכון הנכון, כסף לא תוכלי כנראה לקבל. לפעמים גם מפרסמים עבודות בלוחות המודעות באכסניות, נראה לי שהכי טוב זה לחפש באכסנייה גדולה בדבלין. בקיצור תקני כרטיס טיסה עם אופציה לשינוי זמן החזרה ככה שתהיי גמישה, ואני בטוח שתגיעי לשם תסתדרי.

אבוי! כתבתי אימייל לג´ון,

(שמאד שימח אותי לשמוע על קיומו), וכעבור שבריר שניה קיבלתי הודעה שהכתובת לא בסדר, ואי אפשר לשלוח. מה לעשות?

syair

New member
מה אני לא אעשה בשביל מישהי סקרנית

הטלפון שרשמתי עובד, והתקשרתי בשבילך הקידומת של אירלנד היא 353. בכל מקרה ג´ון אמר לי שתשלחי לו פקס 00353-65-7076161. ותגידי מתי את באה והוא ישלח לך פקס בחזרה, יש לו גם אי מייל אבל הוא אמר שתשלחי פקס, אולי אם תרשמי לו את האי מייל שלך את התשובה הוא ירשום לך במייל. שאלתי אותו גם לגבי התנדבויות נוספות באירלנד והוא לא מכיר.

והכי חשוב...

תזרמי אחותי.... אין כמו ללכת אל הלא נודע, אחרי הכל את בארופה, לא בקצה הגלובוס. תמיד יש משהוא מעניין לעשות, לראות להרגיש ולהתערבב, אז אל תדאגי, את בכיוון הנכון, תעשי חיים גם בשבילנו ותחזרי בשלום

ללי

האמת? את צודקת. אבל מצד שני, אני גם מכירה את עצמי וזאת לא הפעם הראשונה שלי בחו"ל, אז אני מעדיפה להגיע מוכנה כי אני קצת מכירה את עצמי במצבים האלה. אבל אני בטח לא מאלה שרצים כל הזמן ממקום למקום וחייבים לראות כל אטרקציה שרשומה להם במחברת. אז אני פשוט רוצה להגיע כמה שיותר מוכנה ורגועה. עניין של בן אדם, אני משערת. אבל את צודקת בהחלט.

לרוץ?

אויי ואבויי, בטח שלא... מי כמוני נשארת שנים במקומות
(חודשיים בנקטה ביי-מלאווי, וואי וואי חחחח) בכל אופן, מבינה את הרצון להסתדר, עם מנהל פורום כזה את יכולה להיות רגועה. תהני ותעדכני.

וואווו.....

לזה באמת לא ציפיתי! תודה, תודה ושוב תודה. אני כבר כותבת לו.

syair

New member
אין בעד מה

בשביל זה אנחנו כאן, ואני אשמח אם תשאירי אותנו מעודכנים לגבי התנדבויות באירלנד. עוד לגבי התנדבויות בעיקר באוסטרליה וניו זילנד בקישור הבא.

סלע...

הספרות במספר הפקס שנתת לי יצאו הפוכות בסדר כלשהו ככל הנראה - שלחתי לו בכל זאת, לפי סדר שנראה לי הגיוני, אבל רק כדי להיות בטוחה שהוא אכן הגיע ליעדו (עכשיו אני מנסה לשלוח עוד אחד ולא מצליחה כבר כמה שעות, אבל יכול להיות שסתם תפוס שם) - אתה יכול אולי להגיד לי איך לקרא אותו? ותודה!

syair

New member
לא הבנתי בדיוק

מה לא מסתדר לך עם מספר הפקס. קיבלת את ההודעה ששלחתי לך?

למעלה