שאלות מתחיל

sol111

New member
שאלות מתחיל

אני רוצה להרכיב פאזל כדי למסגר ולתלות ואשמח אם אקבל תשובות למספר שאלות שהתעוררו: 1. מתלבט בין 2000 ל 5000 . האם 5000 קשה מידי ? כמה זמן לוקח בערך ומה הגודל שלו? (יש סבלנות) 2. מרכיבים על הרצפה או משטח או איך בדיוק? 3. איך מוציאים אותו למסגור ? 4. מה סדר גודל מחירים בערך ואיפה קונים? תודה

solitaryshell

New member
תשובות

1. המלצה שלי זה לא להתחיל בפאזלים גדולים (כגון 5000 חלקים), מרבית האנשים שמתחילים בפאזלים גדולים מתייאשים (אלא אם יושבים מספר אנשים ומרכיבים). הקושי לא בהכרח תלוי בכמות החלקים, אבל סביר להניח ש5000 אינו פאזל קל. 2. את הפאזל מומלץ להרכיב על משטח כגון קרטון ביצוע (קרטון ביצוע סטנדרטי מתאים לפאזל של 2000 חלקים ועולה כ 5 ש"ח). 3. ישנן מספר דרכים להעביר למסגור: * הדבקת הפאזל בדבק מיוחד לפאזלים * אפשר לסגור את הפאזל בקרטון ביצוע נוסף ולהדביק את שני קרטוני הביצוע על הפאזל (כאשר הפאזל באמצע כמובן) * לבקש מהממסגר קרטון ביצוע עם דבק יבש ולהעביר את הפאזל. 4. המחירים ל2000 חלקים הם 170 ש"ח - 240 ש"ח 5000 חלקים 340 ש"ח - 370 ש"ח. אני מקוה שענית לך על השאלות.

תשובות

יש את כל המבחר עם אפשרות להזמין מחול באתר הפאזלים. קניתי השבוע יש שם שבוע ללא מעמ תוכל לראות פרטים בפורום. תהנה!

Puzzluna

New member
נא להפנות לקישורים ../images/Emo92.gif

ולא לשים קישור ישיר בהודעה!

solitaryshell

New member
יעל שאלה לגבי אתר הפאזלים

האם את במקרה קשורה לאתר הפאזלים, או שיש לך ניסיון טוב וסיבה להמליץ עליהם כ"כ?

אתר הפאזלים

אני חיפשתי פאזלים במשך שנים בכל מיני חנויות צעצועים או בחנות בת"א ותמיד היו דברים שהיו חסרים והיתה לי בעיה של מבחר. לפני יום כיפור, חיפשתי פאזל והתקשרתי וביקשתי מהם בדחיפות- הם היו מאד נדיבים ואירגנו לי משלוח עוד באותו יום ללא תוספת תשלום אפילו. לאחר מכן הזמנתי פאזל של רבנסבורגר מגרמניה שראיתי בקטלוג והם הביאו אותו והודיעו לי במיוחד כשהוא הגיע. זה נסיון לא ארוך במיוחד אבל די מוצלח מבחינתי.

התשובות שלי

עדיף להתחיל מ2000, לא עשיתי 5000 אבל נראה לי שכדאי להתחיל מקטן יותר. אני הרכבתי את הפאזל שלי (של 2000) על קרטון (סתם קרטון רגיל), הדבקתי אותו בדבק מיוחד של פאזלים (כמה שכבות ואז הוא לא נשבר וגם נדבק לקרטון). את המסגור עשינו לבד, הזמנו מסגרת והבאנו אותה הביתה ומסגרנו לבד.

Puzzluna

New member
לא הייתי ממליצה על 5000

בשביל פאזל ראשון. גם 2000 הוא גדול מאוד! כדאי לבחור פאזל יחסית קל בשביל פעם ראשונה. אם תרצה תגיד לנו איזה פאזלים מוצאים חן בעינייך ואנחנו ננסה לאמוד את רמת הקושי המתאימה. לגבי השאר בהחלט קיבלת עצות מצויינות מחברי הפורום. בהצלחה, ותחזור לעדכן...

למעלה