שאלות מהצד השני

hmm yep

New member
שאלות מהצד השני

הי לכולן,
אני התחלתי להתעניין בתרומת ביציות (לתת ביציות) לפני כשנה וחצי בגלל המניע הכלכלי. עם התקדמות הבדיקות והבירורים התחלתי יותר ויותר להתאהב ברעיון הזה, ועכשיו כשאני שלמה עם זה לגמרי... אני כבר מבוגרת מדי! כמעט.
בחודש יוני אהיה בת 35, והמקום היחיד שעוד היה מוכן לשקול לקבל אותי היה אסף הרופא (ואני גרה באיזור חיפה) - הייתי שם בקשר עם אחות מאוד מאוד נחמדה ונכונה לעזור, אבל גם היא בסוף אמרה לי שהיא לא רוצה לנסות ולהספיק לפני גיל 35, כי.... זה הרבה עבודה. הרבה טלפונים וניירת בשבילם, ואין הערכת פסיכיאטר או ועדות בחוה"מ פסח, ואם לא נספיק אז חבל על כל הריצות והעבודה שלהם ועדיף פשוט לוותר מראש.
בשיחה האחרונה איתה בטלפון הסכמתי בלית ברירה ועכשיו כשעברו כמה שבועות זה מתחיל לבאס אותי נורא. ונשמע לי לא תקין שלא מבינים שם מה המשמעות של זה לאנשים - נכון שזה הרבה טלפונים והרבה ניירת, ונכון שלא נספיק לתזמן מחזור ולהספיק ועדות והכל לפני סוף יוני, אבל מה אם כן??
אז למרות שאני יודעת שהסיכוי קלוש, אני שואלת אתכן - מכירות איזו פרצה בחוק? או משהו שיאפשר לעבור את ההליך גם בגיל.. נגיד.. 35 וחודשיים? ואז אולי יסכימו לקבל אותי.
אם מתאימים אותי למישהי אחת ספציפית, או אם למשל יש מישהי שבמקרה המחזור שלה תואם את שלי, או.. לא יודעת מה.
אם יש לכן רעיונות אשמח לשמוע.
תודה

לא מכירה את צד התורמות אך הגיל לא נקבע סתם באופן שרירותי. התהליך בארץ אכן ארוך....הן לתורמת והן לנתרמת. שיהיה בהצלחה איילת

למעלה