שאלות מחדשה בעסק
כשנכנסתי להריון גילו אצלי ערכי סוכר גבוהים (אני שבוע 12 סה"כ),שלחו אותי להעמסה ומאז הכל הסטוריה- נכנסתי לדיאטה כסאח ושוקולד ,קרואסונים עוגות וכל מה שפינטזתי עליו שאני אוכל בהריון נגוז. כנראה שיש לי איזשהי סוכרת חבויה. בכל אופן-כרגע אני רק עם דיאטה. הדיאטנית נתנה לי דיאטה מחמירה, שאני מקפידה לשמור עליה, עם קפיצות קטנות פה ושם. (המקסימום היה 190 כשאכלתי יותר מדי קוסקוס מתוך אמונה שהוא לא מקפיץ את הסוכר
) אחרי ארוחה אני בד"כ בין 100-120. יש לי כמה שאלות : על מה אני צריכה להסתכל כשאני קונה מוצר כלשהו- כמות פחמימות? שומנים? מהי מנת פחמימות בכלל? ריבות לסכרתיים- מה ההבדל בינהן לרגילות חוץ מהסוכר? הרי הפרי מתפרק בסופו של דבר לסוכרים? נכון? קמח מלא באמת טוב יותר? רמת ה- hb1ac שלי הייתה 5.5 . מה זה אומר? אני יודעת שזה בתחום הנורמה אבל מה זה אומר על הסוכר? חוץ מזה - איזה נשנושים מותר לי שלא מעלים בחדות את רמת הסוכר (הרופא יכעס אם זה יקרה....) אני מרגישה שאני כל הזמן רעבה !!! מקווה שהגעתם עד הסוף ומצטערת על האורך......
כשנכנסתי להריון גילו אצלי ערכי סוכר גבוהים (אני שבוע 12 סה"כ),שלחו אותי להעמסה ומאז הכל הסטוריה- נכנסתי לדיאטה כסאח ושוקולד ,קרואסונים עוגות וכל מה שפינטזתי עליו שאני אוכל בהריון נגוז. כנראה שיש לי איזשהי סוכרת חבויה. בכל אופן-כרגע אני רק עם דיאטה. הדיאטנית נתנה לי דיאטה מחמירה, שאני מקפידה לשמור עליה, עם קפיצות קטנות פה ושם. (המקסימום היה 190 כשאכלתי יותר מדי קוסקוס מתוך אמונה שהוא לא מקפיץ את הסוכר