שאלות מספר

חגיתלה

New member
שאלות מספר

מצטערת שאני פותחת הודעה חדשה אבל לא מצאתי היכן לשרשר... היום יום 11 למחזור.
7 ימי הזרקת פיוריגון אמפולה אחת.
רירית 4.5 מ"מ. זקיקים 12, 11 ורבים רבים קטנים. האחות אמרה לי לעלות לשתי אמפולות ביום. האם מישהי חוותה תגובה כל כך חלשה? אני פשוט אחרי שני מחזורים של 2 אמפ' מנוגון וגירוי יתר של 13-15 זקיקים ענקיים, כך שאני לא ממש יודעת מהי תגובה "נורמלית".
הצילו

רועיבת

New member
אין לי מושג

אבל לא הייתי מקבלת הנחיות מהאחות! (לא נראה לי שהיא הכתובת - תבקשי להתייעץ עם הרופא). שיהיה בהצלחה!

חגיתלה

New member
ההנחיות הן

כמובן של הרופא. אני מטופלת ברמת מרפא ברמת גן. הרופא עובר על התוצאות והאחות מתקשרת עם הנחיות המשך. תודה

מה עם ערכי E2 ו-P?

ביחס להזרקות עם מונוגון אכן ניראה שאת מגיבה פחות לפיוריגון. אבל תלוי גם בערכי תוצאות דם ומתי את אמורה לבייץ?

חגיתלה

New member
האמת שאני

לא יודעת מה הערכים. לא שאלתי כי הייתי במשרד כשהיא התקשרה. היום רק היום ה-11 והביוץ אצלי בדר"כ לא לפני היום ה-16.פוליציסטית או לא?!? אני יודעת שביום ה-7 P היה 0.9 וE2 היה נמוך. האמת שאני כבר מרגיעה קצת את עצמי עם תשובות אבל סתם מעניין אותי אם עוד מישהי חווה תגובה חלשה ומה עושים במקרה כזה? תודה

נועם@בת

New member
אכן פוליציסטית מובהקת

רק מי הרופא ה#$%#% שנתן לך בפעם השניה מנוגון אחרי שבפעם הראשונה הגבת בפראות
. כפוליציסטית הגבת קשה למנוגון לכן התחילו איתך בעדינות עם פיוריגון במינון נמוך. אחרי גירוי היתר כדאי שתקבלי בשמחה את התגובה האיטית. המעד המתבקש הוא העלת המינון, וזה בדיוק מה שהרופא המליץ. עדיף פרה-פרה מאשר כל העדר שועט לך בשחלות
. סביר שגם רמת ההורמונים נמוכה. מה שכן שני זקיקים כבר התחילו לתפוס תאוצה, נקוה שהם אלה שיבשילו ויבייצו. בהצלחה נועם

חגיתלה

New member
חשבתי להיעלם אבל

אני לא יכולה בלעדיכן.
נועם את הרופא ההוא נטשתי והוא אפילו לא בדק מה קרה אחרי הפיצוץ אוכלוסין שהיה לי.
אז ככה - ביום שני העלו לי את המינון לשתי אמפולות של 50. בבטן. לא שורף...
אתמול רירית הייתה 6.9 מ"מ. מתקדמת לא רע. יחסית ליום 15...
אבל זקיקים עדיין אין. היה אחד של 12 מ"מ ואחד של 10 מ"מ, והמון המון המון קטנים. נכנסתי מיואשת לאחות כדי שתהנה ותדקור אותי.
היא כמובן דפקה חיוך יחד עם המחט, ואמרה שזה דווקא מעודד כי ההורמונים עלו מעט ובטח יעלו היום. אז התקשרו אלי בצהריים ואמרו שאכן ההורמונים התעוררו. אז אני ממשיכה בשתי אמפ' עד יום ראשון ואז שוב לרמת מרפא. אני כבר מיואשת.
מקיצוניות לקיצוניות פעם מליון ופעם כלום. אין משהו באמצע??????

למעלה