שאלות לפורום

wayrun

New member
שאלות לפורום

שלום לחברי הפורום, אנו הורים לילדה (3.5) שזה עתה אובחנה כצליאקית. אנו מעונינים לדעת: 1. אילו סוגי שוקלוד (אם בכלל) אינם מכילים גלוטן ואיפה ניתן להשיגם? 2. מה זה קמח מיקס של ד"ר שר ? 3. באיזו אבקת אפייה ניתן להשתמש ללא חשש? תודה ושבוע נעים.

ZINGER777

New member
ברוכים הבאים:) תשובות:

1. בשוקולד של כרמית אין גלוטן. 2. לא יודע. 3. של חברת "מיה", של חברת "סוגת" ושל חברת "הנמל". כל זה נלקח מה"מדריך מוצרי מזון ללא גלוטן" של עמותת הצליאק בישראל.

נועית7

New member
קמח של שר

לא מכירה אישית את הקמח שלהם, אבל המוצרים שלהם לדעתי בהחלט מצדיקים את מחירם... ומכיוון שהם יקרים ניתן להסיק שהם מאוד מוצלחים. לדוגמה פסטות אני אוכלת רק שלהם, ועכשיו מצאנו גם קרקרים טובים. אני מניחה שהקמח הוא בשביל אפיית לחם, ואם הוא יקר עדיף כבר להשתמש בקמח מרמולייט שנמצא בכל סופר.

shavririt

New member
אני דווקא אפיתי בקמח "מיקס"

של ד"ר שר, ואני יכולה לציין שהתוצאה פחות טעימה -לדעת ביתי- מהלחם שאני אופה מתערובת הלחם של "שביט" המיוצרת כאן בארץ והיא זולה יותר. ובכל מקרה, כהורים לצליאקית חדשה, כדאי לכם להצטרף לעמותה, לרכוש את מדריך המזון ולהתחבר לאתר, להתייעץ על בסיס קבוע בקו החם של העמותה, ולהגיע לכנס בתחילת מרץ, שבו יהיו הרצאות מאלפות בנושא וכן בזאר טעימות וקניית מוצרים של החברות המייצרות מוצרים נ"ג. כל זאת כי קשה לתת כאן הדרכה מלאה "על רגל אחת" לכל צליאקי מאובחן חדש.

wayrun

New member
נרשמנו לעמותה

תודה על התשובות. אנחנו בנופש שנופל על הכנס - שווה להתאמץ ולהגיע מאשקלון ?

לידר4

New member
קמח נ"ג

קמח לאפיה ניתן להשתמש בקמח אורנים לעוגות הוא זול יותר ואף מגיעים איתו לתוצאות טעימות .

למעלה