שאלות נוספות

מיקי טועה

מה שחשוב זה לא להבדק אלא להקפיד על מין בטוח בכל יחסי המין שלא עם בת/ בן זוג קבוע נאמן שנבדק/ה לאיידס ונמצא שלילי.

winnerman

New member
נבדקתי ע"י בדיקת אנטיגן

נבדקתי ע"י בדיקת אנטיגן לאיידס , בב"יח שיבא נאמר לי כי ניתן לבדוק זאת כבר חודש לאחר החשש להדבקות וכי הבדיקה לא מצריכה בדיקה נוספת של איידס. נמצאתי שלילי אבל אשמח לוודא שאכן ניתן לסמוך על הבדיקה ואין צורך בנוספת. דרך אגב הבדיקה הייתה ללא תשלום. האם ידוע ההבדל בין הבדיקה הזו לבדיקת הנוגדנים ?

winnerman

New member
שאלות נוספות

לפני כחודש וחצי קיימתי יחסי מין עם נערת ליווי כאשר במהלך הארוע ליקקתי את הפות שלה במשך כדקה , את יחסי המין עצמם קיימתי עם קונדום. יש לי מספר שאלות : כחצי שעה לפני היחסים צחצחתי שיניים האם הדבר מגדיל את סיכויי ההדבקות? בשאלותיי הקודמות אמרת שלדעתך אינני חייב בגלל ארוע חד פעמי זה לבצע בדיקה , האם זאת עדיין הגישה? עבר כבר חודש וחצי ואני חי בגיהנום מאז המקרה , אני לא יכול להוציא את ההרגשות שלי כיוון שאיני רוצה לסיים את יחסיי עם בת זוגתי מזה שנים רבות מצד שני איני רוצה לסכן אותה. בעקבות כל מה שקרה אני חש כאבי ראש רבים הרגשתי היא שזה בגלל המחשבות הרבות שלא מניחות לי כבר חודש וחצי , אני מרגיש ממש במצוקה , האם סביר שהסימפטומים של כאבי הראש שייכים לתופעות של איידס? אינני יודע איך אעבור את החודש וחצי הנותרים , אין דרך לבצע בדיקה גם אחרי חודש וחצי שתוצאותיה הם באחוזים סבירים ? תודה מראש על התשובה.

אתה בחרדה

דעתי לא השתנתה אך אתה ברחרדה עמוקה. כאבי הראש לא מאיידס. ניתן לפתור את חרדתך על ידי בצוע בדיקה (יקרה) שיש לה תוקף כבר אחרי 3 שבועות. התקשר אלי למספר הטלפון ששלחתי לך.

למעלה