שאלות מנשאים וחיתולים רב פעמיים

• פותח הנושא ebe3
  • פורסם בתאריך

ebe3

New member
שאלות מנשאים וחיתולים רב פעמיים

שלום לכולם,
אתחיל בשאלות המנשאים:
1.קטנצ'יק אוטוטו בן 3 חודשים, שוקל בסביבות 6 ק"ג.
שרון דרור מתחיל להיות כבד, מה גם שהוא מתעורר בצרחות בתוך המנשא. השבוע גיליתי על הרגליים שלו סימנים אדומים אחרי בטן לבטן עם הרגליים בפנים. לדאוג?להחליף תנוחה מיידית?עדיף רגליים בחוץ?
או שאולי הגיע הזמן לעבור למנשא אחר?יש המלצות?
2. מנשא טבעות בהכנה עצמית- יש המלצה לסוג בד?משהו חזק מצד אחד אבל נעים לתינוק מצד שני..
3.עוד בעניין הטבעות- איפה קונים טבעות?

רב פעמיים-
1. האם יש עדין דבר כזה סדנאות חיתולים?ראיתי בחיפושים ישנם פה באתר..
2. מישהו מכיר את החברה babies with style? ישראלי, נראה חדש, יחסית מעט זול יותר מהאחרים אבל אני לא מוצאת עליו שום המלצות.
3. המלצות אחרות לרב פעמיים?

תודה רבה

המרחפת

New member
תשובות לגבי החיתולים

קודם כל שווה לקפוץ לקבוצות הבאות בפייסבוק: "הורים מחתלים בבד", "חיתולי בד בכיף". יש גם קבוצה ישראלית באנגלית לנושא, אם את מעדיפה אנגלית.

היו פעם סדנאות חיתולים, אני חושבת שהיום כבר אין. מעניין לשמוע מה היה בהן, אולי אני אתחיל להעביר כאלו מחדש

babies with style: יש לי שני חיתולים שלהם (שזכיתי בהם בתחרות שהייתה כאן בפורום). הם למעשה מייבאים חיתולים סיניים ומשווקים אותם בארץ תחת המיתוג שלהם. כלומר, העיצוב והתיכנון הוא לא שלהם, אלא רק השיווק והאחריות על המוצר. אלו חיתולים נחמדים, יחסית להיצע הישראלי הם זולים אבל אני מודה שיש טובים מהם בשוק.

לנו יש בעיקר חיתולים של בובי ו-gDiapers, וגם דוגמיות של babies with style, קושיז, gladbaby וצ'רלי בננה (את האחרון עדיין לא ניסינו). מאד מרוצים משני הסוגים העיקריים שלנו.

ebe3

New member
חיתולים

תודה על התשובה
האם תוכלי לפרו במה מרוצים יותר מהבובי וכו' לעומת האחרים?
האם שווה את ההבל במחיר?
חוצמזה כמה יש לכם?באמת צריך 30?..

המרחפת

New member
המשך

ההבדל הכי גדול של בובי לעומת אחרים הוא הבד שנוגע בעור התינוק. הפיפי מחלחל דרכו והעור של התינוק לא נשאר רטוב, כשנוגעים בבד הזה ממש קשה לדעת אם החיתול רטוב או לא. התכונה הזו "דוהה" מעט ככל שהחיתול בשימוש אבל עדיין בד יותר מוצלח מהאחרים. מי שהשתמש בצ'רלי בננה אומר שגם אצלם הבד שנוגע בתינוק דומה לזה של בובי.

לטעמי בהחלט שווה את ההבדל במחיר, ויש מי שיגיד שממש לא שווה ושהכל אותו דבר
. בנושא החיתולים החלטנו שאנחנו עניים מכדי לקנות בזול ושמדובר מבחינתנו בהשקעה לכמה ילדים.

כיום יש לי 15 חיתולי בובי ו-18 רפידות ל-8 כיסויים של G, ועוד דוגמיות מכל מיני. אפשר להסתדר עם פחות חיתולים, אבל היום שעברתי את ה-25 היה היום שהפסקתי לרדוף אחרי מכונות הכביסה. הכמות הפכה את כל ההתנהלות ליותר נוחה.

ebe3

New member
חיתולים רב פעמיים בארה"ב

אם יש לי מישהו שיביא לי, ישנן חברות שזול יותר לקנות שם, או שהמחירים בינלאומיים?
אני מדברת בעיקר על החברות האמריקאיות..יש מצב להשיג שם בחנויוות?
או שזה גם להזמין באינטרנט?

regvuv1

New member
תלוי איזה חיתול...

חיתולים שהם תוצרת ארה״ב הם יותר זולים פה (ארה״ב) כמובן ושווה לבקש ממישהו. החיתולים הסיניים הם באותו מחיר בכמעט כל מקום בעולם. אבל יש המון חיתולים מתוצרת אירופאית מצויינים, והמשלוח לישראל הוא לא יקר - למה ללכת רחוק?
אני ממליצה בחום, לפחות לשעות הלילה, על חיתולי במבוק של little lamb. הם הכי נעימים שהרגשתי אי פעם, ועברתי פה על הרבה מאוד סוגים, והבמבוק מונע פריחה. תוצרת אנגליה

ebe3

New member
את יכולה להמליץ לי על חברות אמריקאיות?

אם יש לי משיהו שבא לארה"ב לא יצא יותר זול ממשלוח מאירופה?
את יודעת טווח מחירים?

regvuv1

New member
מצטערת, לא זוכרת..

לא קניתי כאן חיתולים, רק קיבלתי אז לא עשיתי סקר לפני.
חפשי דעות שונות בyelp או אתר אמריקאי אחר, אמאזון זה טוב לרוב

pie and cactus

New member
עונה חלקית

במנשא נשמע שכדאי להוציא את הרגליים החוצה, כבר לא נוח להם בגיל הזה להיות עם רגליים בפנים.
הקטנה שלי גם שקלה לא מעט בגיל הזה ועוד הרבה קודם העברתי אותה לסאפי ילקוט מתכוונן, כי הלופיקס ממש לא התאים לנו.
גם מנשא טבעות יהיה לך בעייתי, כי המשקל גבוה.
אבל טבעות נדמה לי שאפשר לקנות בעוביל'ה.

יש לי שלושה חיתולים של babies with style. אני לא משתמשת יומיומית, למעשה לעיתים די רחוקות, וזה עונה על הצרכים שיש לנו.

ebe3

New member
מנשא עם רגליים בחוץ

אני מנסה כרגע, אבל זה לא כמו תליה במנשא מערבי? מה ההבדל הגדול?

פינסטרה

New member
ההבדל הוא

שאת מנשא הבד את אמורה לפרוש על הטוסיק מברך לברך. לא יכולה לחפש לך עכשיו, אבל סרטוני מנשאים באתר המנשא הנכון ידגימו. הפרישה מאפשרת תמיכה רחבה לאגן ולא תליה.

ההבדל הוא כשהרגליים נשארות תמוכות עד הברך

והברך נשארת כפופה ויותר גבוהה מהטוסיק. אין שום דמיון, אפילו לא קצת לתלייה במנשא מערבי מהמפשעה כשהרגליים משתלשלות למטה ישרות...

l coyote l

New member
עברתי על האתר של babies with style

זה נראה כמו החיתולים שאנחנו מזמינים מאיביי, מסין.
חיתולי כיס עם הדפסים מגניבים שלא סופגים בפני עצמם אלא צריך לשים להם רפידות.
מאיביי שולחים אותם עם רפידת מיקרופייבר אחת לחיתול (זה לא מספיק). חיתול + רפידה בסביבות 20 ש"ח. משלוח חינם.

כבר כמה חודשים אנחנו מחתלים באופן קבוע רק איתם (הסבר על חיתולים אחרים שבהם השתמשנו יבוא בהמשך).
החיתולים עצמם נוחים לנו לשימוש ונוחים לקטנה. נראים נהדר מבחינת פרופורציות (היא בת חצי שנה ושוקלת כמו הקטן שלך).
הם מבודדים מרטיבות, ונוזלים לא עוברים דרכם.
יש לציין שנוזלים גם לא עוברים בקלות דרך הבד הפנימי, לכיוון הכיס שבו אמורים לשים את הרפידה, ולכן אנחנו שמים את הרפידות על החלק הפנימי, ולא בכיס.

הרפידה הספציפית שמגיעה עם החיתולים מאיביי סופגת טוב (כשעולים עם הגיל יש לעלות במספר הרפידות להחתלה), אבל אני עשיתי כמה נסיונות רכישה של עוד סוגי רפידות - המפ, במבוק ומיקרופייבר של יצרנים אחרים.
מסקנות: המפ/במבוק/המיקרופייבר המקורי - סופגים פחות או יותר אותו דבר (עם יתרון קל לבמבוק).
ההמפ יותר דקות. אז להחתלה אחת עושים תערובת של כמה סוגים, כדי שלא יהיה עבה מדי.

לא פירטתי מחירים כי לא ידעתי אם רלוונטי לך להזמין מחו"ל. אם תרצי, אפרט.

======================================

לפני אלה, כשהיא היתה במשקל זעיר, השתמשנו בחיתולי קושיז (כותנה) במידה תואמת. לגיל ההוא הם התאימו מבחינת ספיגה כי לא היה כל כך הרבה פיפי.
כמובן שעם העליה במשקל כבר היה צורך בחיתולים גדולים יותר, ואכן נרכשו כאלה. אבל הכותנה פשוט לא סופגת כמו החומרים החדשים שמשתמשים בהם, כך שזה נראה לי כבר רעיון מיושן.
כל חיתולי הקושיז אופסנו מאז שעברנו לסינים.

לא ניסיתי אחרים ממה שמוכרים בארץ (יקר לי מדי).

ebe3

New member
חיתולים מסין

האם תוכלי להגיד איזו חברה זו בדיוק
נראה שזו האופציה המתאימה לנו כלכלית..

l coyote l

New member
shine baby

הזמנתי פעמיים המהמוכר הזה, יש לו 7+1, אז יוצא כ-135 ש"ח ל-8 חיתולים עם רפידה אחת לחיתול
http://goo.gl/pN6gWq

כדאי להזמין ממנו גם יותר רפידות ממספר החיתולים (לפחות כפול, ולהשלים עם רפידות מסוגים אחרים, או מראש להזמין את כל הרפידות הדרושות ממנו).
מומלץ לא להתפתות לרפידות של 1$ של מוכרים שונים באיביי. אלה רפידות חרטה שעשויות מכותנה דקה.

כמו שאמרו, דרושים לפחות 20 חיתולים (ומלא רפידות) כדי להשתעבד פחות לכביסה, ועדיף יותר. יחד עם זאת, כדאי להתחיל עם מעט חיתולים מסוג כלשהו, כדי לדעת אם מתאימים לך.

ebe3

New member
חיתולים מסין

קויוט תודה על התשובות, רוצה לנצל את הידע שלך עוד קצת..
ראיתי שם כל מיני מוצרים, האם הכוונה לואן סייז?
כמה זמן לקח לזהלהגיע?
היו לך ענייני מכס?
תודה

l coyote l

New member
one size, כן.

מה ששלחתי לך הוא לינק ישיר לחיתולים אותם הזמנתי.
למשלוחים מסין לוקח כחודש להגיע.
עצירות במכס הן על סכומים מ-325$.
כל מה שאנחנו מזמינים מאיביי (הרבה) לא מגיע לסכומים האלה ולא נעצר.

l coyote l

New member
אגב, ניסינו שוב לשים את הרפידות בתוך הכיס

ולא מעליו, וזה עובד נהדר.
הנוזלים מחלחלים והבד מבודד לחלוטין את הרטיבות מהעור.

אולי קודם לא התאמנו טוב את הגודל ואולי היא היתה קטנה מדי.
בכל אופן, זה עובד כמו שתכננו את זה.

למעלה