שאלות לסבבב

אני לא נגעל מנשים

אני פשוט לא נמשך אליהן מינית. אני יכול ללטף אישה ולחבק אותה, אבל עבורי זאת תהיה הרגשה דומה ל...נגיד, ליטוף כלבלב נחמד.

סורנטו

New member
איזו השוואה ../images/Emo13.gif נו, סתם! אבל כנראה שזה כמו

שיש לי חברה טובה שאין לי אליה משיכה מינית אבל מאוד מעריכה ואוהבת להיות בחברתה, אשת סודי וכו' וכשאני מחבקת, זה כלום, מחווה, ולא כמיהה לגעת שמעוררת אותי. אם כך, לגיטימי בעיניי מה שאתה אומר כי כלנו נמשכים לדעתי באופן כזה או אחר, או לא נמשכים לכלל האנשים בעולם ולא כולם עושים לנו את זה. השאלה אם יש באמת הומואים או לסביות שלא מסוגלים לגעת בעור של בין המין השני לא כי הוא/היא לא אסתטיים, אלא כי הם לא בני אותו מין.

likud1

New member
אני יכול לומר לך ממשהו שני חוויתי

שכשיצאתי בעבר עם בחורה (עם הרבה בחורות, אבל בתקופה שונה כשעוד לא הכרתי בנטייה שלי), היא התאהבה בי, אבל ראתה שאני כנראה לא מרגיש אותו הדבר כלפיה. תמיד ניסיתי ליצור מצב שלא נהיה שנינו לבד כדי לא להגיע לאינטימיות (אפילו לא לנשיקה) ויום אחד היא ליטפה אותי על הרגל ושאלה עם זה נעים לי, אני יכול לומר לך שעברה בי צמרמורת ואמרתי שכן, אבל הצמרמורת הייתה לא נעימה, הרגשתי לא טוב, פחדתי שהיא תרצה גם להתנשק. בפעם הראשונה שגבר ליטף אותי, עברה בי צמרמורת,הפעם נעימה, הפעם רציתי לעבור לנשיקה. אני חושב שזה העניין... ואגב, אני לא נגעל ממגע אישה, אלא ששם הרגשתי שמטרת הליטוף הייתה מינית ולא ליטוף או חיבוק של ידידה טובה.

סורנטו

New member
תודה! הבנתי

מי שמתאהבת כפי שכתבת בבחור ולא יודעת לפחות בהתחלה שהוא הומו, זה די מאכזב ופוגע כי הצפיה הטבעית היא לקבל חזרה לא? כל עוד היא לא יודעת, זה פוגע. אני מניחה שכאשר בחורה יודעת, לא יהיו לה צפיות, תקבל בהבנה כי גם לה לא יהיו צפיות וזה לא היא, זה המצב. אוקיי, גם אני ארתע מבחורה ואפילו מגבר שאיני נמשכת אליו ומרגישה שהמטרה מינית אבל לא אגעל. תודה בכל אופן על ההברה. מאוד סקרן אותי.... שבת שלום!

הבומרנג

החברה הסטרייטית לוחצת על הומואים לשמור את זהותם המינית בסוד, ובסופו של דבר הבורמנג חוזר, ואותה חברה סטרייטית נפגעת בגלל אותו סוד שהיא כפתה - נשים מתאכזבות, ולפעמים גם משפחות נהרסות. - המסקנה: לטובת החברה האנושית, יש להיפטר מהסודיות הזאת, ושכל הומו יוכל לצאת מהארון בלי שהחברה תוקיע אותו.

סורנטו

New member
לפי טעויות הכתיב שלי, אני צריכה

לישון כנראה
. לילה טוב לכולם.

סורנטו

New member
מסכימה עם כל מילה! ההרגל, השנים והגיל והחיים

עושים את שלהם, לא שאין את זה, וצריך לשמר אבל המיניות לא ממשיכה להיות הנושא העיקרי בזוגיות, משתלבת יחד עם השיתוף, ההערכה, האמון ובעיקר כבוד ועזרה הדדית. מאחלת לך המשך חיים טובים והצלחה! לילה טוב, ואגב, מה השעה בקנדה? סתם מסקרן.

יש הרבה סיבות

אני בעיקר קוראת את הפורום, אבל מרגישה חובה להגיב. אמנם לא התחתנתי עם בעלי בידיעה שהוא הומו, אבל נשארתי בנישואין גם אחר כך. ההתאהבות היא מרכיב ראשוני, שבא לחבר בין בני זוג, אבל האהבה שמתפתחת אח"כ בנויה על אמון הדדי, עזרה הדדית, ובניית חיים טובים נוחים ומאושרים יחד. במחזמר 'כנר על הגג' שואל טוביה את אשתו 'אותי, אתה אוהבת?', והיא עונה שעשרים שנה של ביחד, יצרו את האהבה. גם בזוגיות סטרייטית, אני חושבת שחשוב לראות מי האדם, ולא כמה אתה מאוהב בו..

סורנטו

New member
מסכימה. התאהבות היא מרכיב ראשוני

הביחד יצליח אם יודעים לבנות את הקשר ולשמור על האהבה ומה שיש-כבוד, תמיכה, שיתוף וכו'.שחיקה תמיד יש, השאלה מה עושים איתה...

DannyDinn

New member
בעקרון מסכים

אבל הרבה נשארים במסגרת הנישואין לא רק בגלל האהבה שהתפתחה וקיימת כמו שאמרת, אלא גם מסיבות אחרות - פחד משינוי ומירידה ברמת המחיה, מה יגידו (לחץ חברתי) והילדים (האם זה יותר בריא לילדים לחיות עם הורים שלא מתאימים זה לזה, או לחיות עם הורים גרושים אך מאושרים?)

תודה רבה סבבב

אני מעריך מאד את נכונותך לשתף אותנו בנסיונך. אני מקווה שהוא יהיה לעזר גם לאחרים. אני מעולם לא מתחתי ביקורת על הומו שמתחתן עם אשה תוך שהיא מודעת לתכונה זאת של בעלה לעתיד. לפני עשרות שנים שני חברים שלי התחתנו, כל אחד מהם לחוד, עם נשים שהיו מודעות, ואחרי דיון ממצה בין בני הזוג, כולל הסכמי התנהלות. אחד מהם חילוני גמור התחתן עם חילונית גמורה והיה נשוי לה פחות משנה. היא טענה (בשנת 1975 זה היה...) שאין דבר כזה הומו, שזה סתם איזו רוח שטות שחולפת ברגע שהגבר נמצא בידיים הנכונות. השני היה דתי, אבל הוא התרחק מאד מהדת בהשפעתה של אשתו. הם עברו לגור מקום נידח כדי למנוע פיתויים ממנו, הולידו שלושה ילדים (הידלים עכשיו בוגרים ובני-עשרה), ובסופו של דבר אחרי כ 10 שנים, התגרשו. הוא לא עמדת בפיתוי ויצא עם גברים, עד שהיא לא יכלה לשאת זאת יותר. עכשיו הוא גר עם בן זוג, ושלושת ילדיו מבקרים אצלם מדיי פעם. אין ללמוד מהם עליך, סבבב. אני מאמין שאתה נחוש בדעתך להצליח בחיי המשפחה שלך עם אשתך ובנך ואולי עוד ילדים. אין, ולא היית לי שום טינה כלפיך. שלך פורטי

DannyDinn

New member
יש כמובן גם את הזוגות הומו-לסבית

הכרתי זוג כזה שהכירו באגודה בת"א. הבעיות שם התחילו דוקא כשהאישה התאהבה באישה אחרת אחרי שהילדים כבר היו בוגרים ויצאו מהבית ומה שחיבר את הזוג מלכתחילה בעצם נגמר...

סורנטו

New member
הכרתי סטרייטית שהתחתנה עם בחור שרדף שמלות

והיו לה המון פיתויים ללכת גם כי נראתה מאוד טוב אבל לא הלכה ולא פרקה את הנשואים שלה כי הרגישה יכולת להתגבר על היצר והמשפחה הייתה חשובה יותר מרגעי הנאה .... איש באמונתו ויכולתו.

אני מכיר גם כאלה, אבל זה סיפור אחר לגמרי.

כאן ישנה סימטריה בין הבעל והאישה... שניהם מקריבים ושניהם נשכרים באותה מידה.

DannyDinn

New member
אבל זה עדיין נישואים של נוחות\צורך

ומעניין לדעת אם זוגות של הומו\סטרייטית הם גם נישואי נוחות\צורך משני הצדדים, או לא... לכן חשוב לשמוע את שני הצדדים. גם אם האישה היא "רווקה מזדקנת" במגזר הדתי היא תעדיף להתחתן עם הומו דתי מאשר עם חילוני (סתם דוגמא, אין בכוונתי על אף אחת). יש הרבה דוגמאות לכך שנשים שמגיעות לגיל מסויים אינם בעלות חיתון כמו צעירות, והם צריכות להתפשר....

למעלה