שאלות נפוצות

שאלות נפוצות

אני רוצה לפתוח קטגוריה של "שאלות נפוצות" אז תעזרו לי איזה שאלות נפוצות נתן לשאול כמו למשל השאלה הנפוצה הבאה :
"מה שם האחוזה של אלביס בממפיס". התשובה: "גרייסלנד"

הנה עוד שאלות

איפה אלביס נולד? מה שמות ההורים שלו? מתי אלביס התחיל להופיע? מתי יצא תקליט ראשון של אלביס? בכמה סרטים אלביס השתתף? כמה הופעות היו לאלביס? כמה אלבומים אלביס הוציא? מי היה הסוכן הראשון של אלביס? ויש לי עוד אבל נחכה לשאלות של אחרים. חלק מהשאלות אני יודעת את התשובות, חלק הייתי שמחה לדעת מה התשובה.

עוד שאלות

איפה הוקלט האלבום הראשון של אלביס? איפה היתה ההופעה האחרונה של אלביס? מתי אלביס מת ואיפה? ממה אלביס מת? מה אלביס עשה לפני שנהיה זמר מפורסם וכוכב קולנוע? איפה אלביס למד?

את מוזמנת לכתוב את התשובות לשאלות

כדי שאצרף רותם לקטגוריה "שאלות נפוצות" ועדיף כל תשובה בהודעה חדשה כך יהיה לי קל יותר ב"אדמיין" אמיר

אופס ../images/Emo122.gif לא קראתי עד הסוף ../images/Emo4.gif

רק עכשיו שמתי לב שביקשת כל תשובה בהודעה נפרדת, אאוץ'. מה לעשות? לפתוח עכשיו שאלה תשובה? אם אין ברירה, אני יפתח מחדש הודעות.

עוד תשובות

האלבום הראשון הוקלט באולפני סאן בממפיס.
אלביס מת בתאריך 16 באוגוסט 1977 בביתו, אחוזת גרייסלנד. הוא נמצא על ידי חברתו-ארוסתו באותם הימים, שרוע בחדר השירותים.
הרופאים קבעו שמת בגלל בעיות לב (דום לב, התקף לב?)
לפני שהתפרסם אלביס עבד בחנות Parker Machinists Shop. זאת התקופה בה הקליט את הדמו הראשון כדי לבדוק איך קולו ישמע בתקליט. לאחר מכן הוא עובד בחברה Precision Tool Company במגוון תפקידים, בין השאר נהג משלוחים. בנוסף, באותה תקופה הוא גם לומד חשמלאות בלימודי ערב.
את לימודי התיכון סיים אלביס בתיכון L.C. Humes בממפיס, שם הוא גם מנצח בתחרות כשרונות צעירים, למרות שהיה עצבני בזמן ששר וניגן בגיטרה. להפתעתו הרבה הוא קיבל תשואות יותר מהמתחרים האחרים וכאמור זוכה, ומבצע הופעת הדרן.

הנה חלק מהתשובות

אלביס נולד בטופלו, מיסיסיפי
הוריו היו ורנון וגלדיס פרסלי
אלביס ולהקתו (סקוטי מור-גיטרה, ביל בלאק-באס) החלו להופיע בקיץ 1954
לגבי התקליט הראשון אני עוד אחזור אליכם עם זה.
אלביס השתתף בערך ב-30 סרטי קולנוע (מישהו יכול לעזור עם מספר מדוייק?)
צריכה לבדוק.
אלבומים - מישהו? צריכה גם לבדוק
הסוכן הראשון של אלביס, לפני הקולונל, היה בוב ניל. החוזה נחתם בינואר 1955.

עשית לי עבודה קשה אבל לא נורא

תודה ז'ני לגבי מספר הסרטים 33 סך הכל 30 סרטים מוזיקלים ו 3 דקומנטרים (דיוקנים אישיים)

me22f

New member
../images/Emo62.gifאמיר, יש 2 דוקומנטרים...

that's the way it is ו elvis on tour ???

למעלה