שאלות לניצן:

fresh mishmesh

New member
דבר ראשון, לא לגנוב לי את השם...

דבר שני, שתוק דבר שלישי, עדי אמרה לי שאחרי חודש וחצי... למרות שהיא אמרה שהיא כבר חושבת שאני אשתך... וחוץ מזה, בכלל לא הצעת לי באופן פורמלי..

שקסי

New member
היי מה את מפילה את האשמה עלייי???

אני נשואה באושר כבר 3-4 חודשים! אז שקט! וזה יכול לקרות גם אחרי 3 שבועות... זה בסדר...כל אחת ואיך שהם מקבלים אותה...

rinani

New member
שאלות לניצן:

מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך?

fresh mishmesh

New member
אני מניחה שזה קשור בעובדה

שהיה לי חבר ממבואות חרמון (ואני גרה בבאר טוביה)... אחד הדברים שאני יותר מתחרטת עליהם... לא בגללו- הוא אחלה בנאדם, אין לי דברים רעים להגיד עליו, אבל בגלל הטמטום שחשבתי שזה אשכרה יכול לעבוד... ובגלל שלא הייתי חכמה לעצור את זה בזמן... ובגלל שנסחפתי למערכת יחסים הזאת מהר מדי

fresh mishmesh

New member
היום

ביום הזה ממש, אני כבר לא עצוב כל כך... היום הוא היום שאחרי אחד הימים הטובים יותר שהיו לי בחיים....

taltoolit

New member
חחחחח עם מורקי פה כך גם הרומנטיקה

אאאאאאאהם אההההההם :))))))))))) חיחיחיחיחיחיחיחיחי מורקי עושה משלוחה ורדימה לפושונה! (?!)

THE sky angel

New member
רדימה... (../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif)

חיחי... זה לא נכון.. אני תמיד כזו.. חיחי.. :)

fresh mishmesh

New member
הנשיקה הראשונה שלי, כמה עצוב,

הייתה רק בשנה שעברה... אמצע שנה שעברה... כשהתכוננתי למבחן עם מי שהפך לחבר הראשון שלי... ו... שלושה חברים (רציניים... לא כאלה של כיתה ו') כולל הנוכחי

S a l i t

New member
איפה הכי בא לך להיות עכשיו???

ואל תגידי לי עם שבסעה!!!

fresh mishmesh

New member
אני לא אגיד עם שבסעה

אני אגיד עם עֹמר...
("את יודעת
עומר זה בלי ו'
)

rinani

New member
ניראה לי שניצן נעלמה לה...

הנה כמה השארות שעלו לי למה היא לא עונה: 1. היא ראתה את השאלות והחליטה שהיא נסוגה לאחור מהרעיון של לענות לשאלות 2. היא חושבת שהשאלות האלה לא לרמה שלה. 3. היא נורא לחוצה בזמן האחרון ולא היה חה זמן להיכנס. 4. המחשב שלה נהרס לפי דעתי צריך להפוך את זה למשחק אחר פשוט בואו נאמר למה לעזאזל היא לא עונה לנו תאמרו ושהיא סוף כל סוף תענה ניראה מה התשובה הנכונה

למעלה