שאלות מעניינות:

goanin

New member
שאלות מעניינות:

כ1. באיזו אבקת כביסה אתן משתמשות? כ2. באיזה מרכך כביסה משתמשות? כ3. באיזו תכנית כביסה אתן מרבות להשתמש לצבעונים? כ4. עם איזה חומר מסירות כתמים קשים? כ5. אילו עוד שימושים מצאתן לאבקת/מרכך כביסה? כ6. יש מייבש כביסה, או אין? כ7. כל כמה זמן מכבסות מצעים? כ8. כל כמה זמן מכבסות מגבות? נ1. איך אתן מנקות את הרצפה? נ2. באיזו תדירות אתן מנקות את הרצפה? נ3. איך אתן מנקות את האמבטיה והשרותים? נ4 באיזו תדירות אתן מנקות את האמבטיה והשירותים? נ5. כמה שעות סוחבות ביום הנקיון? מ1. באיזו תדירות מבשלות? מ2. מה לא יכנס אליכן למטבח? מ3. מה סכום הקניה השבועית בסופר / כמה אנשים בבית? מ4. כלים - מיד או אחרי? מ5. יש מדיח כלים, או אין? א1. משתדלות לשמור על איכות הסביבה (מחזור, לא לזרוק שקיות וסוללות, פחות דטרגנטים, חסכון באנגריה)? ע1. בן/בת הזוג והילדים - עוזרים? ע2. אנחנו באמת רוצות שיעזרו לנו או שיעשו במקומנו?

SILIVAS

New member
../images/Emo12.gif וואוו

איזו השקעה, אבל בוא ננסה לענות: כ1. באיזו אבקת כביסה אתן משתמשות? של השופרסל כ2. באיזה מרכך כביסה משתמשות? לא זוכרת ומתעצלת ללכת להסתכל כ3. באיזו תכנית כביסה אתן מרבות להשתמש לצבעונים? בין 30-40 מעלות כ4. עם איזה חומר מסירות כתמים קשים? אסטוניש כ5. אילו עוד שימושים מצאתן לאבקת/מרכך כביסה? לא מצאתי כ6. יש מייבש כביסה, או אין? אין כ7. כל כמה זמן מכבסות מצעים? יש הבדל בין להחליף לבין לכבס ולשאלת לכבס, מתי שמשתלב בכביסה כ8. כל כמה זמן מכבסות מגבות? כנ"ל, ומכבסת פעם בשבוע שבועיים לפי ההצטברות נ1. איך אתן מנקות את הרצפה? עם מגב הפלא, עם חומץ או סודה לשתיה נ2. באיזו תדירות אתן מנקות את הרצפה? נ3. איך אתן מנקות את האמבטיה והשרותים? עם אסטוניש נ4 באיזו תדירות אתן מנקות את האמבטיה והשירותים? נ5. כמה שעות סוחבות ביום הנקיון? לא מגיע לשעות, בדר"כ זה שבועי מ1. באיזו תדירות מבשלות? פעמיים שלוש בשבוע מ2. מה לא יכנס אליכן למטבח? כבד מ3. מה סכום הקניה השבועית בסופר / כמה אנשים בבית? מ4. כלים - מיד או אחרי? פעם ביום מ5. יש מדיח כלים, או אין? יש, משתמשים פעם ב א1. משתדלות לשמור על איכות הסביבה (מחזור, לא לזרוק שקיות וסוללות, פחות דטרגנטים, חסכון באנגריה)? כן ע1. בן/בת הזוג והילדים - עוזרים? עוזר ע2. אנחנו באמת רוצות שיעזרו לנו או שיעשו במקומנו? רוצה עזרה, אבל יש לי סטנדרטים גבוהים

תשובות

כ1. באיזו אבקת כביסה אתן משתמשות?בד"כ פרסיל,כעת בטייד כ2. באיזה מרכך כביסה משתמשות?בדין כ3. באיזו תכנית כביסה אתן מרבות להשתמש לצבעונים?צבעוני כ4. עם איזה חומר מסירות כתמים קשים?לא משתמשת כ5. אילו עוד שימושים מצאתן לאבקת/מרכך כביסה?הסרת ליכלוך קשה מסירים או תבניות כ6. יש מייבש כביסה, או אין?אין כ7. כל כמה זמן מכבסות מצעים?פעם בשבוע כ8. כל כמה זמן מכבסות מגבות?פעמיים בשבוע נ1. איך אתן מנקות את הרצפה?מטאטאה ואחרי זה ספונג'ה נ2. באיזו תדירות אתן מנקות את הרצפה?אחת לשבוע+ניגוב כמה פעמים בשבוע נ3. איך אתן מנקות את האמבטיה והשרותים?מקרצפת עם ספוג מיוחד וחומרים מחטאים נ4 באיזו תדירות אתן מנקות את האמבטיה והשירותים?פעמיים בשבוע נ5. כמה שעות סוחבות ביום הנקיון?3 מ1. באיזו תדירות מבשלות?3-4 פעמים בשבוע מ2. מה לא יכנס אליכן למטבח?פירות ים או אוכל לא כשר מ3. מה סכום הקניה השבועית בסופר / כמה אנשים בבית?150 ש"ח-2 מבוגרים ותינוקי מ4. כלים - מיד או אחרי?איזו שאלה! ברור שמייד מ5. יש מדיח כלים, או אין?אין, יש מדיח ידני א1. משתדלות לשמור על איכות הסביבה (מחזור, לא לזרוק שקיות וסוללות, פחות דטרגנטים, חסכון באנגריה)?עד כמה שניתן ע1. בן/בת הזוג והילדים - עוזרים?לעתים נדירות ע2. אנחנו באמת רוצות שיעזרו לנו או שיעשו במקומנו?ממש לא

ShiLee

New member
אהבתי את הסקר המקיף, אז מנסה לענות:

כ1. באיזו אבקת כביסה אתן משתמשות? פרסיל אבל בד"כ מה שבמבצע. כ2. באיזה מרכך כביסה משתמשות? בדין לבן כ3. באיזו תכנית כביסה אתן מרבות להשתמש לצבעונים? 40 מעלות עם סחיטה כ4. עם איזה חומר מסירות כתמים קשים? סנו אוסיג'ן כ5. אילו עוד שימושים מצאתן לאבקת/מרכך כביסה? אבקת כביסה- אני שמה עם מעט מים חמים ומשרה את התכשיטים שלי . זה מבריק ומנקה אותם ממש יפה! כ6. יש מייבש כביסה, או אין? יש... בטח! כ7. כל כמה זמן מכבסות מצעים? כל שבוע כ8. כל כמה זמן מכבסות מגבות? כל שבוע נ1. איך אתן מנקות את הרצפה? מטאטא+שטיפה עם חומר לרצפות שמכיל וקס. נ2. באיזו תדירות אתן מנקות את הרצפה? משתדלת כל שבוע.... נ3. איך אתן מנקות את האמבטיה והשרותים? אמבטיה: אקונומיקה>שטיפה>מסיר אבנית>שטיפה. שירותים: אקונומיקה. נ4 באיזו תדירות אתן מנקות את האמבטיה והשירותים? פעם בשבוע לפחות! נ5. כמה שעות סוחבות ביום הנקיון? באופן יומי-לא יותר משעה. בניקיון שבועי-עד שלוש שעות. מ1. באיזו תדירות מבשלות? פעם עד פעמיים בשבוע. מ2. מה לא יכנס אליכן למטבח? כנפיים של עוף. מ3. מה סכום הקניה השבועית בסופר / כמה אנשים בבית? 350 ש"ח לשתי נפשות. מ4. כלים - מיד או אחרי? כשהכיור מתמלא. מ5. יש מדיח כלים, או אין? אין... כי אין מקום! א1. משתדלות לשמור על איכות הסביבה (מחזור, לא לזרוק שקיות וסוללות, פחות דטרגנטים, חסכון באנגריה)? משתדלת למחזר שקיות ולעשות הפרדה בין קרטונים ומוצרי נייר לשאר הזבל. הייתי רוצה לשמור יותר אבל אין לנו בישוב את כל המתקנים הדרושים לכך...
ע1. בן/בת הזוג והילדים - עוזרים? בן הזוג עוזר די הרבה. ע2. אנחנו באמת רוצות שיעזרו לנו או שיעשו במקומנו? רוצה שמישהו אחר יעשה בשביל שנינו!

goanin

New member
אני:

כ1. משתמש בטייד וטיפ כרגע. אני רוצה לעבור לאריאל כי אמרו לי שהיא הכי הכי טובה. כ2. סוד ירוק. איזה ריח!! סוד יותר סמיך מכל שאר המרככים. כ3. לצבעונים אני שם 40 מעלות פעם ב. ולרוב משתמש בשטיפה מהירה. כ4. כתמים קשים: סינטבון. כ5. אבקת כביסה מסירה שומנים במקצועיות. מרכך כביסה לרצפות. כל הבית מתמלא ריח. בכלל - רוב הזמן אני שם חומץ בתא המרכך. כ6. אין מייבש ולא יהא. בזבוז של חשמל וריח טוב. כ7. מצעים: פעם בשבועיים (גברים נו). כ8. מגבות: פעם בשלושה שבועות. כולה מגבת. מתנגבים בהן כשנקיים, לא? נ1. מטטא את הרצפה, ואז מעביר סחבה רטובה, ואז סחבה לחה עם מרכך. מדי פעם אני שוטף. נ2. מנקה את הרצפה פעמיים בשבוע. נ3. את החרסינות אני מנקה עם חומצת מלח 10%. את וילונות ואביזרי האמבטיה אני שם בשטיפת חומצה לכביסה פעם בחודש. נ4. חרסינות פעם בשבוע. נ5. אני מתמזמז עם הבית שש שעות ביום שישי! מ1. מבשל פעמיים-שלוש ביום! כמעט כל ארוחה טרייה. מ2. לא יכנס אלי: מרגרינה, שמנים מזוככים, ממתקים, מאפים, סוכר (כל סוג), משקאות, נקניק(יות), חלב, חזיר ועוד... מ3. שני אנשים + בן בית. 350 שקל בשבוע לסופר/שוק. מ4. כלים: מיד! מ5. אין ולא יהא מדיח. בזבוז של חשמל, ולעשות כלים זה הכי כיף! א1. איכות הסביבה בראש מעייני. לא זורק שקיות, סוללות ובקבוקים. מוציא מוצרי חשמל מהשקע כשלא בשימוש. אין מזגן. נורות חסכוניות... ועוד. ע1. איזה עוזר! אני רק אומר לו שיש כלים הוא חושב שאני רוצה לריב איתו. אי אפשר לחנך את הבנאדם. הוא שם %^#$&*$@#) על סדר ונקיון, ואני כל הזמן צועק. ע2. ממש לא רוצה שיעזור. אני אוהב שבהכל נעשה בדרך שלי

נועם@בת

New member
אהבתי את "אנחנו רוצות" בסוף ../images/Emo3.gif

כ1. באיזו אבקת כביסה אתן משתמשות? כרגע בסנו מקסימה בריח תפוז, בד"כ במה שהיה במבצע כ2. באיזה מרכך כביסה משתמשות? כרגע, נדמה לי שבבדין כחול- זה אם הריח המשכר. בד"כ במה שהיה במבצע. כ3. באיזו תכנית כביסה אתן מרבות להשתמש לצבעונים? 40 מעלות, אם לא מאוד מלוכלך אז בתוכנית קצרה. כ4. עם איזה חומר מסירות כתמים קשים? כתבים מהבגדים- עם סנו אוקסיג'ן. כ5. אילו עוד שימושים מצאתן לאבקת/מרכך כביסה? ניקוי סירים שרופים עם אבקת כביסה. כ6. יש מייבש כביסה, או אין? יש, תודה לאל. כ7. כל כמה זמן מכבסות מצעים? פעם בשבוע, מורידה, מכבסת, תולה/ מייבשת ומחזירה באותו יום למיטות. כ8. כל כמה זמן מכבסות מגבות? בערך פעם בשבועיים, כשמצטבר. נ1. איך אתן מנקות את הרצפה? זה התפקיד של האיש. נ2. באיזו תדירות אתן מנקות את הרצפה? פעמים בשבוע בערך. נ3. איך אתן מנקות את האמבטיה והשרותים? בורסיה המלאה אני מוציאה מהמקלחת כל מה שאפשר להוציא, מנקה את האמבטיה, את הכיור, את האסלה, את קירות הקרמיקה ואת מדפי הזכוכית. שוטפת הכל עם השפריצר של השירותים, מייבשת ומבריקה עם מגבת יבשה ומחזירה הכל. בורסיה הקצרה מנקה את האמבטיה, כיור ואסלה ומנגבת רצפה. נ4 באיזו תדירות אתן מנקות את האמבטיה והשירותים? פעם בשבוע (כשאני לא במצב צבירה זומבי). נ5. כמה שעות סוחבות ביום הנקיון? בימים שזה היה התפקיד שלי 3-4 שעות. מ1. באיזו תדירות מבשלות? פעמיים שבוע בממוצע. מ2. מה לא יכנס אליכן למטבח? אוכל לא כשר. מ3. מה סכום הקניה השבועית בסופר / כמה אנשים בבית? אין לי מושג, קונה כשבא לי לקנות, בבית תמיד יש מלאי. מ4. כלים - מיד או אחרי? לצערי לא תמיד מיד. מ5. יש מדיח כלים, או אין? אין. א1. משתדלות לשמור על איכות הסביבה (מחזור, לא לזרוק שקיות וסוללות, פחות דטרגנטים, חסכון באנגריה)? זורקת סוללות רק למיכלי מחזור. קצת חוסכת באנרגיה אבל שקיות ניילון הולכות אצלנו בקבלנות
. ע1. בן/בת הזוג והילדים - עוזרים? אני עוזרת לו
, הגדולה מגלה את הגנים הטובים שהוא הוריש לה. ע2. אנחנו באמת רוצות שיעזרו לנו או שיעשו במקומנו? בטאאאח, רק שמישהו יעשה, אני אפילו מוכנה לשלם על זה (ואין לי בדיוק ממה לשלם
). בתיה

7נתי7

New member
אני

1. באיזו אבקת כביסה אתן משתמשות? טייד כ2. באיזה מרכך כביסה משתמשות? מקסימה כ3. באיזו תכנית כביסה אתן מרבות להשתמש לצבעונים? 40 או 60,תלוי כ4. עם איזה חומר מסירות כתמים קשים? קליה בכל מכונה ועוד חומר עם מברשת,שפורפרת אדומה,לא זוכרת את השם כ5. אילו עוד שימושים מצאתן לאבקת/מרכך כביסה? אבקה-מנקה נפלא תחתיות סיר שנשרף,מרכך למבער,ריח נפלא כ6. יש מייבש כביסה, או אין? יש,כמעט לט משתמשת כ7. כל כמה זמן מכבסות מצעים? של הילד 3 פעמים בשבוע,שלנו אחת לשבוע כ8. כל כמה זמן מכבסות מגבות? הרתחה נ1. איך אתן מנקות את הרצפה? טאטוא,הרבה מיים,סמרטוט משפשפת את הרצפה,גריפת המים וסמרטוט יבש.חומרים משתנים נ2. באיזו תדירות אתן מנקות את הרצפה?יסודי אחת לשבוע,טאטוא והעברת סמרטוט עוד פעם לפחות נ3. איך אתן מנקות את האמבטיה והשרותים?כלורקס,00 נ4 באיזו תדירות אתן מנקות את האמבטיה והשירותים?אחת ליומיים נ5. כמה שעות סוחבות ביום הנקיון? 5 מ1. באיזו תדירות מבשלות? אחת ליומיים או כל יום,תלוי מ2. מה לא יכנס אליכן למטבח?חזיר,צנונית מ3. מה סכום הקניה השבועית בסופר / כמה אנשים בבית?500,3 אנשים(השבוע 900!!!) מ4. כלים - מיד או אחרי? מ5. יש מדיח כלים, או אין? א1. משתדלות לשמור על איכות הסביבה (מחזור, לא לזרוק שקיות וסוללות, פחות דטרגנטים, חסכון באנגריה)? ע1. בן/בת הזוג והילדים - עוזרים? לא ע2. אנחנו באמת רוצות שיעזרו לנו או שיעשו במקומנו? כל דבר יתקבל בברכה.חלוקת נטל נראית לי הגיונית,אצלי הכל עלי....

טליW

New member
עכשיו תורי../images/Emo24.gif

כ1. באיזו אבקת כביסה אתן משתמשות? קולון כ2. באיזה מרכך כביסה משתמשות? בדין כחול כ3. באיזו תכנית כביסה אתן מרבות להשתמש לצבעונים? 40 מעלות לרוב, לפעמים תוכנית קצרה. כ4. עם איזה חומר מסירות כתמים קשים? קליה (היום קניתי אסטוניש לנסות) כ5. אילו עוד שימושים מצאתן לאבקת/מרכך כביסה? דפי מרכך כביסה - לבשם ארונות בגדים כ6. יש מייבש כביסה, או אין? יש. בשבועות האחרונים התחלתי לתלות כביסה, פשוט נראה לי בזבוז של אנרגיה טבעית שיש לנו בשפע. אני מניחה שעם בוא החורף המיבש יקבל את תהילתו בחזרה. כ7. כל כמה זמן מכבסות מצעים? פעם בשבוע כ8. כל כמה זמן מכבסות מגבות? פעם בשבוע נ1. איך אתן מנקות את הרצפה? סנו פוליויקס, או חומר לרצפה של הפי (תלוי בחשק) - פעם בהרבה זמן אני מוסיפה אקונומיקה. נ2. באיזו תדירות אתן מנקות את הרצפה? כמעט כל יום, פעם בשבוע יסודי. אין לנו מזגן-החלונות פתוחים כל הזמן, והאבק לא מרחם עליי, אבל אני אוהבת ללכת יחפה, ולכן הרצפה חייבת להיות נקיה. נ3. איך אתן מנקות את האמבטיה והשרותים? חומר של פנטסטיק CIF לשירותים. היום קניתי אבקה של סנו (כמו רם של פעם), בשביל הגוון. נ4 באיזו תדירות אתן מנקות את האמבטיה והשירותים? אמבטיה פעם בשבוע, לפעמים פחות. שירותים פעמיים בשבוע, ולפי הצורך. נ5. כמה שעות סוחבות ביום הנקיון? מאחר ואני מנקה כמעט כל יום קצת, יום שישי הוא יום הנקיון - שעתיים שלוש גג. מ1. באיזו תדירות מבשלות? כל יום מ2. מה לא יכנס אליכן למטבח? כל דבר שפעם שחה (כן, גם טונה שחתה פעם). מ3. מה סכום הקניה השבועית בסופר / כמה אנשים בבית? לא יודעת לשלוף. קניה גדולה פעם בחודש, ומלבד זאת השלמות בקניות קטנות. אנחנו 4 בבית. מ4. כלים - מיד או אחרי? תלוי בחשק. מ5. יש מדיח כלים, או אין? יש א1. משתדלות לשמור על איכות הסביבה (מחזור, לא לזרוק שקיות וסוללות, פחות דטרגנטים, חסכון באנרגיה)? משתדלת, אבל לא מספיק... ע1. בן/בת הזוג והילדים - עוזרים? בודאי! ע2. אנחנו באמת רוצות שיעזרו לנו או שיעשו במקומנו? כן, אבל כפולניה אני אסכם ואשאל: מישהו באמת יכול לנקות כמוני???

נועית10

New member
ועכשיו אני../images/Emo6.gif

כ1. באיזו אבקת כביסה אתן משתמשות?מה שהכי זול בסופר פארם , בעיניי הכל אותו דבר. כ2. באיזה מרכך כביסה משתמשות? בדין ורוד ורק בדין ורוד כ3. באיזו תכנית כביסה אתן מרבות להשתמש לצבעונים? 60 - 40 מעלות כ4. עם איזה חומר מסירות כתמים קשים? סנו קל,אוקסיג'ן כ5. אילו עוד שימושים מצאתן לאבקת/מרכך כביסה? לכבס כביסה ביד
פעם משהי המליצה פה לשים בדלי מים כששוטפים את הבית מרכך כביסה. כ6. יש מייבש כביסה, או אין? לא כ7. כל כמה זמן מכבסות מצעים? כל שבועיים כ8. כל כמה זמן מכבסות מגבות? שבוע או שבועיים תלוי בערימות נ1. איך אתן מנקות את הרצפה? מים+נוזל של פסגה(בקבוק ירוק) או סנו פוליווקס נ2. באיזו תדירות אתן מנקות את הרצפה? שבוע נ3. איך אתן מנקות את האמבטיה והשרותים? המנקה מנקה אותם לא אני
נ4 באיזו תדירות אתן מנקות את האמבטיה והשירותים? שבוע שבועיים נ5. כמה שעות סוחבות ביום הנקיון? שעה שעתיים מ1. באיזו תדירות מבשלות? מתי שמתחשק מ2. מה לא יכנס אליכן למטבח? חריף/פירות ים/לא כשר מ3. מה סכום הקניה השבועית בסופר / כמה אנשים בבית? 2 אנשים , קשה לאמוד כי אנחנו קונים כשנגמרים הדברים מ4. כלים - מיד או אחרי? גם וגם מ5. יש מדיח כלים, או אין? כן הידיים שלי
א1. משתדלות לשמור על איכות הסביבה (מחזור, לא לזרוק שקיות וסוללות, פחות דטרגנטים, חסכון באנגריה)? לא במיוחד ע1. בן/בת הזוג והילדים - עוזרים? לרוקן את הזבל
ע2. אנחנו באמת רוצות שיעזרו לנו או שיעשו במקומנו?אממ שאלה טובה, אם יעשו כמונו אז כן

דלעת

New member
גמני

כ1. באיזו אבקת כביסה אתן משתמשות? סוד כלשהי כ2. באיזה מרכך כביסה משתמשות? סוד ורוד כ3. באיזו תכנית כביסה אתן מרבות להשתמש לצבעונים? רגילה מקוצרת, 30 מעלות כ4. עם איזה חומר מסירות כתמים קשים? סנו קל, קליה, קליה TOGO או ג'יני כ5. אילו עוד שימושים מצאתן לאבקת/מרכך כביסה? מנקה עם המרכך את הרצפה כ6. יש מייבש כביסה, או אין? יש כ7. כל כמה זמן מכבסות מצעים? שבוע כ8. כל כמה זמן מכבסות מגבות? שבוע נ1. איך אתן מנקות את הרצפה? עם נוזל לרצפה, פוליש ומרכך. לפעמים גם עם מנקה חלונות נ2. באיזו תדירות אתן מנקות את הרצפה? פעם בשבוע רציני, עוד פעם- פעמיים חפיף נ3. איך אתן מנקות את האמבטיה והשרותים? את האמבטיה והאסלה באקונומיקה, כייורים באסטוניש. לעיתים רחוקות במנקה אסלות של סנט מוריץ נ4 באיזו תדירות אתן מנקות את האמבטיה והשירותים? פעם בשבוע נ5. כמה שעות סוחבות ביום הנקיון? שעה וחצי מ1. באיזו תדירות מבשלות? פעם בשבוע, אוכלים טייק אווי עוד פעם, אני לבד ערב אחד וסופשבוע לא בבית מ2. מה לא יכנס אליכן למטבח? ג'וקים מ3. מה סכום הקניה השבועית בסופר / כמה אנשים בבית? 300 שקל לשני אנשים מ4. כלים - מיד או אחרי? אחרי, בזמני פרסומות מ5. יש מדיח כלים, או אין? יש- בן הזוג! א1. משתדלות לשמור על איכות הסביבה (מחזור, לא לזרוק שקיות וסוללות, פחות דטרגנטים, חסכון באנגריה)? כן ע1. בן/בת הזוג והילדים - עוזרים? כן, מאוד ע2. אנחנו באמת רוצות שיעזרו לנו או שיעשו במקומנו? כן- הוא בסדר גמור

goanin

New member
אבקת כביסה:

מצאתי בנענע צרכנות כתבה המשווה בין חמש אבקות כביסה מוכרות. להלן מסקנותיה: "תוצאות הניסוי הראו כי אבקת הכביסה אריאל הצליחה להסיר את רוב הכתמים, אך חסרונה ביחס לאבקות האחרות הוא העלות הגבוהה, גם מבחינת מחיר האריזה, וגם מבחינת החיסכון - 62 אגורות לסיבוב מכונה אחד. את המקום השני לקחה אבקת הכביסה טייד, שהפגינה ביצועים טובים בכל הקשור לכתמים הנפוצים, וגם התגלתה כהרבה יותר חסכונית (51 אגורות למכונה אחת). כל שאר האבקות, כפי שניתן לראות בטבלה (פרסיל, סנו, קומפקט סוד), נעו בין כשלון לכישלון מוחלט בכל הקשור לכתמים הקשים." תתפלאו. זו הכתבה היחידה שמצאתי באינטרנט שעושה השוואה לכאורה אובייקטיבית. איך נדע מיהי האבקה הכי טובה ויעילה?! יש דבר כזה בכלל, או שאבקות הכביסה מורכבות מאותם חומרים פלוס מינוס (קראו והווכחו)? התצא מפורום 'ניהול בית' בשורה בנושא? או שזהו דיון שלא כדאי בכלל להתחיל?

נועית10

New member
קח הכל בערבון מוגבל../images/Emo3.gif

כאחת שבאה מתחום השיווק והמכירות אני יכולה להגיד לך שלעיתים הכתבות האלו מוזמנות בתשלום, ככה שלא מחייב שהינן אמינות ועובדה תסתכלו בטלויזיה כמה טררם יש סביב אריאל, הם משלמים כסף ומפרסמים, אבל במציאות האבקת כביסה שלהם לא הורידה לי את כל הכתמים וגם אני בטוחה שלעוד הרבה אנשים, ואין ספק שצריך חומרים נוספים מלבד אבקת כביסה להסרת כתמים. את הכתבה בנענע אפשר להמשיל לכתבות בטורים בעיתון בסגנון "ברכה בודקת"... כתבות שמוזמנות ע"י משרדי יחסי ציבור של אותם מוצרים שמפורסמים. מצרפת לכם כתבה מעניינת שמצאתי. קדימה כולם למעבדה
להתחיל בניסויים...

goanin

New member
ידעתי.

בגלל זה אמרתי "לכאורה". אחלה של קישור. כל היום אני מתעסק עם דברים כאלה. יש לי נייר pH ומיץ כרוב תמיד. אם כבר דברנו על חומצות ובסיסים, צריך לציין פעם אחת ולתמיד שחומצה ובסיס זה לא אותו דבר, ויש להם תכונות שונות לחלוטין.

goanin

New member
מבחינת מרכך כביסה:

אני חושב שזה בזבוז לקנות בדין. סוד הרבה יותר סמיך - שמים לב לזה מיד!

נועית10

New member
אתה יודע יש משפט: "לא מחליפים סוס מנצח"../images/Emo8.gif

כנראה אצלי זה הבדין... לדעתי המחירים של סוד ובדין זהים, אני בד"כ רוכשת בסופר פארם במבצעים והיות ואני אחת שאוהבת לשפוך מרכך בשפע אז לא מפריע לי שאחד יותר סמיך והשני פחות, כי פסיכולוגית אני רגילה לשים כמות מסויימת וזה לא ישתנה.

שאלה לגבי מרכך

אני שמה מרכך בתא. תולה והריח נודף והכביסה נשארת קשה.. מה עושה לא נכון? אגב אוהבת את הפורום הזה.

אתיר

New member
עכשיו תורי

כ1. באיזו אבקת כביסה אתן משתמשות? - קולון 101 כ2. באיזה מרכך כביסה משתמשות? לא משתמשת , רק בחומץ כ3. באיזו תכנית כביסה אתן מרבות להשתמש לצבעונים? 40 מעלות 35 דקות 600 סל"ד כ4. עם איזה חומר מסירות כתמים קשים? קליה או סינטבון כ5. אילו עוד שימושים מצאתן לאבקת/מרכך כביסה? אין כ6. יש מייבש כביסה, או אין? יש, בעיקר בימים הגשומים בחורף כ7. כל כמה זמן מכבסות מצעים? פעם בשבוע כ8. כל כמה זמן מכבסות מגבות? פעם בשבוע נ1. איך אתן מנקות את הרצפה? מטאטא אח"כ ספונג'ה רטוב = יבש נ2. באיזו תדירות אתן מנקות את הרצפה? יסודי פעם בשבוע ועוד פעם במשך השבוע נ3. איך אתן מנקות את האמבטיה והשרותים? אמבטיה וחרסינות עם אקונומיקה- אסלות עם טואלט דאק נ4 באיזו תדירות אתן מנקות את האמבטיה והשירותים? פעם בשבוע ושירותים בהמשך לפי הצורך נ5. כמה שעות סוחבות ביום הנקיון? לא מדדתי מ1. באיזו תדירות מבשלות? פעם ביום- יומיים מ2. מה לא יכנס אליכן למטבח? לא כשר מ3. מה סכום הקניה השבועית בסופר / כמה אנשים בבית? 6 אנשים בממוצע 600-700 ש"ח מ4. כלים - מיד או אחרי? האמצעית אחראית, בעיה שלה מ5. יש מדיח כלים, או אין? יש ועוד איך יש, חבל לא קניתי קודם א1. משתדלות לשמור על איכות הסביבה (מחזור, לא לזרוק שקיות וסוללות, פחות דטרגנטים, חסכון באנגריה)? בהחלט כן, ממחזרת מה שאפשר, סוללות למתקן המחזור (יש בבית הספר של הילדים) ניילונים - ממחזרת בשימוש חוזר לזבל משתדלת לקחת איתי 2 סלים גדולים לקניות. דנגרטים??קונה וממלא כל מה שאפשר.. ע1. בן/בת הזוג והילדים - עוזרים? בהחלט כן ע2. אנחנו באמת רוצות שיעזרו לנו או שיעשו במקומנו? הלוואי ויכלו לעשות הכל במקומי, נכון הפולניה ( שזאת אני) אומרת זה לא הניקיון שלי אבל מצד שני אני אומרת זה לא לא הכוחות שלי. וככה חיות בשלום 2 הפולניות שבי

עפרה 22

New member
ועכשיו טורי היי טלי מה שלומך?

כ1 עד היום באריאל ומהיום מנסה את טייד כ2 עד היום בסופט סוד כחול ועברתי לוורוד בכחול היה ריח נעים אך המגבות נהיו לא נעימות והורוד משהו למרות שאני לא אוהבת את הריח יצאו רכות ונעימות כ3 כותנה סוג 4 בינוניים על חום 40 אם זה לבן על תוכנה 3 עדינים בהרתחה של 60 כ4 בעיקרון קליה אם לא עוזר אני מוסיפה סבון נוזלי לכלים למכונה יוצא משהו!!! כ5 בעיקרון אבקת כביסה אם נישרף לך סיר אוכל בפנוכו מלאי את הסיר במים הוסיפי 2 כפות אבקת כביסה ובשלי את זה על אש בינונית כ 20 דקות וכמובן לערבב כל הזמן ושיתפי את הסיר כרגיל. ומרכך כביסה אני אוהבת לישטוף את הבית מכניסה לדלי מים חומץ כחצי כוס ופקק אחד של מרכך כביסה וגם בשירותים יש את המברשת שמנקים את האסלה להכניס את המרכך וכשאורחים ניכנסים לשירותים גם יש ריח טוב וגם במידת הצורך מפיץ ריח נעים באסלה שווה לנסות כ6 כן חייב איך הבגדים של הקטנטנים שלי מיתייבשים בחורף??? כ7 מצעים כל שבועיים כ8 מגבות כל שבוע נ1 ליפעמים עם מים ומרכך כביסה וליפעמים עם אקונומיקה וסנו כל יכול אבל בדרך כלל חומץ סבון כלים ומרכך כביסה או עם לבנדר שטיפת רצפות מרשה לעצמי להיתפנק ליפעמים נ2 שטיפה פעמיים בשבוע או ב' ו ה' או ג' ו ו' לטאטא את הבית כל יום נ3 במיקרה של הזנחה אפשרות לשים אבקת כביסה מבריק נ.ב 00 לשירותים הירוק מעולה אני מנקה איתו את הברזים ואיפה שיש אבנית רצויי ליבדוק קודם האים ניתן אצלכן שלא יהייה נזק נ4 כל יום עם אקונומיקה סמיכה משאירה כמה שעות משפשפת בעדינול ושוטפת עם מים חמים נ5 כל היום במיוחד שיש תינוקות בבית אבל אני אוהבת לנקות בשעות הלילה טוב אני רגילה לחיי הלילה שעבדתי בתור מלצרית. כ3שעות או עד שבעלי מקבל עלי את החלסטרה חחח מ1 כל יום מ2 בשר לא כשר מ3 300 ש"ח אני בעלי ותאומים בני שנה ו3 חודשים מ4 אחרי אף אחד לא רודף אחרייהם הם ישארו שם מ5 יש אך משמש בינתיים כמחסן קטןכי אין חיבור במיטבח ולא כדאי לעשות גרים בשכירות ובעל הבית לא מרשה לעשות שינויים א1 חייב למה ליגמור את כדור הארץ וחוץ מיזה עשו פחים מיוחדים בשביל מיחזורים אז למה לא בעצם?! ע1 כן ע2 כלים וכביסה כן רק מה לא לישטוף את הבית ולגעת בארונות לא יכולה ליסבולללללל

למעלה