שאלות סקפטיות

שאלות סקפטיות

האם באמת אפשרי להגיע לתוצאות *בלי* כל התוספים המלאכותיים?
אני אפילו לא מדבר על באדי בילדינג...זה בכלל לא נראה טבעי וברור שצריך תוספים. אבל ברמה של פיטנס, שיש שרירים מובלטים אבל לא מנופחים יותר מידי - האם אפשר להגיע לזה תוך חצי שנה שנה בלי תוספים?

The Pinky P

New member
נקודה למחשבה -

אם נסתכל על התיעוד שהאדם המודרני מצא לגבי תקופות קדומות של מאות ואלפי שנים אחורה בתצורה של ציורים על קירות,פסייפסים,פסלים וכדומה...
נוכל למצוא תיעוד של אנשים מחוטבים,שריריים ובריאים.

אומר משהו לא?

קודם כל

הם היו בפעילות נונ סטופ... כל אלו שמחטבים בימינו לא נמצאים בפעילות נונ סטופ. וגם אם כן - בסטנדרטים של היום זה לא נחשב נורמלי.
שנית, אני לא יודע מה רמת הרזולוציה של הציורים
אבל יש הבדל בין סתם בנאדם כבד למחוטב ברמה שאני מדבר עליה.
ולסיום - אני לא יודע על אילו ציורים אתה מדבר, הפרעונים היו דיי כחושים לדעתי
וככה גם לגבי כל מיני שבטים באפריקה...

The Pinky P

New member
הבנתי בדיוק למה אתה מתכוון...

מחוטב,אחד שהשרירים שלו בולטים בכל הגוף ולא סתם אדם גדול ועבה.

השאלה לאיזה תוספים אתה מדבר?

הנפוצים ( אבקת חלבון וגיינר) הם לא נותנים משהו מעבר למה שיש לאוכל קונבנציונאלי לתת לך.

תחפש ערכים תזונתיים של גיינר ושל חטיף חלבה, תראה שזה כמעט זהה.
אבקת חלבון זו פשוט תוספת של חלבון.

שניהם באים בשביל "להשלים" על הפערים התזונתיים של מתאמנים, אם חסר לך x אתה יכול להשלים אותו בעזרת תוסף.

הכל אפשר להשלים בעזרת אוכל רגיל,אנשים טוענים שיש להם בעייה לדחוס כל כך הרבה אוכל לגוף ולכן הם משתמשים בתוספים...את האמת אני לא מבין גדול אבל יש כל כך הרבה מזונות שבאים במינונים קטנים ומספקים ימבה דברים חיוניים
( טחינה למשל)

אם אתה מדבר על אנשים שמשתמשים בדברים שמעבר לזה - כימיקלים,זריקות סטרואידים וכל החרא אז אין פה יותר מדי מה להרחיב כי ברגע שנגעת בזה פסלת לגמרי את עקרון האימון הגופני\חיזוק הגוף.

MidNight Flame

New member
אפשר, הבעיה שלי עם השאלה שלך

זה שברגע שהוספת מימד זמן יש פה בעיה, חצי שנה זה זמן טוב לעשות שינוי. להגיד לך שתוכל להגיע בחצי שנה לגוף כמו שאתה רוצה? תלוי בנקודת ההתחלה, תלוי באימונים, תלוי בהתמדה, תלוי בתזונה בשינה ובעוד 1001 פרמטרים.

הזמן גם משחק תפקיד

בנאדם מתאמץ כדי לראות תוצאות
בעבר השקעתי באימונים ביתיים עם משקולות ואפילו עם שייק חלבונים (שכיום אני דיי נגד) ולא ראיתי תוצאות מי יודע מה. הייתי קצת יותר חזק. אבל עדיין הייתי רזה
והתאמנתי לאט לאט פחות ופחות עד שבכלל לא.

MidNight Flame

New member
השאלה היא מי מאמן אותך?, מה אתה עושה באימונים

וכמובן איך אתה אוכל.

למעלה