שאלות לרוב...

yofit

New member
שאלות לרוב...

שלום לכולם! אני חדשה בעולם הפלמנקו ורוצה להכנס אליו, הייתי רוצה לדעת היכן ניתן ללמוד פלמנקו באיזור השרון, היכן ניתן לרכוש נעלי פלמנקו והאם יש מקומות שבהם מנגנים מוזיקה של פלמנקו או ניתן לצפות בריקוד תןדה מראש!!!

flamenca

New member
ברוכה הבאה!!!

אז קודם כל - לגבי לימוד באזור השרון, מיקום קצת יותר ספציפי היה יכול לעזור. עכשיו לגבי נעלי פלמנקו, אז ככה: נעלי פלמנקו ניתן לרכוש ברשת חנויות דנס שופ )יש חנות מפעל באזור התעשייה של רעננה, וכן חנויות פזורות ברחבי הארץ - תל אביב רמת השרון ועוד...( כאשר המחיר, עד כמה שאני זוכרת הוא בסביבות ה- 300 ש"ח )זה משתנה אם את בוחרת עם או בלי מסמרים, גובה עקב שונה וסוג העור - עור רגיל או זמש(. אישית, לפני שעברתי לנעליים תוצרת ספרד, השתמשתי בארץ בנעליים המכונות "נעלי אופי" שניתן להשיג בדנס שופ. הם עשויות מעור, ובעלות עקב נמוך במיוחד - ולפי דעתי הם הרבה יותר טובות ללימוד - במיוחד בהתחלה. אבל זה המון עניין של נוחות והעדפה אישית, אז הכי כדאי למדוד במקום ולראות מה יותר מתאים לך. גם כדאי לברר בסטודיו שאליו תבחרי ללכת - לפעמים ניתן לרכוש נעליים דרכם במחיר זהה לזה של דנס שופ. ולגבי מקומות שבהם מנגנים ורוקדים - אז בישראל אין עדיין טבלאו פלמנקו )אולי באמת כדאי לעשות משהו בנידון?(, אבל יש הופעות במהלך כל השנה, פשוט צריך לדעת איפה לחפש: יש הופעות גדולות בסוזן דלל ותאטרון גבעתיים, והופעות קטנות יותר - בצוותא, בברבי, בבית חיים אחרים ועוד. בד"כ את יכולה לברר לגבי הופעות קרובות בקישורים של הפורום )בארועים(, ויש כמובן את עכבר העיר.

yofit

New member
תודה רבה, אבקר תכופות ו

בהחלט צריך לחשוב על פתיחת טבלאו פלמנקו. איך אני יכולה לברר פרטים לגבי מה זה ואיך זה מתנהל? תודה שוב!

למעלה