שאלות לתרצה.

שאלות לתרצה.

לפני כמה שבועות, עלתה באתר הבטחה שאם נשאל שאלות בנוגע למאיר תרצה תענה לנו. שאלנו שאלות (אני ועוד אחד או שניים). ותרצה לא ענתה. האם זה בגלל ההכנות לקיסריה? האם יש טעם להמשיך ולהמתין לתשובה (כל שבוע אני נודד איזה כמה עמודים אחורה בפורום לראות אם נעניתי)? בשביל מה לי לחיות אם תרצה לא עונה לי לשאלות? די לשחיתות! מה יש תפסת אותם בשקרים.... ת'מבינתי? או או תמבינתי? אההההההההההההההה!

משמרותי

New member
סבלנות בחור

נכון לימים אלו עסוקה המשפחה מעל הראש בהפקת המופע. למיטב ידיעתי יש כבר תשובות,רק מסיבות טכניות הן עוד לא הועלו בפורום.נקווה שבמהרה אכן זה יקרה.חוץ מזה המשפט האחרון שלך מיותר לחלוטין.בתור אחד שמסתתר מאחורי פתגם של מאיר אפשר לצפות לקצת כבוד. מזל שיצאת עם הכלב...

איזה משפט היה מיותר?

בתור אדם שמסתתר מאחורי יראת כבוד למאיר אפשר לצפות לקצת יותר רוח מאירה ולא להסתתרויות על גבי הסתתרויות שמאחורי הסתתרויות! אינני מחוייב! אמתין בסבלנות, אבל לאף אחד אין זכות לקבוע מהו כבוד למי! ממתי הפורום הזה מתנהג ככה? "הכבוד של לשאת פתגם של מאיר" "שמרו על קדושת המקום" "דברו חלש"... תפתחו, אנשים!

משמרותי

New member
תקרא שנית את עצמך

ותבין לבד היכן טעית...כבוד אגב נותנים לכל אדם באשר הוא אדם,וכן ,לצטט את מאיר זה נימה של מחוייבות כלפי האיש ומשפחתו!

משמרותי

New member
המשך לתגובה

אם אכןאתה מדפדף בפורום היית רואה שאור גלבוע כבר ענתה לפני שלושה ימים...

למעלה