שאלות לHOT3

shawn 1

New member
שאלה חשובה לAXNHOLIC!

יש לי בקשה, תוכל לשלוח שאלה לHOT3. השאלה: האם הסדרה "אמריקנים צעירים" (תמונה>>>) תחזור לHOT3?? תגיד להם שיש בכמה מקומות לאחרונה ביקוש רב של זה! אגב, מישו יודע איך רושמים את זה באנגלית? תודה מראש!

נילי150

New member
לכל רואי דוק!!../images/Emo150.gif

אני לא מאמינה שהסדרה נגמרה רק התחלתי לראות אותה חחח מישהו יודע אם תהיה עוד עונה? ואם כן אז מתי????

dr 2 love

New member
יש לי שאלה

יש סיכוי שחלום אמריקאי תחזור לערוץ שלוש....?

shawn 1

New member
שאלה בקשר ל"וויל וגרייס"...

מישו יודע איזה עונות HOT3 תשדר של "וויל וגרייס"??

הממממ

עכשיו הם משדרים בסביבות 17:15 את העונות הראשונות, ואני חושב שהעונה האחרונה ששודרה היא החמישית... אני לא בטוח אבל.. בארה"ב הסתיימה לפני כמה זמן העונה השביעית... אגב, העונות המאוחרות יותר של הסדרה הרבה הרבה יותר מצחיקות... עונות 6 ו-7 הן פשוט קורעות!!!

לא נראה לי שהם הספיקו לעשות לזה

אפילו עונה אחת מלאה, ושהסדרה נגדעה אחרי מספר פרקים.. בכל אופן, כל הסדרות האלו [אמריקנים צעירים, פליסטי ושות'] היו נסיון עלוב לחקות את דוסון קריק, וכולנו ראינו מה עלה בסופן

shawn 1

New member
סליחה?! דוסון זה סדרה טובה

אבל פלסיטי זה ממש לא חיקוי!! זה יצירה של ג'ייג'יי אברהמס והוא לא מחכה... ואני לא מאמין שאמריקנים צעירים חיקוי של דוסון כי שניהם שודרו באותה רשת וזה טמטום! אז אם אתה מעריץ של דוסון אל תשמיץ תוכנית אחרות! ואמריקנים צעירים שרדה 9 פרקים...

shawn 1

New member
אהה.. אז אףחד בעולם לא יעשה זאת

שןב??? אז בוא נעשה חוק נגד סדרות נעורים! ונגד כמה קומדיות! שיהיה אחד מכול ז'אנר!! ומה הרעיון בש.ח...... אממממ אולי בגללל שזה שידדור חוזר@!!!!!!!!!!! כמו מלא תוכנית שמופיעות פעמיים במיליון פריקן ערוצים?!?!?!?! מה את צוחקת עלי?!!!?

אם לא תדאג להרגע, אני אדאג להרגיע

אותך. פליסטי זה ממש כמו דוסון קריק, תרצה או לא. אמריקנים צעירים לא הצליחה, בין היתר, כי היא ממש כמו דוסון קריק. ושידור חוזר לתשעה פרקים? ערוץ שלוש ירוץ ויעשה זאת.

axnholic

New member
איך כל דיון עם פוטנציאל הופך לריב?

אני מבקש מכם להנמיך את רמת ה"דיון". זה ברור שחלק חושבים שדרמות נעורים הם קטגוריה בפני עצמה, אך חלק חושבים שניסיון למיחזור הצלחה הוא רעיון כושל. על זה אתם מתווכחים? על טעם בסדרות טלוויזיה?

shawn 1

New member
מזתומרת תרגיעי אותי? למה לריב?

אין שום סיכוי שפליסטי חיקוי לדוסון! אני ראיתי את שתיהם, ופליסטי אני רואה עד היום והם לא דומים חוץ מזה שהם תחת הכותרת ז'אנר הנעורים! ותסבירי בדיוק מה דומה בין דוסון לפליסטי?? ותאמיני לי, ג'יי ג'יי אברהמס שייצר את אבודים וזהות בדויה לא יתחיל עם התוכנית הראשונה שלו (שהייתה אז פליסטי) בחיקוי לסדרה אחרת! ואמריקנים צעירים ופליסטי ודוסון בעצםם היו 3תיהם ברשת בTHE WB ואין שום סיכוי שהם חיקויים!

אמ

החבורה, האהבות שבין אותם אנשים בחבורה, זו הכלבה שאף אחד לא אוהב, זו המתוקה שכולם אוהבים, הבעיות בלימודים [בין אם זה תיכון או קולג' או כל דבר אחר], היחסים עם המורים, הבעיות שתמיד קיימות, ויש סדרות שאפילו מכניסים את הרומן עם המורה [דוסון, מה גברים אוהבים (או איך שלא קוראים לזה) וכו']. זה לא חיקוי מן המניין, אבל הרעיונות שעליהם מתבססים הסדרות מאוד מאוד דומים, מה שהופך את הסדרה, בסופו של דבר, למשעממת.

shawn 1

New member
או שתקי כבר!!

איך רואים שאת לא מבינה SHIT בטלויזיה!! לא חשבת שאולי דוסון זה חיקוי????? מה קשור כוול מה שאמרת?! בכווול סדרה יש את הבעיות האלה!!! מה את רצינית! אני בהלם! דוסון זו לא הסדרה הכי טובה בעולם! מה לא מובן לך! פליסטי יותר טובה, בעייני!

axnholic

New member
די!

היא ענתה לך תשובה עניינית מאוד. למה להתנפל? "שתקי כבר"? למרות שאתה משקיע בפורום, אני לא אהסס לחסום אותך על שפה בוטה. האזהרה הזאת מופנת לכולם. שפה לא יפה וספוילרים לא מתקבלים בברכה.

למעלה