מה פתאום יאוש?!?!?! בטח שיש כאלהשאלות לפני יאוש
בוקר טוב לכולם, אני ביום העשירי מההחזרה, ורציתי לשאול האם למישהי היו כאבי מחזור במשך 12 הימים המיגעים והיא בכל זאת בהריון ? דרך אגב מתחילים לספור 12 יום כולל היום שלההחזרה או רק מהיום למחרת ?
אנחנו כאן איתך מחזיקים אצבעות!מה פתאום יאוש?!?!?! בטח שיש כאלה
שלא רק שהרגישו "כאבי מחזור" אלא אפילו דיממו, ובכל זאת הן בהריון. באסותא עושים בדיקת דם ביום ה 12, לא כולל את יום ההחזרה. המחמירים פחות עושים כולל יום ההחזרה. יש לי חברה שילדה תאומים לפני שבוע, עשתה בדיקת דם ביום ה 10 והבטא היתה בת שלוש ספרות (בדיעבד השתרשו שלושה והיא עברה דילול) העיקר שיהיה בהצלחה, ואל תשכחי - המטרה היא להביא בעוד 8 וחצי חודשים תינוק בריא הביתה, זה רק מתחיל בבטא.![]()
היום בדיקת דםאנחנו כאן איתך מחזיקים אצבעות!
רוניתי צודקת. רק היום קראתי בפורום השכן על הריון שהתחיל בדיוק כך+דימום. אז בבקשה,מה שצריך לקראת יקרה,והלוואי וזה הריון!
מחזיקה אצבעות לבטא יפההיום בדיקת דם
היום עשיתי בדיקת דם מחכה לתוצאות
הינה שלימחזיקה אצבעות לבטא יפה![]()
![]()
![]()
בהצלחההינה שלי![]()
מחכים להודעת ß+![]()
![]()
טפו...טפו...טפו... מלח פלפל שום בצל![]()
![]()
![]()
זהבית היקרה מחר אני יקרא תהיליםהינה שלי![]()
מחכים להודעת ß+![]()
![]()
טפו...טפו...טפו... מלח פלפל שום בצל![]()
![]()
![]()
שיהיההיום בדיקת דם
בטאהיום בדיקת דם
מחזיקה אצבעות להכפלה!!!בטא
קיבלנו תשובה בטא 17 מה זה אומר? אולי זה בגלל שהיום זה היום ה 12 כולל היום של ההחזרה? בכל מקרה עוד יומיים עוד בדיקה
מזל טוב! והמשך תקין וקל!בטא
קיבלנו תשובה בטא 17 מה זה אומר? אולי זה בגלל שהיום זה היום ה 12 כולל היום של ההחזרה? בכל מקרה עוד יומיים עוד בדיקה
בטא 17היום בדיקת דם
מזל טובבטא 17
מה זה אומר? מחכים עוד יומיים לעוד בדיקה
מחזיקה אצבעות להכפלהמזל טוב
את בהריון![]()
![]()
מוקפאים או טריים? בכל מקרה, אני מכירה ילדים מקסימים שהתחילו בבטא 17, בקיצור - את בהריון![]()
כמובן שצריך לראות הכפלה כל יומיים, ואח"כ דופק ואח"כ ואח"כ ואח"כ - בעוד שמונה וחצי חודשים - תינוק
בסלקל הביתה
זאת בהחלט בטא של הריון, שיהיה במזל ובהצלחה![]()
![]()
אני לא מאמינהמזל טוב
את בהריון![]()
![]()
מוקפאים או טריים? בכל מקרה, אני מכירה ילדים מקסימים שהתחילו בבטא 17, בקיצור - את בהריון![]()
כמובן שצריך לראות הכפלה כל יומיים, ואח"כ דופק ואח"כ ואח"כ ואח"כ - בעוד שמונה וחצי חודשים - תינוק
בסלקל הביתה
זאת בהחלט בטא של הריון, שיהיה במזל ובהצלחה![]()
![]()
לא משחרר ת'אצבעות לרגעאני לא מאמינה
תודה על האיחולים אני עדיין לא מאמינה. המסלול היה טריים בפדיוס. בגלל שהבטא רק 17 אני מפחדת עדיין לשמוח יותר מידי. בגלל שלא היה לנו סבלנות לחכות כבר עד הבדיקת דם עשינו את הבדיקה בעצם ביום ה-11, ועכשו צריכים לחכות עוד יומיים שלמים...
לא מבינה הרבה בבטא... אבל אםאני לא מאמינה
תודה על האיחולים אני עדיין לא מאמינה. המסלול היה טריים בפדיוס. בגלל שהבטא רק 17 אני מפחדת עדיין לשמוח יותר מידי. בגלל שלא היה לנו סבלנות לחכות כבר עד הבדיקת דם עשינו את הבדיקה בעצם ביום ה-11, ועכשו צריכים לחכות עוד יומיים שלמים...
מאחלת בזהירות מזל טובשאלות לפני יאוש
בוקר טוב לכולם, אני ביום העשירי מההחזרה, ורציתי לשאול האם למישהי היו כאבי מחזור במשך 12 הימים המיגעים והיא בכל זאת בהריון ? דרך אגב מתחילים לספור 12 יום כולל היום שלההחזרה או רק מהיום למחרת ?
מזל טובמאחלת בזהירות מזל טוב
ומחזיקה אצבעות להכפלה!!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.