שאלות לרמי

demultiplexer

New member
שאלות לרמי

רמי.קודם כל תודה רבה אל התשובות המהירות והמלאות וברורות שנתת לי במהלך השבוע וקצת שאני מכיר את הפורום ניכר מאמץ רב ואני מודה לך על זאת.בגלל שיש לי כל כך הרבה שאלות אז חשתי שאני טיפה ממלא את הדף בפורום אם שאלות שלי אז החלטתי שאני ירשום את כל השאלות בשאלה אחת ואמספר אותן ואתה אם תוכל לענות לי גם לפי מספור.תודה מראש על התשובה. 1.אני מתאמן כל יום.לסירוגין יום אירובי 45 דקות ויום ניפוח בשיטת פירמידה.אני מנסה טיפה לרדת במשקל כי טיפחתי כרס קטנה בזמן האחרון ואני מצליח הירידה היא מסודרת ולא הדרגתית ואני אוכל מספיק חלבונים ביום.אני תמיד מפחד להגיע למצב של אימון יתר אבל לפי התסמינים של אימון יתר שרשמת בתשובתך לשאלה אחרת אז חוץ מירידה במשקל שאת זה אני מנסה לעשות אז לא חוותי אף אחד מהסימפטומים שהיו רשומים.אם אני לא חווה אף אחד מהתסמינים שציינת אבל אני מתאמן המון אז זה אומר שעל אף שאני מתאמן כל כך הרבה אני לא נמצא במצב של אימון יתר ? אני מתאמן ככה כבר תקופה לא קצרה.אני ישן יותר מ10 שעות בלילה. 2.באימוני המשקולות שלי אני אוהב לעשות את כל התרגילים על אותו שריר.אני יודע שזה לא יעיל וסתם בזבוז זמן אבל אני נהנה מכך האם זה יכול לגרום נזק ? לדוגמא באימון חזה אני מתאמן רק על חזה ואני עושה 6 או אפילו 7 תרגילים. 3.האם גרעיני חמנייה הם מקור טוב לחלבון ? אני פשוט אוכל די הרבה ורציתי לדעת אם זה בסדר.

תשובות

1. סביר להניח שאם אין לך אף אחד מהסימנים שהזכרתי לגבי אימון יתר אז אתה לא נמצא בשלב של אימון יתר. 2. זה לא יגרום נזק אבל זה לא יגרום תועלת, נצל את הזמן הזה לאימונים אירובים ! 3. גרעיני חמניה עשירים בחלבון, 100 גרם גרעיני חמניה מכיל 30 גרם חלבון.

demultiplexer

New member
לרמי יש 2 שאלות שלי שלא נענו בתחתית

שאלה אחת על דופק לאירובי ואחת על הטיית הכתפיים לאחור והרמתן אשמח מאוד אם תוכל לענות לי עליהן

למעלה