שאלות נוספות

ענבר12

New member
שאלות נוספות

אז קודם כל תודה לכולם על התשובות,
אחרי שדיברתי היום עם הבחור האחרון שיצאתי שאפשר להגיד שבעקבות מה שקרה אתו התחלתי לחקור את כל הנושא,
נראה שפשוט אני עוף מוזר בתוך החברה, הוא טוען שהוא הגיע למסקנה שכרגע לא מתאים לו להיכנס למערכת יחסים,
מה שלדעתי בולשיט אחד גדול כי לפי איך שזה נראה וכל הניסיונות עבר שלי כולם רוצים רק את הגוף שלי,
יש לי מבנה גוף רזה (יש כאלה שיגידו שאני שלד, זה לא מבחירה הכול בגלל חילוף חומרים מהיר) וחזה לא גדול בכלל
ועדיין ניסיון שהיה לי עם גברים הביא למצב שאני מעוניינת בקשר רציני והם מעוניינים בגוף שלי,
וגם אם אני בוחרת להתנסות פיזית איתם אני עדיין לא מרגישה משהו, כמו על פי תשובה שקראתי פה שלעיתים יש משיכה לאדם כלשהו כי אנחנו רוצים לשמח אותו
כל הזמן מתהדהדת לי השאלה בראש האם זה חוסר חינוך מיני מצד ההורים שלי או/וגם שאני נמצאת על הסקלה של א-מינים (מזכירה רק שמעולם לא ראיתי צורך לאונן ככלי לשחרור חשק מיני),בנוסף אחרי שיחה שהייתה לי עם חברים מהלימודים (בלי יותר מדי פרטים) כל מה שאני קוראת כאן מביא אותי לדמיין שכל החשק המיני שלי דומה לאנרגיה (כמו בפיסיקה) ושבגלל שאני לא משחררת אותו כמו שצריך אז היא יוצאת בדרכים אחרות, לפעמים הרסניות (אצלי זה מתבטא בכך שאני מדברת הרבה) ואז כששאלתי אותם איך אפשר לתעל את האנרגיה הזאת לא באופן מיני הם אמרו שספורט או כתיבה הכי דומה לכך, מעניים אם זה נכון כי אני גם כותבת המון למגירה או בכלל

k500

Active member
מנהל
אולי

אין כאן תשובות של כן ולא באופן מוחלט. חשק מיני יכול להיות ברמות שונות אצל כל אחד ואם את לא מרגישה צורך להוציא אותו בדרך מינית כלשהי, זה בסדר, את יכולה גם לכתוב או לעשות דברים אחרים. לפי מה שכתבת בשאלות הקודמות וגם כאן, ייתכן ויש לך מאפיינים א-מיניים מסוימים, אבל את זה רק את תוכלי להגדיר לעצמך כשתדעי שאלה ההגדרות הנכונות לך ושאת מתחברת אליהן כחלק מחייך.

לשאלת ההורים והסקלה הא-מינית, את זה את תוכלי לדעת טוב יותר ככל שתעמיקי בחקירה העצמית שלך כי שוב, איך אנחנו נדע מה לומר לך בלי שנכיר את העובדות?
אני מניח שאולי את רוצה יותר תשובות מוגדרות ופחות שיטוטים סביב המטרה, אבל זה העניין- אין כאן תשובה מוסמכת שאנחנו יכולים לומר לך "את כזו" או "את כך וכך בגלל שבעבר היה כך וכך". התשובה הכי טובה תבוא ממך ברגע שתביני אם את מתחברת לתכנים הא-מיניים המגוונים ואם את מרגישה שייכות לנושא הא-מיני.
עצם השיטוט במרחב הא-מיני ואם נחדד: גם במרחב המיני, זה מה שיקרב אותך אל התשובות שאת מחפשת. זה יכול להיות משהו שנכתב כאן כתגובה, זה יכול להיות חלק מדיון בפורום, זה יכול להיות סרטון, משהו אחר שנכתב בנושא וכן, יש גם מפגשי פורום באוירה נינוחה בהם תוכלי להיות נוכחת בשיחות שאנו מקיימים.

כמו לאחרים כאן, גם לי לקח קצת זמן לקרוא, לשאול ולחבר דברים אחד לשני בהגדרות שלהם כי לא כל מה שאנחנו מרגישים בחיים, אנחנו יודעים לתת לו את השם ולהצביע עליו כמשהו שהוא ידוע גם לאחרים. אנשים רבים לא יודעים שהם נמצאים בסקאלה הא-מינית משום שהם לא שמעו על כך מעולם ולכן הם חושבים שמשהו אצלם לא בסדר, בעיקר בגלל המסרים המעוותים שהחברה שלנו מעבירה כל הזמן. נכון שחשוב לקבל תשובות שעוזרות לשים את הדברים במקום בראש שלנו, אבל יותר חשוב שאלה יהיו המקומות הנכונים כדי שנוכל להמשיך איתם הלאה באופן הנכון לכל אחד מאיתנו.

קלייטון.ש

Well-known member
או שאת יוצאת עם האנשים הלא נכונים בשבילך

לפי מה שאני מבין גם אנשים מיניים לא נמשכים מינית לכל טיפוס. אז גם אדם מיני שנפגש מסיבה כלשהי רק עם טיפוסים מהסוג שהוא לא נמשך אליו מינית, יכול לחשוב (במיוחד אם הוא צעיר) שהוא לא מסוגל למשיכה מינית.

Berethor

New member
כן בהחלט עושה רושם כזה

אם הם הם באמת מעוניינים רק בגוף שלה ולא בקשר רציני, לא פלא שזה יכול להיות בעייתי.

Berethor

New member
האישיו העיקרי פה הוא לא פערי מיניות

אלא הרצון שלך בקשר רציני, בעוד שהם מחפשים רק סקס מזדמן או משהו בסגנון, לפי מה שהבנתי ממך. אומנם אפשר לראות באנשים שחשוב להם רק גוף/רק סקס, כטיפוסים יותר מיניים ממך, אבל באותה מידה זה גם ביחס ללא מעט אנשים אחרים, שלא דווקא א-מיניים. בהחלט אפשר להגיד פה שאת כנראה נמצאת עם הגברים הלא נכונים, עם גברים לא רציניים מה שנקרא, אבל לצערך לא חסר כאלה. לגבי זה שאת לא מרגישה משהו וגם לא מאוננת, כן אלו נשמעים דברים שקשורים לא-מיניות. עדיין נשאלת השאלה, אם את לא מרגישה כלום ואין לך צורך 'בשחרור מיני' למה את עושה את זה בכלל? האם זה רק בשבילך הצד השני או גם כי את מעוניינת בזה? לדבר הרבה זה משהו הרסני? אני מכיר דברים הרסניים בהרבה שאנשים עושים, בין אם 'מחוסר סיפוק' ובין אם מסיבות אחרות. אם כבר להיות עם גברים שמחפשים קשרים לא רציניים זה הרבה יותר הרסני בשבילך לדעתי, זה משהו שגם יכול לפגוע לך במיניות אף יותר, כמו גם להביא לנזקים אחרים. לגבי מבנה הגוף שלך, אובכן להיות כמו 'שלד' זה לא מצב טוב, אבל אם זה בגלל חילוף חומרים מהיר כנראה שזה באמת לא באשמתך, וזה שהחזה שלך לא גדול זה לא מפתיע אם את במשקל כל כך נמוך, עם זאת אני לא באמת רואה קשר בין זה ליתר הדברים, אלא אם כן את חושבת שהרזון שלך פוגע לך בחשק המיני או שזאת הסיבה שאת 'נופלת' על גברים לא רציניים, מה שאומנם אפשרי, אבל לא בטוח שזה קשור.

למעלה