שאלות נפוצות

S h a y 9 9 9

New member
שאלות נפוצות

חדי העין מבינכם ודאי שמו לב שישנה קטגוריה חדשה בשורת הפורום (למעלה ליד הטאגליינס) :"שאלות נפוצות". לאור הצעתה של buffgirl החלטתי לפתוח את הקטגוריה הזו ומעכשיו כל פעם שיכנס משתמש וישאל את אותם שאלות ששואלים פה די הרבה בפורום (לפעמים אפילו 3 פעמים ביום!) נוכל כולנו להפנות אותו לתשובה הרלוונטית בקטגורית שאלות נפוצות. אז
לbuffgirl ושיהיה לנו בהצלחה. שי נ.ב. כמובן שאם מישהו יש רעיון לשאלות שכדאי שיופיעו בקטגוריה היא/הוא מוזמנ/ת לשרשר פה כולל תשובה ואני אוסיף בשמחה.

קודם כל../images/Emo168.gif

תעשה שההודעה תהיה בראש הפורום ל-3 ימים ב' כל אני ישאל כמה שאלות שאני כבר יודע אבל אני חושב שהם יהיו נפוצות בהודעה הבאה

א)../images/Emo168.gif

מי שר את הפתיח במקור ואיך קוראים לו ב) כמה עונות יש בינתיים בחו"ל לג'ואן ג) כמה הגיעו בינתיים לארץ

....

איך קוראים לשחקן שמגלם את אדם?
כריסטופר מרקט. לפני כמה זמן שאלו את זה לפחות איזה 4 פעמים...

buffgirl

New member
קיי, ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

דבר ראשון - אוּ, יש לי קרדיט
. דבר שני - שאלות: איך קוראים לסדרה באנגלית? Joan of Arcadia איך קוראים לשחקנית הראשית/ג'ואן? אמבר טמבלין (Amber Tamblyn) כמה פרקים יש לסדרה? 23 כמה עונות יש לסדרה? כרגע אחת, העונה השנייה תתחיל בספטמבר(?) - תקנו אותי אם אני טועה. איך קוראים לשחקנים? ג'ואן ג'ירארדי - אמבר טמבלין (Amber Tamblyn) קווין ג'ירארדי - ג'ייסון ריטר (הבן של.. דרך אגב) (Jason Ritter) לוּק ג'ירארדי - מייקל וולצ' (Michael Welch) וויל ג'ירארדי - ג'ו מונטנה (Joe Mantegna) הלן ג'ירארדי - מרי סטינבורגן(?) (Mary Steenburgen) אדם רוב - כריסטופר מרקט (Christopher Marquette) גרייס פולק - בקי ואלסטורם (Becky Wahlstrom) בת כמה ג'ואן/אמבר באמת? ובני כמה שאר הקאסט? ג'ואן/אמבר- 21, נולדה ב-14 למאי 1983. קווין/ג'ייסון - 24, נולד ב-17 לפבואר, 1980. לוּק/מייקל - 17, נולד ב-25 ליולי, 1987. וויל/ג'ו - 57, נולד ב-17 לנובמבר, 1947. הלן/מרי - 51, נולדה ב-8 בפובאר, 1953. אדם/כריסטופר - 20, נולד ב-3 לאוקטובר, 1984. מה הוא שיר הפתיחה של הסידרה? "One of Us" של ג'ואן אוסבורן. באיזה פרק ג'ואן ואדם התנשקו? 12, Jump. זה לבנתיים... אם אני אחשוב על עוד דברים, אני מבטיחה להוסיף

gilmorefreak

New member
../images/Emo12.gif

לוק הלן וקווין נראים בגיל שלהם..כל השאר..מה
בעעעעע..איזה מוזר..

למעלה