שאלות עלההמשך מתי הסדרה נגמרת? מישו יודענ אםישדרו את ג'יטי?? ומה עם הסרטים?
ק קוסם מארץ קסם New member 22/10/04 #1 שאלות עלההמשך מתי הסדרה נגמרת? מישו יודענ אםישדרו את ג'יטי?? ומה עם הסרטים?
G gokussj2 New member 22/10/04 #2 הסידרה נגמרת עוד מעט... בטח במונחים של ערוץ הילדים זה נחשב לעוד עונה אחת אחרונה. את ג'יטי ישדרו בערוץ הילדים ולגבי הסרטים לא ידוע.
הסידרה נגמרת עוד מעט... בטח במונחים של ערוץ הילדים זה נחשב לעוד עונה אחת אחרונה. את ג'יטי ישדרו בערוץ הילדים ולגבי הסרטים לא ידוע.
F FireZeroX New member 23/10/04 #3 אמרו שאת ג'יטי לא ישדרו בגלל "יתר אלימות" ושטויות. ערוץ הילדים. חינוך. חרא. אני כבר מסודר ואני מוריד ומוחק....... את כל הפרקים של ג'יטי...
אמרו שאת ג'יטי לא ישדרו בגלל "יתר אלימות" ושטויות. ערוץ הילדים. חינוך. חרא. אני כבר מסודר ואני מוריד ומוחק....... את כל הפרקים של ג'יטי...
G gokussj2 New member 23/10/04 #5 לא יכול להיות בדרגון בול זי יש הרבה יותר אלימות וג'יטי היא סדרה יותר קומית מאשר אלימה ואין שם קטעים שהם יותר מידי , אין כמעט מה לצנזר. ישדרו אותה בטח
לא יכול להיות בדרגון בול זי יש הרבה יותר אלימות וג'יטי היא סדרה יותר קומית מאשר אלימה ואין שם קטעים שהם יותר מידי , אין כמעט מה לצנזר. ישדרו אותה בטח
G Gondi New member 23/10/04 #6 גם אם כן אז לא בזמן הקרוב, מינימום עוד שנתיים. עדיף כבר להוריד את הפרקים למחשב. (אם ישדרו בפוקס קידס, זה חרא כי יש לי כבלים רגילים)
גם אם כן אז לא בזמן הקרוב, מינימום עוד שנתיים. עדיף כבר להוריד את הפרקים למחשב. (אם ישדרו בפוקס קידס, זה חרא כי יש לי כבלים רגילים)