שאלות מהפורומים השכנים

סואו

New member
אוביטרל ובדיקה חיובית

לפני 14 יום קיבלתי אוביטרל, היום בדיקת היריון ביתית הראתה קו שני ברור יחסית. האם היריון או שאריות אוביטרל? תודה!

מתי עשיתן בדיקת הריון

מאחר ש 12 יום מההפריה יהיו בשבת ובדיקת הדם תהיה רק ביום ה -13 אני מתלבטת: בהחזרת העוברים ממנה נולד בני ערכתי בדיקה בערכת ה"פיפי" ביום ה-11. האם מישהי זוכרת אם גם היא לא התאפקה כמוני ובכל זאת התבשרה בחיוב כמוני ביום ה-11? זה נראה לכם זניח אבל מאז שבני נולד כל יום שישי אני אומרת לעצמי: כבר הגיע יום שישי, וואו איך השבוע טס חוץ מ... השבוע הנוכחי שממאן לזוז.... בקיצור, האם להתאפק עד שבת או ביום שישי היום ה-11 זה גם בסדר? (יש לי בחבילה 2 ערכות..)

אני מאלה שמקבלות שלילי בערכות פיפי

הבטאות החיוביות שלי נמוכות מאוד (עם שיר היה לי 41 ביום ה 12 ועם נעם ועדי היה לי 58). אני לא אשכח את היום בו עשיתי בדיקה ביתית, קיבלתי את השלילי, בכיתי כמו שאני יודעת ואחרי כמה שעות (ודימום קטן) קיבלתי את התשובה שאני בהריון. מאז אני לא מאמינה לערכות ביתיות, או לפחות מבינה שהן לא נועדו בשבילי.

מאיו

New member
אני מכירה הרבה מקלות פיפי 'מקולקלים'

ולכן ממליצה לחכות עד ליום א' לבדיקת דם. 9 חודשים אחרי שהבדיקה האחרונה בישרה על שלילי, ילדתי

bobi2525

New member
נשמע בהחלט אחלה!

מקווה שהספקת הבוקר לעשות כבר בדיקת דם ושתיראי בטא חיובית! 14 יום זה כבר לא מהאוביטרל....זה הריון
בהצלחה רבה!

חן123

New member
גם אצלי ערכות לא עובדות

הפעם האחרונה שעשיתי פיפי על מקל, בקופ"ח, יצא שלילי (יום 13 מהביוץ) התעקשתי על בדיקת דם ובאותו יום קבלתי בטא 110.8. האחות לא האמינה לי. עוד חודש הבן שלי שנולד אחרי אותה בדיקת שתן שלילית חוגג שנתיים

סואו

New member
והתוצאה היא...

176. יום לפני איחור. אפשר לנשום לרווחה? זה עוד לא נקלט...

lider11

New member
עונה גם

לא התאפקתי ועשיתי בדיקה ביתי ביום ה-11, ויצא חיובי. למחרת עשיתי בדיקת דם- בטא הייתה מעל 200. לאחר 7.5 חודשים ילדתי
+
מקסימות...

למעלה