שאלות מוזרות

shemesh7079

New member
שאלות מוזרות

תהיתי...

מה דעתכם על הורוסקופ? האם אתם טיפוסים אופייניים למזל שלכם? והחברים שלכם?

ועוד תהייה- הייתם פעם אצל מגדת עתידות או משהו בסגנון? באילו נסיבות ומה שמעתם?

ואולי למשהו קצת יותר מופשט, או פילוסופי, או איך שתרצו לקרוא לזה- מאמינים בגורל? בזה שדברים מסוימים נועדו לקרות? אני מניחה שלא מעט מאיתנו מעולם לא חשבו שימצאו עצמם גרים במקום בו הם גרים, או עם השותף לחיים... מילן קונדרה כתב שככל שיותר צירופי מקרים מובילים למשהו, כך אנחנו מייחסים לו יותר משמעות. אני חושבת שזה די נכון, בעיקר אצל רומנטיקנים:)

ואפשר לשמור את תגובות ה-אני לא מאמין/נה בשטויות האלה לפעם אחרת
סתאאאם אני מקווה (או מצפה?) למנת ציניות הגונה לארוחת בוקר צהריים וערב (אם כי התשובות שלי אולי יפתיעו
)...

MayFebruar

New member
נראה לי שאין כאן חובבי הורוסקופ

אני קוראת רק אם אני נתקלת בזה בעיתון מודפס. כאן אני לא קוראת עיתון, אבל מזמן מזמן כשגרתי באפריקה וכמעט כל יום הייתי הולכת לשתות קפה בבית קפה (אח, היו ימים), תמיד הייתי לוקחת את העיתון שבבית קפה וקוראת את ההורוסקופ לבידור.
לרוב אני מוצאת בי תכונות שיש בכל המזלות (אני מזל דגים, ובאסטרולוגיה סינית אני טייגר), אז זה די מבלבל ולכן אני לא לוקחת את ההורוסקופ ברצינות (אלא אם כן כתוב שאזכה בהמון כסף ובבוקר תהיה לי פרארי בחניה).

אצל מגדת עתידות ושות' מעולם לא הייתי. כשהייתי טיינאג'רית זה דווקא נשמע מפתה, אבל עכשו זה ממש לא מעניין אותי. אולי בגלל שטוב לי עכשו בהווה, ואני מעדיפה להתמקד בזה.

ובגורל, אני מאמינה, אבל אני אף פעם לא משתמשת במילה 'גורל'. אני פשוט מאמינה שמה שצריך לקרות יקרה, ושדברים תמיד קורים בזמן הנכון (אפילו אם רק שמים לב לזה בדיעבד). אני מאוד מסכימה עם מה שמילן קונדרה כתב. לדעתי זה יכול להיות נחמד ומרגש, אבל יכול גם לגרום לאנשים להישאר בסיטואציות שליליות או לאכזבה.

shemesh7079

New member
בטח שיש אבל הם כולם בארון

סתם תהיתי:)
לא, האמת היא שאני ממש לא מאמינה בזה. (אופייני למזל עקרב לא?
)

ולגבי מגדת העתידות-אז ככה, כשהייתי בת 20 נסעתי לטיול בארה"ב עם שני חברים. הגענו לעיירה בשם סדונה, שאמורה להיות שם איזה מערבולת שמושכת כל מיני מיסטיקנים או איזו שטות בסגנון הזה. (יש מצב שהזכרון שלי משובש, זה בכל זאת היה לפני יותר מעשור). בקיצור, בעוד אני וחברתי הטובה יושבות ומחכות לחבר השלישי בחבורה שהחליט ללכת לקוראת בקלפים, לא חסכנו מעצמנו וממנו מנות הגונות של ציניות ולעג. ואז הוא חזר וסיפר כל מיני דברים (שהאמת רובם היו ממש מפגרים, כאילו מי לא ירצה לשמוע שהוא חכם? או יותר נכון, מי יגיד לקוראת-לא את טועה, אני למעשה אדיוט). ומאוד הסתקרנו. אז בלענו את הציניות והגאווה והלכנו:) בסופו של דבר אני זוכרת כמה דברים שהיא אמרה לי- רובם היו נכונים, אם כי לעיתים כלליים. דבר אחד שהיא אמרה לי- שאני אתחתן עם מישהו מהמקצוע שלי. ואחרי החלפת בן זוג וכמה שנים זה אכן קרה. ניחוש מוצלח? כנראה:)

חוץ מזה אני מאמינה שחתולים רואים רוחות. אה, ושבסלובניה יש יחידת עילית של חתולים שחורים ששומרים על נקודות מפתח במדינה. לא הצלחתי לצלם אותם- THEY ARE THAT GOOD. או שזו יחידה עילית שפועלת בכל אירופה (כי אני יודעת לפחות על אחד שמפטרל בשדה בכניסה לכפר שלי).

tch111

New member
נורא רציתי לענות מה דעתי

אך בקשת לא לכתוב אני לא מאמין/נה בשטויות האלה אולם לעומת זאת אישתי כן מאמינה, ואני מכבד את אמונתה.

tch111

New member
תודה. ובקשר לחתולים

אין לי מושג מה הם רואים, אולם ידוע שלבעלי חיים יש חושים הרבה יותר מפותחים מאשר לאדם, וההוכחה היא שלפני אסון טבע הם מרגישים שמשהו עומד להתרחש, ובצונאמי הגדול שהיה באינדונזיה בעלי החיים הסתלקו מהמקומות הנמוכים לפני הגעתו של הגל הגדול, ואכןכמעט שלא נמצאו פגרי בעלי חיים לאחר הצונאמי.

שין

New member
אני מוצא שנשים מאמינות יותר או שהם פחות

פוסלות

הרבה פעמים אני שומע "אני לא מאמינה אבל הייתי אצל אחת וזה מדהים על דברים שידעה"

לבקשתך לא אגיד את דעתי אבל אני חושב שהעניין הוא שאנשים מחפשים משמעות ותשובות והם מוצאים אותן באנשים הללו שיש להם אינטואיציה חזקה ויודעים לשווק את עצמם היטב

למעלה