שאלות סקר

שירלי 2

New member
שאלות סקר ../images/Emo132.gif

לותיקות בטיפולי הפריה- אני מתקרבת לגיל 40. עברנו כמה טיפולים בבית חולים אחד ואחר כך באחר ורציתי לדעת,כשאתם מגיעים לפגישה ראשונה עם רופא במחלקה ,על מה עוברים אתכם? על כל הטיפולים/פרוטוקולים? דוחות מעבדה על הפריות וטיב עוברים (אם יש לכם)? מבררים איזה בדיקות נעשו עד היום כדי לראות אם צריך כווני בדיקה חדשים? אני מרגישה בפגישה הזו כמו טלגרפית. מסננת מהר מהר את הכל ולא מרגישה שהצד השני מעלה שאלות שיתנו כוון טיפולי חדש אולי. גם בקושי מסתכלים אם בכלל על ניירת שיש מטיפולים קודמים. לא יודעת אם היצירתיות יורדת מבחינת רופא ברגע שהמטופלת מבוגרת יותר ועם הרבה טיפולים ,אבל רוב הרעיונות לשינויים עד היום באו לצערי מאיתנו ולא נראה לי שכך זה צריך להיות. אז ספרו איך היה אצלכם.

העין ה 3

New member
גם אני התקרבתי לגיל 40

כאשר הגעתי לרופא הנוכחי שלי. הייתי אחרי 9 מחזורי IVF, והגעתי עם קלסר ובו כל הניירת מסודרת לפי טיפולים. הוא ביקש ממני שאשאיר בידיו את הקלסר כדי שיקרא אותו מתחילתו ועד סופו ואגיע לפגישה נוספת בעוד 3 ימים! אני נשארתי בפה פעור! אבל אין לי ספק שלא כל הרופאים הם כאלה, או יותר מדוייק - רוב הרופאים הם לא כאלה. אני חושבת שבכל מקרה, אין הרבה ברירה אלא להיות בעצמנו "חצי רופאה" ולתת לרופאים רעיונות וכיוונים מדי פעם.

שירלי 2

New member
מי זה הרופא המופלא הזה?

או כמאמר השיר,איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא

העין ה 3

New member
ד"ר ברקוביץ' האחד היחיד והמיוחד!

ולא ציינתי, אבל חודש וחצי אחרי הפגישה ההיא כבר הייתי בהריון. אין כמוהו! וזה לא רק זה: הוא מקבל אותי דרך קופ"ח מכבי, אבל מגיע בעצמו ללא תוספת תשלום לעשות שאיבות והחזרות בהרצליה. ואם קרה שהוא לא יכול לעשות באותו יום (בגלל מילואים או משהו כזה) הוא מצלצל לעמיתיו הרופאים הפרטיים לבדוק מי מהם אמור להיות באותו יום ב-HMD ומבקש מהם לעשות את הפעולה במקומו. פעם אחת הייתי צריכה לעשות החזרה ביום שישי, ערב סוכות, והוא היה עסוק (הוא עובד בעוד מקומות) באותו יום, אז הוא הזמין אותי לשעה 7:00 בבוקר כדי שהוא יעשה את זה בעצמו ולא רופא אחר (וללא תשלום נוסף, כבר אמרתי...?).

רוני322

New member
אפשר שם מלא שלו..אני אברר במכבי

בטח בשל המלצות חמות של בנות תהייה התנפלות מאסיבית ..אליו.. הוא בטוח יקנה בית מפואר השנה בגללנו..

העין ה 3

New member
דרך המרכז הרפואי בגבעת שמואל

טל 03-5324161. ודרך אגב, כבר יש לו בית מפואר...

סנונית 1

New member
גם אני מטופלת של ד"ר ברקוביץ

אין כמוהו פשוט רופא מקצועי ומלאכי. נותן הרגשה שאת המטופלת הפרטית והיחידה שלו. החודש אנחנו לפני IVF ובכל זאת רציתי מעקב זקיק הוא אמר לי "מה שתרצי נשמה". וכשהייתי בצילום רחם הרופא שאל אותי מי הרופא שלך? אמרתי ד"ר ברקוביץ והוא ממשיך בצילום ואז אומר לי את יודעת שיש מלאך שעוזר לך? שאלתי אותו מי? הוא ענה ד"ר ברקוביץ. והוא מלאך אמיתי.

שירלי 2

New member
../images/Emo26.gif ושאלה לנועם או למי שמכירה

את הפרוטוקול שבו נותנים הורמונים רק אחרי שעולה E2 (נדמה לי שקוראים לזה מרכס). מקבלים בטיפול הזה גם דיכוי? מינון ההורמונים נמוך? מגיעים ליותר זקיקים בטיפול הזה? (כמה?)

נועם@בת

New member
הפרוטוקול של דר' מארס

דר' קלדרון מריץ אותו עכשיו בניסוי בבית חולים בני ציון. הוא מיועד לנשים בעלות תגובה אפסית, אצלי היה מדובר ב-0 ביציות. מינון הורמונים בינוני עד גבוה- כמובן בהתאם לפרוטוקולים קודמים ותגובת השחלות להם. מקבלים דיכוי של צטרוטייד. התוצאה היא מספר ביציות גדול יותר. המטרה כאן היא ביציות ולא זקיקים. הבעיה אצל נשים מבוגרות או מגיבות אפסיות (איזה שידרוג עשיתי ממגיבה עלובה למגיבה אפסית
) שיש זקיקים אבל הם ריקים. אני לא יודעת מה תוצאות הניסוי של דר' קלדרון עד עכשיו. לפני כמה חודשים כשדיברתי איתו היה לו נסיון מצטבר של כמה טיפולים. אצל כולן (אם אני זוכרת נכון) הושגו עוברים, אבל אני הייתי ה"הישג" הכי גדול- הריון כימי
. אני מניחה שאם הפרוטוקול ינתן למישהי בעלת ביציות יותר מוצלחות משלי הוא גם יניב הריון. נועם

למעלה