שאלות לפני ivf
שלום
אנחנו לפני טיפולי ivf ויש לי כמה שאלות.
אני אתן קצת רקע לפני:
אני בת 37, חצי שנה אחרי הפסקת הריון.
ההריון האחרון היה מהזרעה+גונל ונקלטתי בפעם הראשונה.
מעבר לכך, יש לי ילד בן שנה ו-10 מהריון ספונטני.
בחצי שנה האחרונה עברנו 3 הזרעות, אחת על בסיס טבעי, שלושתן כשלו.
1. אני מתוכננת לעבור את התהליך במאיר אצל ד"ר ענת הרשקו. האם מישהי מטופלת שם או הייתה מטופלת שם ויכולה לשתף אותי בדעתה לגבי המחלקה והרופאים?
2. לפני הפסקת ההריון היו לי מחזורים מאוד סדירים- כל 26 יום. מאז ההפסקה המחזור שלי היה פעם אחת 26 יום, אח"כ 21 יום, אח"כ 24 יום, אח"כ 31 יום וכרגע מאחר לי ביומיים ובדיקות הריון ביתיות יצאו שליליות. ( כשאני בהריון הן יוצאות חיובי בשלב מאוד מוקדם). כך שאני מניחה שגם הפעם יגיע, רק באיחור. מישהי חוותה כזה בלאגן במחזורים? זה מעיד משהו על הפוריות שלי? ( אני מפחדת שההריון האחרון היה ההזדמנות האחרונה שלי...) לפני שנה עשיתי פרופיל הורמונלי והכל היה תקין, אז הרופאה אמרה שלא צריך כרגע לעשות. (אבל את זה היא אמרה לפני שהתחילו כל האיחורים).
בגלל שאנחנו היינו בחגים לא היה עם מי לדבר ואני משתגעת מרוב סימני שאלה...
סליחה על החפירה...
שלום
אנחנו לפני טיפולי ivf ויש לי כמה שאלות.
אני אתן קצת רקע לפני:
אני בת 37, חצי שנה אחרי הפסקת הריון.
ההריון האחרון היה מהזרעה+גונל ונקלטתי בפעם הראשונה.
מעבר לכך, יש לי ילד בן שנה ו-10 מהריון ספונטני.
בחצי שנה האחרונה עברנו 3 הזרעות, אחת על בסיס טבעי, שלושתן כשלו.
1. אני מתוכננת לעבור את התהליך במאיר אצל ד"ר ענת הרשקו. האם מישהי מטופלת שם או הייתה מטופלת שם ויכולה לשתף אותי בדעתה לגבי המחלקה והרופאים?
2. לפני הפסקת ההריון היו לי מחזורים מאוד סדירים- כל 26 יום. מאז ההפסקה המחזור שלי היה פעם אחת 26 יום, אח"כ 21 יום, אח"כ 24 יום, אח"כ 31 יום וכרגע מאחר לי ביומיים ובדיקות הריון ביתיות יצאו שליליות. ( כשאני בהריון הן יוצאות חיובי בשלב מאוד מוקדם). כך שאני מניחה שגם הפעם יגיע, רק באיחור. מישהי חוותה כזה בלאגן במחזורים? זה מעיד משהו על הפוריות שלי? ( אני מפחדת שההריון האחרון היה ההזדמנות האחרונה שלי...) לפני שנה עשיתי פרופיל הורמונלי והכל היה תקין, אז הרופאה אמרה שלא צריך כרגע לעשות. (אבל את זה היא אמרה לפני שהתחילו כל האיחורים).
בגלל שאנחנו היינו בחגים לא היה עם מי לדבר ואני משתגעת מרוב סימני שאלה...
סליחה על החפירה...