שאלות לפני יאוש

מצב
הנושא נעול.

זהבית א

New member
שאלות לפני יאוש

שאלות לפני יאוש
בוקר טוב לכולם, אני ביום העשירי מההחזרה, ורציתי לשאול האם למישהי היו כאבי מחזור במשך 12 הימים המיגעים והיא בכל זאת בהריון ? דרך אגב מתחילים לספור 12 יום כולל היום שלההחזרה או רק מהיום למחרת ?

ronitili

New member
מה פתאום יאוש?!?!?! בטח שיש כאלה

שאלות לפני יאוש
בוקר טוב לכולם, אני ביום העשירי מההחזרה, ורציתי לשאול האם למישהי היו כאבי מחזור במשך 12 הימים המיגעים והיא בכל זאת בהריון ? דרך אגב מתחילים לספור 12 יום כולל היום שלההחזרה או רק מהיום למחרת ?
שלא רק שהרגישו "כאבי מחזור" אלא אפילו דיממו, ובכל זאת הן בהריון. באסותא עושים בדיקת דם ביום ה 12, לא כולל את יום ההחזרה. המחמירים פחות עושים כולל יום ההחזרה. יש לי חברה שילדה תאומים לפני שבוע, עשתה בדיקת דם ביום ה 10 והבטא היתה בת שלוש ספרות (בדיעבד השתרשו שלושה והיא עברה דילול) העיקר שיהיה בהצלחה
, ואל תשכחי - המטרה היא להביא בעוד 8 וחצי חודשים תינוק בריא הביתה, זה רק מתחיל בבטא.

אדוינה

New member
אנחנו כאן איתך מחזיקים אצבעות!

שלא רק שהרגישו "כאבי מחזור" אלא אפילו דיממו, ובכל זאת הן בהריון. באסותא עושים בדיקת דם ביום ה 12, לא כולל את יום ההחזרה. המחמירים פחות עושים כולל יום ההחזרה. יש לי חברה שילדה תאומים לפני שבוע, עשתה בדיקת דם ביום ה 10 והבטא היתה בת שלוש ספרות (בדיעבד השתרשו שלושה והיא עברה דילול) העיקר שיהיה בהצלחה
, ואל תשכחי - המטרה היא להביא בעוד 8 וחצי חודשים תינוק בריא הביתה, זה רק מתחיל בבטא.
רוניתי צודקת. רק היום קראתי בפורום השכן על הריון שהתחיל בדיוק כך+דימום. אז בבקשה,מה שצריך לקראת יקרה,והלוואי וזה הריון!

זהבית א

New member
היום בדיקת דם

רוניתי צודקת. רק היום קראתי בפורום השכן על הריון שהתחיל בדיוק כך+דימום. אז בבקשה,מה שצריך לקראת יקרה,והלוואי וזה הריון!
היום בדיקת דם
היום עשיתי בדיקת דם מחכה לתוצאות

sagivkr

New member
מחזיקה אצבעות להכפלה!!!

בטא
קיבלנו תשובה בטא 17 מה זה אומר? אולי זה בגלל שהיום זה היום ה 12 כולל היום של ההחזרה? בכל מקרה עוד יומיים עוד בדיקה
מחזיקה אצבעות להכפלה!!!
גם אני מאחלת בזהירות מזל-טוב. מקווה שהבטא תוכפל ושנשמע בשורות טובות. יפעת

ronitili

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif את בהריון../images/Emo70.gif

בטא 17
מה זה אומר? מחכים עוד יומיים לעוד בדיקה
מזל טוב
את בהריון

מוקפאים או טריים? בכל מקרה, אני מכירה ילדים מקסימים שהתחילו בבטא 17, בקיצור - את בהריון
כמובן שצריך לראות הכפלה כל יומיים, ואח"כ דופק ואח"כ ואח"כ ואח"כ - בעוד שמונה וחצי חודשים - תינוק
בסלקל הביתה
זאת בהחלט בטא של הריון, שיהיה במזל ובהצלחה

a17

New member
מחזיקה אצבעות להכפלה ../images/Emo45.gif

מזל טוב
את בהריון

מוקפאים או טריים? בכל מקרה, אני מכירה ילדים מקסימים שהתחילו בבטא 17, בקיצור - את בהריון
כמובן שצריך לראות הכפלה כל יומיים, ואח"כ דופק ואח"כ ואח"כ ואח"כ - בעוד שמונה וחצי חודשים - תינוק
בסלקל הביתה
מחזיקה אצבעות להכפלה

זהבית א

New member
אני לא מאמינה

מזל טוב
את בהריון

בסלקל הביתה
אני לא מאמינה
תודה על האיחולים אני עדיין לא מאמינה. המסלול היה טריים בפדיוס. בגלל שהבטא רק 17 אני מפחדת עדיין לשמוח יותר מידי. בגלל שלא היה לנו סבלנות לחכות כבר עד הבדיקת דם עשינו את הבדיקה בעצם ביום ה-11, ועכשו צריכים לחכות עוד יומיים שלמים...

לא משחרר ת'אצבעות לרגע

אני לא מאמינה
תודה על האיחולים אני עדיין לא מאמינה. המסלול היה טריים בפדיוס. בגלל שהבטא רק 17 אני מפחדת עדיין לשמוח יותר מידי. בגלל שלא היה לנו סבלנות לחכות כבר עד הבדיקת דם עשינו את הבדיקה בעצם ביום ה-11, ועכשו צריכים לחכות עוד יומיים שלמים...
לא משחרר ת'אצבעות לרגע
ואת בהיריון כל עוד לא הוכח אחרת
טפו...טפו...טפו... מלח פלפל שום בצל

פיש10

New member
לא מבינה הרבה בבטא... אבל אם

אני לא מאמינה
לא מבינה הרבה בבטא... אבל אם
המומחים אומרים שזו התחלה טובה אז מכל הלב אאחל לך שיהיה במזל ושההמשך יהיה רק טוב!!!

נטאשה

New member
מאחלת בזהירות מזל טוב

שאלות לפני יאוש
מאחלת בזהירות מזל טוב
ומחזיקה אצבעות להכפלה!!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה