שאלות מקלחונים

שאלות מקלחונים

אז אני קוראת בפורום פה כבר מעל שנה ולמדתי לדקלם "רק מיטרני או שטרן" במקלחונים.

ועכשיו כשאני נמצאת לפני קניית מקלחון, רציתי להבין מדוע אני מתעקשת בעצם על השניים הללו (וההפרש במחיר ניכר).
כלומר, מה הופך אותם לכל כך יותר טובים? אילו פרמטרים?

ראינו מקלחון של חמת שאהבנו במחיר נמוך יותר, ואני רק שומעת מכל כיוון "לא חמת!!". אז רציתי להבין למה, היכן נופלים הדברים, כדי לעשות קניה שקולה ולדעת על מה אני משלמת יותר אצל מיטרני, ולא רק לדקלם.

נשאלה נוספת- מקלחון עם צירים (אלו המינימליים, במקום פרופיל אלומיניום לכל האורך)- נאמר לי שהגומי מצהיב עם הזמן ואז זה נראה רע מהר מאוד. האם יש אמת בדבר?

תודה

מרי פופ

New member
אני בעד שני היצרנים המוזכרים

כי לרוב אני עושה מקלחונים בהזמנה לפי מידות מיוחדות.
במקרה שיש לי מקלחון סטנדרטי בדירה בתקציב נמוך, אין מניעה וכבר השתמשתי בחמת שלא רצינו לשלם את המחירים הגבוהים יותר. צריך לעשות זאת בצור המפוכחת, יש לדעת שהשירות שלהם פחות מוצלח וכי המים במקלחונים הללו של השתי כנפיים, למשל, נוטים לצאת החוצה יותר מאשר המקלחונים של היצרנים שאודותיהם את שואלת.
לי יש מקלחון של מיטרני כבר יותר מ 14 שנה, מרוצה עד הג ואוהבת להמליץ לאנשים אחרים עם מוצרים איכותיים שלא יגרמו לי להצטער של המלצות שלי. תזכרי שמי שממליצה פה עלולה לקבל משובים שליליים לגבי ההמלצות...(קורה!).

ibenezra1

New member
מעניין...

אכן גם אני שמעתי שההמלצה של כולם הינה מיטרני או שטרן.
אני חיפשתי מקלחון פינתי עם 2 דלתות + 2 קבועות.
ההבדל במחיר בין הסטנדרט של חמת (אורן 4) לבין המקלחון לפי מידה של שני היצרנים האחרים הינו יותר מכפול...
את אורן 4 לדוגמא ניתן להשיג ב 1000 ש״ח.
אז מעניין אם יש כאן אנשים שהתנסו עם הסטנדרט ...

מירי,

New member
יש לנו שטרן בערך 8 שנים.

להגיד שאני מרוצה? הוא לא הצדיק את המחיר ששילמנו (ואנחנו קנינו ישירות מהם- שום תיווך באמצע).
&nbsp
ההתקנה היתה עוד פחות מוצלחת ועובש הצטבר ליד הקיר כבר בשנה הראשונה, היום כבר יש קילופים בצבע ודלתות ההזזה נתקעות קצת לפעמים.
&nbsp

רזאי

New member
גם אני התבאסתי משטרן

יש לנו מקלחון גדול, ובגלל זה יש לנו דופן שבהמשכה דלת. כל כמה חודשים הדופן יצאה ממקומה והתחילה להפתח ולהסגר עם הדלת. כל פעם הגיע המתקין לתקן, וכל פעם זה קרה מחדש. אחרי השנה הראשונה הם התחילו לגבות ממני כסף- כי זה כבר לא באחריות, למרות שזו תקלה חוזרת שהם לא הצליחו לסדר. בסוף, אחרי כמה וכמה פעמים, המתקין אמר לי שהוא מחבר את הדופן בסיליקון חזק במיוחד. באמת מאז המקלחון מחזיק. למה הם לא עשו את זה בפעם הראשונה שהגיעו לתקן, או לכל המאוחר בפעם השניה? אני לא מצליחה להבין את השירות שלהם.

milch

New member
רק דברים טובים על חמת

לפני כ-3 שנים התקינו לנו מקלחון של "חמת". המיקלחון "תפור" למידות ועיצוב זכוכיות בהתאם לדרישותינו. אצלהם המדידה והצעת המחיר אינה כרוכה בתשלום. האחראיות היא ל-7 שנים. ההתקנה בוצעה ע"י שני מתקינים מיומנים ואדיבים. דופן קטנה רוחבית ודופן ארוכה שהיא 2 דלתות. התקנה כזו מחייבת כביכול מוט אלכסוני לתמיכת הדופן הקטנה אל קיר. לבקשתי הותקן גשר מעל שתי הדלתות כך שאין שום דבר שמפריע בתוך התא. צירי הדלתות הם לכל בובה הדלת כך שאין צורך באטימה שם. כל אטימה אחרת עם סיליקון, נקיה מכל רבב כאילו שאתמול התקינו. הבעלים סירב לקחת דמי קדימה בזמן ביצוע ההזמנה ולאחר שהמיקלחון הותקן ושאלתי איך אני משלם, אמרו לי: "שלומי יצור איתך קשר לסגור חשבון. קודם תבדוק שאתה מרוצה".
יצא לי לפגוש את שלומי לפני כ-3 שבועות והוא אמר לי שכיום הוא מבצע התקנות בכל הארץ.
אשמח להעביר לך פרטים של אותו שלומי במידה ותרצי.
את ההמלצה על שלומי קבלתי מן המפעל ואני מאאאד מרוצה.

milch

New member
בבקשה...

שלומי אלשייב
תצוגה בא.ת.קרית ביאליק (מיקלחון שופס)
04-6899068 שלומי באופן אישי נמצא שם רק מ-14:00
052-5060099

אפשר לציין שהפניה דרך מרים ואלכס מנוה שאנן בחיפה שלפני כ-3 שבועות קנו גם ברז לכיור אמבטיה.

milch

New member
בבקשה

שלומי אלשייב
052-5060099

אפשר לציין שהפניה דרך מרים ואלכס מנוה שאנן בחיפה שלפני כ-3 שבועות קנו גם ברז לכיור אמבטיה.

milch

New member
בבקשה...

שלומי אלשייב
052-5060099

אלכס תודה רבה!

מה שכתבת בהחלט עשוי להטות את כף המאזניים לכיוון חמת. אני אומנם לא מאיזור חיפה אבל אם אתה אומר ששלומי מתקין בכל הארץ- אדבר איתו בהחלט!
תודה!

יש לי אמבטיון של חמת

במקרה שלנו - דגם סטנדרטי שהותאם לאמבטיה שלנו (אמבטית ילדים) לפי מידה.
&nbsp
יופי של מוצר, יופי של שירות.
השירות של חמת הוא 10 גם במקלחונים.
מומלץ בחום
&nbsp
&nbsp
&nbsp

למישהו יש נסיון עם מקלחון עם צירים (ולא פרופילים)

ויכול לתת מענה לגבי האם גומי האטימה במקלחונים האלה אכן מצהיב או שהם ממשיכים להיראות טוב לאורך זמן?

למעלה